首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
It was supposed to be the new-media election. E-mail, blogging, social networking and tweeting were expected to surge in importa
It was supposed to be the new-media election. E-mail, blogging, social networking and tweeting were expected to surge in importa
admin
2017-04-13
53
问题
It was supposed to be the new-media election. E-mail, blogging, social networking and tweeting were expected to surge in importance and perhaps to decide the race. Something else has happened. Britain’s first television debate, on April 15th, was followed by a ten-point swing to the Liberal Democrats. The debate and its aftermath dominated political news for several days and has transformed the race. It is a triumph for old media.
There were signs even before the debate that new media were not living up to expectations. A survey carried out during the first week in April by the National Endowment for Science, Technology and the Arts(NESTA)found that 79% of Britons could not recall seeing any online electioneering—not even an e-mail. The organization concluded that politicians were failing to take advantage of new media’s huge potential to engage with voters. Perhaps. Or perhaps this is to confuse novelty with importance. For several reasons, traditional media are rattier good at delivering political messages.
The first television debate, on ITV, was watched by 9.4m Britons. That works out to 37% of the prime-time audience—better than the share of Americans who watched the first round between John McCain and Barack Obama in 2008. Television is the only technology that can reach so many people in a single day. But
others
are not far behind. Although their circulation has declined, newspapers still reach large audiences. The Sun, which supports the Conservatives, is read by 8m people each day. By comparison, much-touted social media like Twitter are so niche as to be almost invisible.
And old media take up a big proportion of people’s leisure time. Each televised debate lasts for 90 minutes. The average reader spends 40 minutes with his daily newspaper and an hour with the Saturday and Sunday papers. It takes just seconds to read an e-mail or a politician’s tweet. One must make some heroic assumptions about the appeal of digital media to think they influence people as much as traditional outlets.
Unlike the internet, newspapers and television tilt towards the old, with fully 47% of the audience for the first debate being aged 55 or older. Advertisers are less keen to reach the old than the young, which is one reason newspapers are losing money. But an aged audience is precisely what politicians want. The old are much more likely to vote than the young. Of course, the television debates have been circulated through tweets and e-mails, just as they have been dissected by newspapers. New media are handy for firing up committed supporters, too. But when it comes to reaching the voters who matter, the old technologies are still the best.
The author mentions the survey conducted by NESTA to show that
选项
A、around 80% of the British people forget online-electioneering.
B、new media are not as effective as expected in the election.
C、most politicians have not put the new media into full play to win voters.
D、the novelty of the new media should not be confused with its importance.
答案
B
解析
例证细节题。根据专有名词NESTA定位到第二段。该机构调查结果表明:“79%的英国人记不起……甚至也不记得看过任何相关的电子邮件”,并称政治家并未发挥新媒体的巨大潜力去拉拢选民。故不难选出B项(新媒体在大选中并不如预期那样有效)为答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/i9bZ777K
0
考研英语一
相关试题推荐
WholesalepricesinJulyrosemoresharplythanexpectedandatafasterratethanconsumerprices,【C1】______thatbusinesseswer
WholesalepricesinJulyrosemoresharplythanexpectedandatafasterratethanconsumerprices,【C1】______thatbusinesseswer
Olderpeoplemustbegivenmorechancestolearniftheyaretocontributetosocietyratherthanbeafinancialburden,accordi
AgingposesaseriouschallengetoOECD(OrganizationofEconomicCo-operationandDevelopment)countries,inparticular,howtop
AgingposesaseriouschallengetoOECD(OrganizationofEconomicCo-operationandDevelopment)countries,inparticular,howtop
Ifyouknowexactlywhatyouwant,thebestroutetoajobistogetspecializedtraining.Arecentsurveyshowsthatcompaniesl
Inspiteof"endlesstalkofdifference,"Americansocietyisanamazingmachineforhomogenizingpeople.Thereis"thedemocra
Guidelinesforfoodlabellingaremadewithgoodintentions,buttheyendupleavingconsumersbaffledbyambiguousmarketingra
Threetobaccocompaniesareappealingagainsta"historic"decisionbyaCanadiancourttoawardsmokersC$15.6bn(£8.2bn)ind
Halfoftheworld’spopulationwillbespeakingorlearningEnglishby2015,researcherssay.Twobillionpeopleareexpectedto
随机试题
心肺复苏初期成功后转诊过程中,患者体位应
在课堂教学中处于核心地位的交流手段是()。
阅读下列材料,回答问题。某心理学家对一种抑郁症新疗法的效果感兴趣,他招募了25名想减轻抑郁的人。在研究的开始,他让所有被试完成了一份抑郁量表。测验结果表明被试的平均分数处于严重抑郁状态。在随后的两个月里,这个心理学家对被试实施这种新的疗法。两个月
颜色的明度主要取决于
简述当代中国法律体系的特点。
阅读以下说明,回答问题1~问题5,将答案填入对应的解答栏内。【说明】某公司在国际网络互联中心申请了一个C类IP地址210.45.12.0/24,域名为abc.com.cn。该公司没有划分子网,使用一台Cisco2610路由器接入互联网
在Windows操作系统中,选择一个文件图标,执行“剪切”命令后,“剪切”的文件放在(5)中;选定某个文件夹后,(6),可删除该文件夹。
循环队列的存储空间为Q(1:40),初始状态为front=rear=40。经过一系列正常的入队与退队操作后,front=rear=15,此后又退出一个元素,则循环队列中的元素个数为()。
下列关于存储器的叙述中正确的是
InterpretthefollowingpassagesfromEnglishintoChinese.Startinterpretingatthesignalandstopatthesignal.Youmaytak
最新回复
(
0
)