首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
自考
Failure is probably the most fatiguing experience a person ever has. There is nothing more exhausting than not succeeding—being
Failure is probably the most fatiguing experience a person ever has. There is nothing more exhausting than not succeeding—being
admin
2022-05-19
53
问题
Failure is probably the most fatiguing experience a person ever has. There is nothing more exhausting than not succeeding—being blocked, not moving ahead. It is an evil circle. Failure breeds fatigue, and fatigue makes it harder to get to work, which adds to the fatigue.
We experience this tiredness in two main ways, as start-up fatigue and performance fatigue. In the former case, we keep putting off a task that we are forced to take up. Either because it is too tedious or because it is too difficult, we avoid it. And the longer we postpone it, the more tired we feel.
Such start-up fatigue is very real, even not actually physical, not something in our muscles and bones. The remedy is obvious, though perhaps not easy to apply; willpower exercise. The moment I find myself turning away from a job, or putting it under a pile of other things I have to do, I clear my desk of everything else and attack the objectionable item first. To prevent start-up fatigue, always treat the most difficult job first.
Performance fatigue is more difficult to handle. Here we are willing to get started, but we cannot seem to do the job right. Its difficulties appear to be insurmountable and however hard we work, we fail again and again. The mounting experience of failure carries with it an ever-increasing burden of mental fatigue. In such a situation, I work as hard as I can-then let the unconscious take over.
According to the passage, which of the following statements is NOT true?
选项
A、It is easier to overcome start-up fatigue.
B、Performance fatigue occurs when the job we are willing to take gets blocked.
C、One will finally succeed after experiencing the evil circle.
D、Fatigue often accompanies failure.
答案
C
解析
推理判断题。由最后一段第一句可知,与performance fatigue相比,stan-up fatigue更容易克服,故A项与题意不符。根据最后一段前三句可知,当我们愿意开始一项工作的时候,如果这项工作受到阻碍,我们感觉到难以克服困难,performance fatigue就会产生,故B项与题意不符。根据第一段第四句可知,疲劳总是伴随失败而存在,故D项与题意不符。C项内容在文章中找不到依据,符合题意。故选C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/jArx777K
本试题收录于:
英语阅读(一)题库文史类分类
0
英语阅读(一)
文史类
相关试题推荐
JoyceCarolOatespublishedherfirstcollectionofshortstories,BytheNorthGate,in1963,twoyearsaftershehadreceived
Ifyouarelookingforanexplanationofwhywedon’tgettoughwithcriminals,youneedonlylookatthenumbers.Eachyearalm
(63)Iflanguagewerefornothingbutthecommunicationofwarningsandweatherreports,anartificialinternationallanguagewo
Itbeganasagame:highschoolandcollegestudentsstudyingcomputertechnologyfiguredouttheycouldusepersonalcomputers
Pronouncingalanguageisaskill.Everynormalpersonisexpertintheskillofpronouncinghisownlanguage;butfewpeoplea
Wecanseehowtheproductlifecycleworksbylookingattheintroductionofinstantcoffee.Whenitwasintroduced,mostpeopl
(increase)Anewformofentertainmentknownas"CouchPotatoes"istheresultofthree________importantfactsofbaby-boomlife
containexplainhurlentertainconceivenorintheuniverseimprisonresultkidnapmytholo
(succeed)Herrapidrisetothetophasbeenoneofthefilmindustry’smostremarkable________stories.
随机试题
渊博的知识是导游人员的立业之基。()
甲亢危象的治疗,下列哪组最理想?
黄牛,5岁,高温季节田间使役时,突然发病,呼吸困难,流泡沫状鼻液,黏膜发绀。体温40.8℃,呼吸60次/分钟,脉搏98次/分钟。肺部听诊湿啰音。X线影像显示肺部阴影加重,肺门血管纹理显著。血气分析最可能异常的是
A.不同的核酸链经变性处理,它们之间形成局部的双链B.一小段核苷酸聚合体的单链,用放射性核素或生物素来标记其末端或全链C.运输氨基酸D.单股DNA恢复成双股DNAE.50%双链DNA变性时的温度tRNA的生理功能是
患者,男性,63岁。心力衰竭,自诉稍事活动即出现呼吸困难、乏力、心悸等症状,该老人的活动原则是
关于平板玻璃特性的说法,正确的有()。
下列各项中,不应计入交易性金融资产入账价值的有()。
尽管环境保护任务艰巨,但却迫在眉睫。不容_________。经济发展与环境保护不是对立的关系:一方面,经济发展一定要以环境的_________能力为基础;另一方面,环境保护_________的是粗放型的经济发展模式,不会阻碍经济的健康发展。依次填入画横线部
事务是由一系列操作组成的,事务的执行表现为事务中各个操作的执行。每个事务应具有结束操作。当一个事务发生故障需要终止并取消所有已执行的数据修改时应执行________操作。
IcanforgiveamistakebutIcan’tforgive(honest)______.
最新回复
(
0
)