首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
自考
Garlic(大蒜) Garlic has a long history of human use of over 7,000 years.It was originally grown in Asia.It finally made its wa
Garlic(大蒜) Garlic has a long history of human use of over 7,000 years.It was originally grown in Asia.It finally made its wa
admin
2020-01-26
24
问题
Garlic(大蒜)
Garlic has a long history of human use of over 7,000 years.It was originally grown in Asia.It finally made its way to Europe and South and Noah Americas in the 1 6th century.It rapidly spread to the world because it was easy to grow and could stay alive in poor conditions.
Garlic has also long been used in medicine.Egyptians fed garlic to the slaves to keep up their strength and to defend against diseases.The Romans believed that garlic cured many diseases and helped heal wounds.Greeks gave garlic to athletes during the Olympic Games in order to increase their strength.
More recently, garlic has been mentioned as being used as a treatment for battle wounds in both World Wars.In fact, even today people eat garlic for its supposed benefits.For example, many people eat garlic to help fight colds and coughs.Some even claim that garlic can help prevent high blood pressure and cancer.
A different use for garlic in the past was to keep away bad spirits.In some countries, people believed that if they wore garlic around their necks, bad things would not enter their bodies.And if they hung garlic outside the doors of their homes, bad things would go away.
Garlic is now grown everywhere in the world.China is the largest producer of garlic, followed by India, South Korea, Egypt and Russia.The popularity of garlic has increased over the years.It is now widely used in all types of cooking.Chinese dishes use garlic.Italian dishes include a lot of garlic, too.Garlic is now highly valued for its taste throughout the world.
Some ancient people hung garlic outside their doors to________.
选项
A、frighten bad spirits
B、decorate their houses
C、keep away insects
D、show their wishes
答案
A
解析
事实细节题。第四段讲到了过去大蒜的一种不同用法,即用大蒜来阻挡厄运,该段最后一句提到,人们认为如果把大蒜挂在门外,厄运就会走开,故选A。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/ht8R777K
本试题收录于:
英语(二)题库公共课分类
0
英语(二)
公共课
相关试题推荐
Thestudentsarerequiredto______themainideasofthearticleintheirownwords.
Onlinelearningisalsocalleddistanceeducation,whichhelpsstudentswhotakeclassesbycomputerovertheInternettolearnc
Onlinelearningisalsocalleddistanceeducation,whichhelpsstudentswhotakeclassesbycomputerovertheInternettolearnc
Thegovernmentfinally______allthedocumentsrelatingtothewar.
ThecountryisIndia.Acolonialofficialandhiswifearegivingalargedinnerparty.Theyareseatedwiththeirguests—office
Oneofthegreatestnamesinthehistoryofman’sworkinelectricityisthatofMichaelFaraday.HewasborninLondonin1791
BoredomatWork1Youmightfindyourselfstaringattheclock,willingittomovefastersotheboringworkdaywillfinally
RisingCollegeSelectivityRisingcollegeselectivitydoesn’tmeanthatstudentsaresmarterandmoreseriousthaninthepa
RisingCollegeSelectivityRisingcollegeselectivitydoesn’tmeanthatstudentsaresmarterandmoreseriousthaninthepa
随机试题
洗手前的准备不恰当的是
肝胆胰CT检查口服稀释阳性对比剂的目的是
时标网络计划中,波形线表示()。
用友软件中,填制凭证的功能通常包括()。
项目盈利能力分析主要通过内部收益率、净现值、投资与贷款回收期、投资利润率等评价指标进行分析。()
具体行政行为的效力不包括()。
A、3B、4C、5D、6D图形数阵,优先考虑对角线方向的数字关系。观察发现:第一个数阵中,2×5=4+6;第二个数阵中,1×7=3+4;第三个数阵中,3×5=8+7;因此,第四个数阵中应该满足:2×4=2+所求项,可知所求项为6。故正确答案为D。
科学就是不断接近真理的过程,我们深信不疑的事情中很大部分是会过期的,所有理解这一点的人都明白在发展过程中不断更新知识才是科学进步的正道。然而这个过程有时会令人困惑和不安。如果以下各项为真,最能质疑上述论断的是()。
在SELECT语句中,“\”的含义是
Asurveywascarriedoutonthepercentagerateofwomenwhowereintheworkforceinthepast30years,theresultsofitwere
最新回复
(
0
)