首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、They will find out what its people like. B、They will argue in favor of this country and the language. C、They will know the cou
A、They will find out what its people like. B、They will argue in favor of this country and the language. C、They will know the cou
admin
2010-04-30
28
问题
Every country tends to accept its Own way of life as being the normal one and to praise or criticize others as they are similar to or different from it. And unfortunately, our picture of the people and the way of life of other countries is often a distorted one. Here is a great argument in favor of foreign travel and learning foreign languages. It is only by traveling in, or living in a country and getting to know its inhabitants and their language that one can find out what a country and its people are really like. And how different the knowledge one gains this way frequently’ turns out to be from the second-hand information gathered from other sources! How often we find that’ the foreigners whom we thought to be such different people from ourselves are not very different at all!
Differences between peoples do of course exist and, one hopes, will always continue to do so. The world would be a dull place indeed ff all the different nationalities behaved exactly alike, and some people might say that we are rapidly approaching this state of affairs. With the much greater rapidity and ease of travel, there might seem to be some truth in this at least as far as Europe is concerned. However this may be, at least the greater case of travel today has revealed to more people than ever before that the Englishman or Frenchman or German is not some different kind of animal from themselves.
选项
A、They will find out what its people like.
B、They will argue in favor of this country and the language.
C、They will know the country and its people better.
D、They will like its inhabitants and their language.
答案
C
解析
细节题。题干问通过traveling in a foreign country 和 learning its language,人们会发现什么。回忆听力原文中相关细节:It is only by traveling in,...that one can find out what a country and its people are really like。能够全面回答问题的选项是C。A内容片面;B是人们没有去那个国家旅游前的情况;D则将原文中的介词like“像”误解为了“喜欢”,
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/jTOK777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Therearemanyexpensesincludedinmilitaryoperations.Themore(36)______themilitaryis,themorecostsare(37)______.Whe
A、Itisanetworkforshoppingmalls,officesandhomes.B、Itrelievestheheavyburdenofteachersinschool.C、Itsimplifiest
InNovember1965,NewYorkwasblackedoutbyanelectricityfailure.The(36)______promisedthatitwouldnothappenagain.Pe
InNovember1965,NewYorkwasblackedoutbyanelectricityfailure.The(36)______promisedthatitwouldnothappenagain.Pe
A、Leavethehotelthenextmorning.B、Askthehotelclerkforhisroomkey.C、Stayinthehotelforatleasttwonights.D、Compl
ManynowhavebeenbreathinghotflamesatourindustryandsoIthoughtitwouldbetimetosaymypiecethisweek,afterall,
Dr.Deprezholdstheviewthatdepressioncallbefrustrating____________________(因为要从抑郁症中恢复到正常需要时间).
Asrecentlyasthirtyyearsago,manyAmericansbelievedthatusingcreditwasanunwiseand(36)______waytopayforwhatthey
A、Thebosswasveryconsideratetohisworkers.B、Edwasn’tasgoodaworkerasthebossthought.C、Thebosshadplannedtogive
A、Memory.B、Twokindsofmemory.C、Short-termmemory.D、Anexperimentonstudents.C文中虽提到long-termmemory,但大部分内容都在通过一个实验来研究short
随机试题
A.处10年以上有期徒刑、无期徒刑或者死刑,并处销售金额50%~2倍不等罚金或没收财产B.处10年以上有期徒刑或者无期徒刑,并处销售金额50%~2倍不等罚金或没收财产C.处3年以上10年以下有期徒刑,并处销售金额50%~2倍不等罚金D.处3年以
某市检察院运用电子设备双路监控,同步录音录像,监督检察官办案过程,推动理性文明执法。关于理性文明执法,下列哪一说法是不正确的?
历史文化保护区的范围划定应符合的原则不包括()
企业缴纳的下列保险金中,可以在税前直接扣除的有()。
贪污贿赂犯罪由人民检察院立案侦查。()
[2001年MPA真题](1)一(2)基于以下题干:某仓库被窃。经过侦破,查明作案的人是甲、乙、丙、丁四个人.中的一个人。审讯中,四个人的口供如下:甲:“仓库被窃的那一天,我在别的城市,因此我是不可能作案的。”乙:“丁就是罪犯。”丙:“乙是盗窃仓库的罪犯,
在VisualBasic中,不能关闭的窗口是
小李今年毕业后,在一家计算机图书销售公司担任市场部助理,主要的工作职责是为部门经理提供销售信息的分析和汇总。请你根据销售数据报表(“Excel.xlsx”文件),按照如下要求完成统计和分析工作。根据“订单明细”工作表中的销售数据,统计隆华书店在201
What’sthemaintopicofthispassage?
A、Approachestoabetternight’ssleep.B、Theharmoflackofsleep.C、Effectsofmoderntechnologyonsleep.D、Benefitsofago
最新回复
(
0
)