首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
During the Christmas shopping rush in London, the interesting story was reported of a tramp(流浪者)who, apparently though no fault
During the Christmas shopping rush in London, the interesting story was reported of a tramp(流浪者)who, apparently though no fault
admin
2012-06-02
67
问题
During the Christmas shopping rush in London, the interesting story was reported of a tramp(流浪者)who, apparently though no fault of his own, found himself locked in a well - known chain store late on Christmas Eve. No doubt the store was crowded with last - minute Christmas shoppers and the staff were
dead beat
and longing to get home. Probably all the proper security checks were made before the store was locked and they left to enjoy the three - day holiday untroubled by customers desperate to get last - minute Christmas presents.
However ridiculous that may be, our tramp found himself alone in the store and decided to make the best of it. There was food, drink, bedding and camping equipment, of which he made good use. There must also have been television sets and radios. Though it was not reported if he took advantage of these facilities, when the shop reopened he was discovered in bed with a large number of empty bottles beside him. He seems to have been a man of good humor as indeed tramps very commonly are.
Everyone else was enjoying Christmas, so he saw no good reason why he should not do the same. He yielded himself cheerfully, and was taken by the police. Perhaps he had had a better Christmas than usual. He was sent to prison for seven days. The judge awarded no compensation(赔偿)to the chain store for the food and drink our tramp had consumed. They had, in his opinion, already received valuable free publicity from the story revealed in the newspaper and on television. Perhaps the judge had a good Christmas, too.
When the tramp was arrested, he______.
选项
A、was drunk
B、felt he deserved it
C、made no resistance
D、felt himself wronged
答案
C
解析
本题问:当流浪汉被抓时,他——。这是一道推理判断题。根据文章最后一节第二句所述:He yielded himself cheerfully,and was taken by the police.可知选项C。没有反抗是对的,故选C。其它选项均与文章不符。本题的选项B。他觉得他做得值,极具迷惑性。殊不知,那是文章作者的看法,并非流浪汉自己的看法。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/ilGC777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
Scientistsdiscoveredthatatomsofsomesubstancesareradioactive.Thismeansthattheyareunstableandcanbesplit.Thecha
Ahobbycanbealmostanythingapersonlikestodoinhissparetime.Hobbyists【B1】______pets,buildmodelshipsanythingap
Inordertolearntobeone’strueself,itisnecessarytoobtainawideandextensiveknowledgeofwhathasbeensaidanddone
Ifwehadenoughtimetoprepare,theresult______muchbetter.
Doyoufindgettingupinthemorningsodifficultthatit’spainful?Thismightbecalledlaziness,butDr.Kleitmanhasanew
Weareallforyourproposalthatthediscussion______.
Theaccidentwasmyfault,soIhadtopayforthedamage______theothercar.
Ifyoutravelinaforeigncountry,atour______maysaveyoualotoftrouble.
Hehasalwaysregretted______theattractivegirlforthephonenumber.
A、projectorB、performC、forgiveD、professorB
随机试题
使用刮削器刮削射孔井段时,要有专人指挥。()
男性,60岁,体重60kg,因进行性的吞咽困难20天入院,诉极度口渴,唇舌干燥,乏力,尿少。查体:血压95/60mmHg,皮肤弹性差,眼窝下陷,烦躁不安。
18岁,晨卧床不起,人事不省,多汗,流涎,呼吸困难。体检:神志不清,双瞳孔缩小如针尖,双肺布满湿啰音,心率60次/分,肌束震颤,抽搐,最可能的诊断是
A.近3个月内劳累诱发的心绞痛的频率和程度加重,对硝酸甘油的需求增加B.心绞痛发作与体力活动无关,可出现短暂ST段抬高C.心绞痛的发作与劳累有关,其性质在1~3个月内无改变D.既往无心绞痛或心肌梗死病史,近1~2个月内劳累时出现心绞痛E.劳累和休息
《实施工程建设强制性标准监督规定》规定,工程监理单位违反强制性标准规定,将不合格的建设工程以及建筑材料、建筑构(配)件和设备按照合格签字的,责令改正,处(),降低资质等级或者吊销资质证书;有违法所得的,予以没收;造成损失的,承担连带赔偿责任。
会计科目是设置账户的依据,账户是会计科目的具体运用。()
下列各项中,适用于矩阵制组织结构的协调机制是()。
【2017下】研究儿童自我控制能力和行为的实验是()。
主管本机关的公文处理工作,并对下级机关的公文处理工作进行业务指导和督促检查的是()。
表达式("周"<"刘")返回的是
最新回复
(
0
)