首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Things have changed in your life. Most notably, you are no longer employed. Perhaps you’ve been【B1】______your former workplace.
Things have changed in your life. Most notably, you are no longer employed. Perhaps you’ve been【B1】______your former workplace.
admin
2013-11-11
59
问题
Things have changed in your life. Most notably, you are no longer employed. Perhaps you’ve been【B1】______your former workplace. Perhaps you are in the【B2】______of starting a business. Perhaps you are staying home to care for a child you’ve recently【B3】______. You decide to apply for a variety of insurances that will help you manage the risks【B4】______in life(health, life, disability). A few weeks after filling out your applications, you receive a reply from the insurance company that goes something like, "Dear So-and-so, upon review of your application we are sorry to report that we can’t insure you at this time." A rejection? What’s that all about? You call them up and find that they have rejected your application for certain insurances because of your past history of mental illness.
The chain of events that has【B5】______your insurance rejection went something like this. All those years ago when you were in therapy, your【B6】______was sent to the insurance company that was paying for your therapy. They, in turn,【B7】______to an institution known as MIB(short for "Medical Information Bureau", not "Men In Black"). MIB is a【B8】______data warehouse(sponsored by major insurance carriers). MIB’s purpose is to record, retain and share personal medical information collected about you by an insurance company. As part of the standard process of reviewing your application for insurance coverage, the insurance company called up MIB and took a look at your record. Noting the【B9】______illness diagnosis there, they decided that they didn’t offer you insurance because of your previous diagnosis. The reasoning would be something like, "This person may very well get【B10】______again in the future, so that this person may very well require treatment or become disabled. We’d have to pay for that treatment. There is, therefore, too much risk involved in insuring this person."
【B3】
选项
答案
adopted
解析
空前的you’ve表明,本空应填一过去分词形式的动词。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/j427777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Findahigh-payingpart-timejob.B、Practicehisknowledgeinfieldwork.C、Borrowsomemoneyfromfinancialaid.D、Preparefo
A、Becausesheisontheexecutivestaff.B、Becausesheisfamiliarwiththecompany.C、Becauseshehasknowledgeofmanagement.
Atranslatormusthaveanexcellent,up-to-dateknowledgeofhissourcelanguages.Hemustfillfacilityinthehandlingofhis
A、$40.B、$80.C、120D、160B计算题。浏览选项可知,问题与价格有关,且通过前一题了解到话题与书有关,因此可推断此题是关于书的价格计算问题,这是听音的关键所在。对话中提到期末若将书卖给学校,学校会giveyou50percent
A、Fantasticsettings.B、Specialeffects.C、Mysteriouscostumes.D、Mysteriousweapons.B细节题。浏览选项可知,四个选项各代表影片的一个方面,由此推断是考查细节。问题问的是
A、Husbandshavetosharewiththeirwivesandhelpthem.B、Olderwomenoftenlivealonewhentheirhusbandsdie.C、Familystruct
A、Thepeasants.B、Thestudents.C、Wealthypeople.D、Poorworkers.C细节辨认题。文中提到,工业革命时期,有钱人去阳光充足的国家旅行,他们在沙滩上躺着,皮肤被晒黑了,成为富有的象征。
今天中国的老百姓一直用酒来庆祝他们的幸福生活。当有人建新房子、结婚、开业、发财或长寿,他都应邀请人来喝酒。在现代,饮酒这一游戏没有过去那么雅致了,实在是很可惜,过去的饮酒通常有诗歌和音乐助兴。今天,饮酒只是玩简单的猜拳游戏,还伴随着很多酗酒。而且在现在看来
传统的中国绘画是一门独特的艺术(fineart),无论是风格还是技巧都与世界其他艺术门类迥然不同。中国人绘画采用毛笔蘸墨汁或颜色,灵巧地挥洒(wield)纸上。画家用深、浅、浓、淡的点(dot)和线构成一幅图画。在优秀画家的手里,毛笔和墨汁非常具有表现力
随机试题
某总经理把产品销售的任务委派给一位负责市场营销的副总经理,由其负责的所有地区的经销办事处,但同时总经理又要求各地区经销部办事处的经理直接向公司总会计师汇报每天的销售数字,而该总会计师也直接向经销部办事处经理下达命令。总经理的这种做法违反了权责对等原则。
烧伤早期出现代谢性酸中毒和/或有血红蛋白尿,输液中应尽早补充
人体内维生素D的主要来源是
在鉴定验收时,为了证明研究成果的新颖性,一般应进行__________。
某房地产开发公司通过招标出让方式取得了一宗毛地的使用权进行住宅和商业房地产开发。该房地产开发公司在编制建筑工程预算时,可将该开发项目划分为()等单项工程。
油罐按其不同结构形式可分为( )。
下面是某教师执教《不等式的运用》的教学过程。教学的具体环节如下:(1)揭示知识联系学生画均值不等式概念图,并展示,交流讨论,丰富概念图。(设计意图:引导学生总结梳理与均值不等式相关的知识结构,通过交流讨论,帮助学生
有n个叶结点的非满的完全二叉树的高度为()。
民法总则确立的民法基本原则有()。
Mr.Smithwasa【B1】______industrialist,buthewasnotsatisfiedwithlife.Hedidn’tsleepwellandhisfooddidnot【B2】______w
最新回复
(
0
)