首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
There seems never to have been a civilization without toys, but when and how they developed is unknown. They probably came about
There seems never to have been a civilization without toys, but when and how they developed is unknown. They probably came about
admin
2011-03-26
685
问题
There seems never to have been a civilization without toys, but when and how they developed is unknown. They probably came about just to give children something to do.
(76)
In the ancient world, as is today, most boys played with some kinds of toys and most girls with another.
In societies where social roles are rigidly determined, boys pattern their play after the activities of their fathers and girls after the tasks of their mothers. This is true because boys and girls are being prepared, even in play, to step into the roles and responsibilities of the adult world.
(77)
What is remarkable about the history of toys is not so much how they changed over the centuries but how much they have remained the same.
The changes have been mostly in terms of craftsmanship, mechanics, and technology. It is the universality of toys with regard to their development in all parts of the world and their persistence to the present that is amazing. In Egypt, the Americas, China, Japan and among the Arctic (北极的) peoples, generally the same kinds of toys appeared. Variations depended on local customs and ways of life because toys imitate their surroundings. Nearly every civilization had dolls, little weapons, toy soldiers, tiny animals and vehicles.
Because toys can be generally regarded as a kind of art form, they have not been subject to technological leaps that characterize inventions for adult use. The progress from the wheel to the oxcart to the automobile is a direct line of ascent (进步). The progress from a rattle (拨浪鼓) used by a baby in 3,000 BC to one used by an infant today, however, is not characterized by inventiveness. Each rattle is the product of the artistic tastes of the times and subject to the limitations of available materials.
The toys most boys play with are different from those that girls play with because ______.
选项
A、their social roles are rigidly determined
B、most boys would like to follow their fathers’ professions
C、boys like to play with their fathers while girls with their mothers
D、they like challenging activities
答案
A
解析
可以从第2段的第2句和第3句得出。B项说“大多数的男孩要继承父业”,C、 D项内容在文章中根本就没有提及。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/ibqC777K
本试题收录于:
英语题库成考专升本分类
0
英语
成考专升本
相关试题推荐
阅读朱自清《背影》中的一段义字,然后回答以下小题。我看那边的月台栅栏外有几个卖东西的等着顾客。走到那边月台,须穿过铁道,须跳下去又爬上去。父亲是一个胖子,走过去自然要费事些。我本来要去的,他不肯,只好让他去。我看见他戴着黑布小帽,穿着黑布大马褂,
Hewantstobecome______adoctororateacher.
Manypeoplefindhomegardening______.Whichofthefollowingstatementsistrue?
ItisgoingbesometimebeforeIcanrecovermyfull______(strong).
Therapiddevelopmentofcommunicationstechnologyistransformingthe______inwhichpeoplecommunicateacrosstimeandspace.
Haveyoueverthoughtof______thePublicSpeechContest?
AndyWasnicklovedtheidea.MaryArthur【B1】it.KurtMendezdidn’tthinkitwasanybigdeal.Mr.Elthoughtitwasabrillian
NosoonerhadheenteredHarvard______hissisterenteredYale.
TheearliestimmigrantstoNorthAmericafoundIndiansalreadylivingthere.TheIndiansnumberedabout500,000atthattime.Th
Strongbondscanexistindatingrelationships.MycousinCandiceandherfriendLouisstarteddatingcasuallylastyear.Asthe
随机试题
心的正常自动节律性兴奋的起搏点是()。
下列关于药物主治病证的叙述,错误的是
患者,男,58岁,进行性贫血、消瘦、乏力半年,有时右腹有隐痛,无腹泻。查体:贫血貌,右中腹可触及肿块,肠鸣音活跃。该患者术前准备中最重要的护理措施是
根据《审计法》,下列说法正确的是:()
目标动态控制过程中,( )组成一个连续不断的“循环链”。
铁路土建工程施工质量控制主要包括()四个方面的施工质量控制。
下列叙述中正确的是()。
Theworldisinaself-destructionmode,BythisstatementImeanthatthepeopleoftheworldarebentonmakingthisplanetin
TheInternetmirrorssociety,reflectingourstrengthsandweaknesses.AhealthysocietyandahealthyInternetsharethesamev
A、Familieswithcars.B、Americans’heavydependenceoncars.C、Roadsandhighways.D、TrafficproblemsinAmerica.B理解归纳题。女士认为美国人
最新回复
(
0
)