首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、American industrialists. B、French economists. C、International leaders. D、Civil War veterans. B细节题。根据French economists proteste
A、American industrialists. B、French economists. C、International leaders. D、Civil War veterans. B细节题。根据French economists proteste
admin
2019-10-03
54
问题
In the 18th century French economists protested the excessive regulation of business by the government. Their belief was laisser faire. Laisser faire means let the people do as they choose. In the economic sense, this meant that while the government should be responsible for things like maintaining peace and protecting property fights, it should not interfere with private business. It shouldn’ t create regulations that might hinder business growth, nor should it be responsible for providing subsidies to help. In other words, governments should take hands off approach to business. For a while in the United States, laisser faire was a popular doctrine. But things quickly changed. After the Civil War, politicians rarely opposed the government’s generous support of business owners. They were only too glad to support government land grants and loans to railroad owners for example. Their regulations kept tariffs high and that helped protect American industrialists against foreign competition. Ironically in the late 19th century, a lot of people believed that the laisser faire policy was responsible for the countries industrial growth. It was generally assumed that because business owners did not have a lot of external restrictions placed on them by the government, they could pursue their own interests, and this was what made them so successful. But in fact, many of these individuals would not have been able to meet their objective if not for government support.
Now listen to the following recording and answer questions 16 to 18.
16. What is the talk mainly about?
17. Who first used the motto laisser faire?
18. What is the principle idea of the laisser faire policy?
选项
A、American industrialists.
B、French economists.
C、International leaders.
D、Civil War veterans.
答案
B
解析
细节题。根据French economists protested the excessive regulation of business by the government.Their belief was laisser faire.可知,第一个运用这一座右铭的是法国经济学家。因此,正确答案为B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/jMW7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Somesayitisevidentthatcomputerscandamageaperson’seyesight.Sincethepopularityofcomputersbegantoskyrocket,ther
Dependingonwhichplayeryouask,the"Fevernova"ballthatsportsequipmentmakerAdidassaysprovidestheultimatesoccerexp
Googlemustbethemostambitiouscompanyintheworld.Itsstatedgoal,"toorganizetheworld’sinformationandmakeitunive
TheValueofWritingWell[A]It’sthattimeofyearagain.No,not"theholidayseason".Imean,itisholidaytime,butfor
Reebokexecutivesdonotliketoheartheirstylishathleticshoescalled"footwearforyuppies(雅皮士,少壮高薪职业人士)".Theycontendtha
Nottoomanydecadesagoitseemed"obvious"bothtothegeneralpublicandtosociologiststhatmodemsocietyhaschangedpeopl
Oncetheydecidedtohavechildren,MiShelandCarlMeissnertackledthenextbigissue:Shouldtheytrytohaveagirl?Itwas
A、Theyhavetoobeycertainrulesconcerningstudentconduct.B、Theyhavetodevotemoretimeonacademics.C、Apartmentsarever
ShoppricesinJunefellatthefastest【C1】______ratesinceatleast2006as【C2】______foughttoattractcustomers,theBritishR
A、Shewasoftenscoldedbyherteachers.B、Sheperformedwellonnormaloccasions.C、Shehadquitealotofpoorstudyhabits.D
随机试题
血钙测定应采用何种抗凝剂
建设项目和单项工程造价资料积累的内容有()。
不确定性是风险的( )条件。
朱某有房屋一套,以100万元的价格卖给齐某。双方合同约定:合同订立后3日内齐某搬入居住,产权变更登记自签约起3个月内由朱某负责协助办妥。但是,签约1个月后,朱某又与不知情的周某签订合同,将该房卖给周某,价格130万元,并为周某办理了产权过户登记。现周某要求
布袋中有60块形状、大小相同的木块,每6块编上相同的号码,那么一次至少取()块才能保证其中至少有3块号码相同。
关于常模团体的说法,正确的是()。
教学模式把某种教学理论或活动方式中最核心的部分用简化的形式反映出来,为教师提供了一个比抽象的理论具体得多的教学行为框架,比较清晰地呈现教学程序,并具体地规定了教师的教学行为,方便教师理解、把握和运用,使得教师在课堂教学中有章可循,便于教师理解、把握和运用。
为了缓解交通拥堵,保障2008“绿色奥运”,北京市作出决定,从2007年1月1日起全市实行“公交优先”政策。其哲学依据是()。①实践是认识的目的②发展就是新事物战胜旧事物③一切从实际出发④坚持重点论和两点论相统一
根据代理权产生依据的不同,可将代理分为( )。
You______borrowmynotesprovidedyoutakecareofthem,itoldmyfriend.
最新回复
(
0
)