首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
What is the Writing Lab and why should I use it? The Writing Lab is a free service where all students at Purdue University c
What is the Writing Lab and why should I use it? The Writing Lab is a free service where all students at Purdue University c
admin
2010-10-31
50
问题
What is the Writing Lab and why should I use it?
The Writing Lab is a free service where all students at Purdue University can receive assistance and feedback on any writing-related task. Specially trained consultants work with graduate students, undergraduates, students learning English as a second language, and students working on resumes and applications.
What happens during a consultation?
Consultations last 30 minutes and allow you to work one-on-one with a consultant whose job is to help you become a better writer. The consultant will ask you about vour writing task and what you want to focus on during lite session. You can ask for help on starting an assignment or improving the paper; you can get feedback on whether the paper meets the requirements of the assignment; you can also work on revising and polishing your work.
Do I have to make an appointment to use the Writing Lab?
You are not required to make an appointment for a consultation, but it is highly recommended. Appointments guarantee mat you will meet with a consultant on a specific day and time. However, each day a certain number of drop-in slots are available. These times are given away beginning at 8:30 a.m. each day, so you can call to receive a same-day appointment.
Making an appointment beforehand will ensure you to______.
选项
A、have a consultant many times a day
B、talk with a consultant on your favorite topics
C、meet with a consultant at your desired time
D、set up time with a certain consultant
答案
C
解析
本题为细节题。本题的问题是“提前预约能够确保什么”。选项A.have a consultant many times a day显然是错误的,咨询师不可能专为某一个人服务,而且在文章中也没有提到这一点;选项B.talk with a consultant on your favorite topics显然与实验室的作用不同,因此不是答案;选项C.meet with a consuhant at your desired time与文章最后一段第二句“Appointments guarantee that you will meet with a consultant on a specific day and time.(提前预约能够使你在当天的确切时间见到你的咨询师。)”与题干要求一致,为正确答案。选项D.set up time with a certain consultant在文中没有提及,因此可知可以预约时间,但是一般不能预约特定的咨询师。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/icLC777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
Ishouldbegladto______youonthesubjectassoonaspossible.
About70millionAmericansaretryingtoloseweight.Thatisalmost1outofevery3peopleintheUnitedStates.Somepeopleg
A、Theyaretoolarge.B、Hedoesn’tlikethestyle.C、Theyaretoosmall.D、Hedoesn’tlikethecolor.D
"Igetbywithalittlehelpfrommyfriends"isapopularlyric(抒情诗)withage-oldwisdombehindit.【B1】______peopleneedpeop
TheideaofaspecialdaytohonormotherswasfirstputforwardinAmericain1907.Twoyearslaterawoman,Mrs.JohnBruceDo
Ifwe______thebus,we______theconcertinthetheatrenow.
Sportsandgamesmakeourbodiesstrongandkeepus______(health).
Georgehaspassedhis______(drive)testbutfailedhiscollegeexams.
Aresomepeopleborncleverandotherbornstupid?Orisintelligencedevelopedbyourenvironmentandourexperience?Strangely
Sportsandgamesmakeourbodiesstrong:preventusfromgettingtoofat,andkeepushealthy.Butthesearenottheironly
随机试题
具体劳动和抽象劳动是()。
复制过程中具有催化3’,5’-磷酸二酯键生成的酶有
A.双泡征B.太空衣征C.香蕉小脑征D.蛙眼征E.草莓头征胎儿十二指肠闭锁
A、从事医师执业活动B、中止医师执业活动C、申请执业医师注册D、不予医师执业注册E、注销执业医师注册受吊销医师执业证书行政处罚,自处罚之日起不满2年的
急性期脑血栓形成患者用低分子右旋糖酐治疗的原理是
A、黄芪B、大血藤C、莪术D、麦冬E、鸡血藤饮片切面显车轮纹的药材为
遥感技术是建立在物体()理论基础上的。
高压阀门应逐个进行强度和严密性试验。强度试验压力等于阀门公称压力的()倍,严密性试验压力等于公称压力的()倍。
我国第六次人口普查(2010年)数据显示,离开户口登记地在居住地居住半年以上的人口为26139万人,比2000年增11700万人;东部沿海地区的人口占全国总人口的比重上升。出现该现象的主要原因是()。
Allsocialanimalscommunicatewitheachother,frombeesandantstowhalesandapes,butonlyhumanshavedevelopedalangua
最新回复
(
0
)