首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
At a youth centre in south London, where staff and volunteers run a daily after-school homework club, young people turn off thei
At a youth centre in south London, where staff and volunteers run a daily after-school homework club, young people turn off thei
admin
2021-12-15
48
问题
At a youth centre in south London, where staff and volunteers run a daily after-school homework club, young people turn off their phones and focus on their studies in a safe, supportive and fun environment.
Like many youth organisations nationwide, the centre provides a space for young people to do positive things together, outside of school and family. Staff tell us that the young people they work with are as interested in the state of the world as any of us, but their everyday concerns tend to be more practical: doing well at school, getting a job or a place at university.
There is a clear link between the kind of society we aspire to be and the chances we offer to our next generation of voters, citizens, employees and parents. London mayor Sadiq Khan has said that we need to focus on "prioritising places and spaces where people can come together in communities". This feels like a welcome endorsement of the role of local youth organisations and youth work.
Alongside this positivity, however, reports show the profound reduction in services for young people resulting from funding cuts. With huge pressures on all local authority budgets, these cuts won’t be reversed. So how do we sustainably fund youth work? There are no easy answers but there are areas we need to prioritise:
First, less targeting. The focus on funding "targeted" work—while important—has reduced the capacity of some organisations to deliver open access or preventative services. The Youth Investment Fund, with its explicit focus on services that are open to all young people, is a welcome start—more funding needs to go this way.
Second, more efficient spending. In 2016, the Educational Excellence Everywhere white paper announced plans to fund some schools to extend their provision of access activities and programmes that would help young people develop skills employers value. Instead of funding schools, however, this might have been better achieved by funding existing youth organisations to work in partnership with schools.
Third, better collaboration. As funding sources become ever scarcer, organisations working with young people may be tempted to compete and present their offerings as unique. We need to recognise that young people have diverse needs, and that they want to choose and shape services themselves. Some new models of capacity support are emerging through co-ops, mutuals or voluntary sector-led foundations. These initiatives—and the new investments they might encourage—are welcome.
There are reasons for optimism, and encouraging signs that youth work is valued and people want to support it. It is still not clear that funding will follow the rhetoric, however. If it really is important to give young people the opportunity to lead, shape and strengthen our communities, then let’s stop talking about it and invest in it.
What is the response of the government to youth work?
选项
A、Affirming it in attitude.
B、Financially assisting it.
C、Protecting it on policy.
D、Legally supporting it.
答案
A
解析
由题干中的government和youth work定位至第三段最后两句。细节辨认题。定位句指出,伦敦市长萨迪克.卡恩曾经说,我们应该“优先考虑人们可以在社区内聚集的地方和空间”。这似乎是对地方青少年组织和其工作表示了欢迎和认可,故答案为A)。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/ixx7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Everyfiveyears,thegovernmenttriestotellAmericanswhattoputintheirbellies.Eatmorevegetables.Dialbackthefats.
A、Byaskingpeopletoreporttheirsleephabits.B、Byobservingpeople’ssleeppatternsinlabs.C、Byhavingpeoplewearmotion-
A、Itcontainstoomanyadditives.B、Itlackstheessentialvitamins.C、Itcancauseobesity.D、Itismostlygarbage.D浏览四个选项,根据选
"Thedangerousthingaboutlyingispeopledon’tunderstandhowtheactchangesus,"saysDanAriely,behaviouralpsychologista
Itisnotcontroversialtosaythatanunhealthydietcausesbadhealth.Norarethebasicelementsofhealthyeatingdisputed.
Itisnotcontroversialtosaythatanunhealthydietcausesbadhealth.Norarethebasicelementsofhealthyeatingdisputed.
A、Shesensesnopurposetoherownlifethatsherefusestoseeanyone.B、Shefeelsdepressedthatsheneedstotalktoherfami
A、Shesensesnopurposetoherownlifethatsherefusestoseeanyone.B、Shefeelsdepressedthatsheneedstotalktoherfami
A、Theywerecontrolledlessstrictlybytheauthorities.B、Theytreatedtheirworkersmorehumanely.C、Theycompletelyignoredc
A、Theeffectsofnoiseonthequalityoflife.B、Theroleofairtrafficrestrictions.C、Theproductionofquieterengines.D、Th
随机试题
简述延安整风运动的主要内容和意义。
患儿,男性,10岁。自2岁开始反复出现四肢屈侧、颈前区皮疹伴有瘙痒,外用药物治疗后可缓解,病程中伴过敏性鼻炎及过敏性哮喘反复发作。查体:系统检查无异常。皮肤科专科检查见四肢关节屈侧、颈前区淡褐色浸润性斑块,轻度苔藓化,上覆少许干燥鳞屑。为进一步明确诊断
下列选项不属于虚证临床表现的是
关于无机结合料稳定材料试件制作方法(圆柱形)、养生试验方法、无侧限抗压强度试验方法.请回答以下问题。无机结合料稳定材料试件制作方法(圆柱形)注意事项有()。
某省统计局在一次常规的工作检查中发现,该省某县的统计数据质量存在较大问题。经查,该县统计局按照工作程序搜集、汇总、核算出统计数据后,报告给该县领导人员。县领导人员马上开会对统计数据进行了讨论分析和研究,认为统计局所报的统计数据与本县的实际情况不符,需要重新
上海证券交易所成立时间是()。
某商业银行资产总额为200亿元,风险加权资产总额为150亿元,资产风险暴露为170亿元,预期损失为5亿元,则该商业银行的预期损失率为()。
社会主义公有制经济的主体地位应体现在()。
20l5年,全球气候大会达成了《巴黎协议》,提出本世纪下半叶全球温室气体实现“净零”排放的目标。据此完成问题。当前,全球气候变暖对沿海地区和岛屿产生的直接危害是()。
某市望洋河流经A乡甲村,邻近的B乡乙村村民为生产和生活需要一直从望洋河取水。为了争夺水源,两村经常发生争执,甚至械斗。那么,该河流的所有权属于()。
最新回复
(
0
)