首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
You are going to read a magazine article about an artist who paints flowers. For questions 8-14, choose the answer (A, B, C or D
You are going to read a magazine article about an artist who paints flowers. For questions 8-14, choose the answer (A, B, C or D
admin
2010-12-18
60
问题
You are going to read a magazine article about an artist who paints flowers. For questions 8-14, choose the answer (A, B, C or D) which you think fits best according to the text.
An eye for detail
Artist Susan Shepherd is best known for her flower paintings, and the large garden that surrounds her house is the source of many of her subjects. It is full of her favourite flowers, most especially varieties of tulips and poppies. Some of tile plants are unruly and seed themselves all over the garden. There is a harmony of colour, shape and structure in the two long flower borders that line the paved path which crosses the garden line 10 from east to west. Much of this is due to the previous owners, who were keen gardeners, and who left plants that appealed to Susan. She also inherited the gardener, Danny. ’In tact, it was really his garden,’ she says. ’We got on very well. At first he would say, "Oh, it’s not worth it" to some of the things I wanted to put in, but when I said I wanted to paint them, he recognised what I had in mind.’
Susan prefers to focus on detailed studies of individual plants rather than on the garden as a whole, though she will occasionally paint a group of plants where they are. More usually, she picks them and then takes them up to her studio. ’I don’t set the whole thing up at once,’ she says. ’I take one flower out and paint it, which might take a few days, and then I bring in another one and build up the painting that way. Sometimes it takes a couple of years to finish.’
Her busiest time of year is spring and early summer, when the tulips are out, followed by the poppies. ’They all come out together, and you’re so busy,’ she says. But tile gradual decaying process is also part of the fascination for her. With tulips, for example, ’you bring them in and put them in water, then leave them for perhaps a day and they each form themselves into different shapes. They open out mad are fantastic. When you first put them in a vase, yon think they are boring, but they change all the time with twists and turns.’
Susan has always been interested in plants: ’I did botany at school and used to collect wild flowers from all around the countryside,’ she says. ’t wasn’t particularly interested in gardening then; in fact, I didn’t like garden flowers, I thought they were artificial—to me, the only real ones were wild.’ Nowadays, the garden owes much to plants that originated in far-off lands, though they seem as much al home in her garden as they did in China or the Himalayas. She has a come-what-may attitude to the garden, rather like an affectionate any who is quite happy for children to run about undisciplined as long as they don’t do any serious damage.
With two forthcoming exhibitions to prepare for, and a ready supply of subject material at her back door, finding time to work in the garden has been difficult recently. She now employs an extra gardener but, despite the need to paint, she knows that, to maintain her connection with her subject matter, ’you have to get your hands dirty’.
How does the writer describe Susan’s attitude to her garden?
选项
A、She thinks children should be allowed to enjoy it.
B、She prefers planting wild flowers from overseas.
C、She likes a certain amount of disorder.
D、She dislikes criticism of her planting methods.
答案
C
解析
本题为推理型问题:”作者如何描写Susan对她的花园的态度,”,根据文章第四段,作者将Susan的态度做了细致描述。故答案为C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/jT2d777K
本试题收录于:
BETS三级笔试题库北京英语水平考试(BETS)分类
0
BETS三级笔试
北京英语水平考试(BETS)
相关试题推荐
Youhaveapart-timejobinabookshop.Themanagerwantstomaketheshopmorepopularwithyoungpeopleandasksyoutowrite
TheSpringFestivaliscoming.Supposeyouarethesecretaryatafirmandyourmanagerasksyoutowriteanote(30-40words)to
Youhaveapart-timejobinabookshop.Themanagerwantstomaketheshopmorepopularamongyoungpeopleandasksyoutowrite
Readthefollowingtextanddecidewhichanswerbestfitseachspace.Forquestions26-45,markoneletterA,B,CorDony
Readthefollowingtextanddecidewhichanswerbestfitseachspace.Forquestions26-45,markoneletterA,B,CorDony
ItiscommonforAmericanstohavedifferent"circlesoffriends"suchaschurchfriends,workfriends,orsportsfriends.【R1】__
1.AreportconsistentlybroughtbackbyvisitorstotheUSishowfriendly,courteous,andhelpfulmostAmericansweretothem.
1.Workingparentsandteachersseeafter-schoolprogramsnolongerasoptional,butasanessentialsupportforchildrenasthe
Lookatthetenstatementsforthispart.YouwillhearashortinterviewwithGeorgeJones,executivedirectorforBreadfo
Youwillhearfivepeoplegivingreasonswhychildrenlearntheirmothertonguesowell.Beforeyoulisten,readthelistof
随机试题
注册会计师在判断审计证据是否充分时,通常需要考虑的因素有()
背景:高新技术企业新建厂区里一栋8层框架结构办公楼工程,采用公开招标的方式选定A施工单位作为施32,总承包,双方按《建设工程施工合同(示范文本)》GF一2013-0201签订施工合同。施工合同中约定钢筋、水泥等主材由业主供应,其他结构材料及装饰装修材料均
世界上第一台电子计算机于1946年在英国诞生。()
基金托管人应履行的职责有()。
为满足个人生活需要而购买产品和服务的所有个人和家庭,称为()。
小丁智力年龄为10岁,实际年龄为8岁,其比率智商是()。
对常兴市23家老人院的一项评估显示,爱慈老人院在疾病治疗水平方面受到的评价相当低,而在其他不少方面评价不错。虽然各老人院的规模大致相当,但爱慈老人院医生与住院老人的比率在常兴市的老人院中几乎是最小的。因此,医生数量不足是造成爱慈老人院在疾病治疗水平方面评价
关于犯罪目的和犯罪动机的下列表述中,正确的是( )。
[*]
WhosignedtheGreatCharterin1215?
最新回复
(
0
)