首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Picasso’s art was not just a pleasant distraction. The artist believed that art helps to penetrate further into the world and in
Picasso’s art was not just a pleasant distraction. The artist believed that art helps to penetrate further into the world and in
admin
2014-12-18
39
问题
Picasso’s art was not just a pleasant distraction. The artist believed that art helps to penetrate further into the world and into men for understanding. With his unusually acute senses, with his intense, black eyes, Picasso saw every subject as no one else did. He tried to express the essence of his subject. He showed people how to grasp a new concept of beauty. He made them realize that beauty can have a diversity of forms. "Now is the time in this period of change and revolution to use a revolutionary manner of painting and not to paint like before." That was Picasso’s idea. Believing it is the artist’s function to discover new forms of expression, he liberated art and made our feelings about it more acute.
Picasso keeps all of art alive. His work encompasses all of the past and foretells the future of art. His early paintings were sober and sensible, in the academic style. But Picasso was among the first artists to appreciate the vitality of the primitive African masks and idols that he saw in exhibitions in Paris before the First World War. Later, he experimented in recreating the artist’s world as Cezanne had analyzed it, "You must see in nature the cylinder, the sphere, the cone"—"the little Cubes," as one artist called them. This Cubist vision of the world introduced a new period in the history of art and influenced all the forms of self-expression in the first half of the twentieth century: sculpture, architecture, ballet, theater design, and all the decorative arts. Even the zigzag camouflage(伪装)used in modern warfare was suggested by Cubist(立体派)art.
In 1925, Picasso began to explore an uncharted world, the surrealist world, the dream world beyond reality. He traveled in the unexplored regions of the mind and expressed thoughts never uttered before by an artist. His giant canvas, Guernica, made in 1937 to commemorate the Basque town bombed by German planes flying for Franco in the Spanish Civil War, is a picture of a ruined world with strange shapes of dying horses and murdered children. It is a violent expression of revolt against the horror of modern warfare, in a language not understood by the ordinary man. Many people have not yet been able to accept this modern, revolutionary kind of art, which Picasso influenced more than any other one artist. Perhaps his art will not be fully understood for many years. "Everyone wants to understand art," protested Picasso. "Why not try to understand the song of a bird?" He explained further, "I don’t read English. An English book is a blank to me. This doesn’t mean that the English language doesn’t exist. Why should I blame anyone else but myself if I can’t understand what I know nothing about?"
For those who can understand his art, Picasso ranks among the great artists who illuminate the world and help men to see life more clearly. As Michelangelo himself a great artist, said, "Some merit the name of eagles because they surpass all others and break through the clouds to the light of the sun." In the world of art, Pablo Picasso is surely among the eagles.
Picasso quoted the example of the English language to maintain that ______.
选项
A、one has only himself to blame for not being able to understand something
B、he didn’t expect that everyone could understand the surrealist art
C、everybody should be able to learn to appreciate the surrealist art
D、the intricacy of the surrealist art should not be blamed on the artists
答案
D
解析
第3段末毕加索所说的话表达了一个意思:自己不懂的东西不能怪罪他人,也不能就此否认它存在的可能和意义。但是应该注意的是,毕加索关注的并不是我们所有不懂的东西,他只是借这个道理说明那些不能理解他艺术的人应该怪自己,而不应该怪有这种艺术理念的艺术家,D是答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/hqm7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Inrecentyears,researcheshavesuggestedmorehealthvaluefromvitaminDthanhadoncebeenthought.VitaminDis【C1】____
Inrecentyears,researcheshavesuggestedmorehealthvaluefromvitaminDthanhadoncebeenthought.VitaminDis【C1】____
Inrecentyears,researcheshavesuggestedmorehealthvaluefromvitaminDthanhadoncebeenthought.VitaminDis【C1】____
Likeatiredmarriage,therelationshipbetweenlibrariesandpublishershaslongbeenreassuringlydull.E-books,however,are
A、Producegreenfood.B、Wastenofood.C、Quiteatingmeats.D、Growvegetables.C细节推断题。短文最后提到,现在很多人意识到,为了改善环境、帮助人类生存,更多的人必须素食,即放弃
A、Itsavestime.B、Itincreasesparkingcapacity.C、Itensuresdrivers’safety.D、Itreducescardamage.B细节辨认题。短文中提到,开发者对此项技术很有
A、James’Frenchisbeyondallhisimagination.B、JamesshouldspeakFrenchwiththewoman.C、JameswillmakeanotherFrenchpres
A、Todrivethetrainafteritisstartedautomatically.B、Tostartthetrainandtodriveitwhennecessary.C、Totakecareoft
A、Blamingherson.B、Consultingtheman.C、ComplainingtoBob’sfather.D、Seekinghelpfromherlawyer.B推理判断题。女士提到她的儿子Tim交友不慎,男
A、Shehastoattendclassesonweekdays.B、Shewantstoearnmoremoney.C、TherearemorecallsonSaturdays.D、Shehastoomuch
随机试题
与痰饮有关的脉象有
割裂物质和意识的关系,在理论上会导致()
A.Hb<90g/LB.Hb<100g/LC.Hb<110g/LD.Hb<120g/LE.Hb<145g/L新生儿贫血标准是
兴奋性突触后电位的形成主要是由于
伴高血压的支气管哮喘发作的首选药是
化学药品标签上有效期的标注格式正确的是
何某为自己3岁的儿子投保一份健康保险,受益人指定是自己的儿子,在这份保险合同中,关系人是( )。
下述情形中,委托方在涉税服务期限内不可单方面终止代理行为的是()。
多年以来,老师已著作等身,那些森林般青翠、幽深的散文,蓊蓊郁郁地,__________了我心底最萧索的季节。她笔下炼过的字,锻过的句,一刀一斧___________一座座关于“生”的雕塑,那种文字不是平面的,而是雕塑一般——固体的、具象的、静默而至美的。填
在VisualFoxPro6.0中,建立查询可用______方法
最新回复
(
0
)