首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、They should cut more trees and not use any materials harmful for human health. B、They should exploit fast-growing trees and re
A、They should cut more trees and not use any materials harmful for human health. B、They should exploit fast-growing trees and re
admin
2013-01-22
55
问题
Recent films, books, magazines and newspapers have reported about serious threats to the environment. Changes in climate, increasing pollution, rising energy demands, and decreasing supplies of water are worldwide problems. Designers and builders around the world are reacting to these environmental concerns with new conception of green house.
Green houses are designed to be sustainable. Something that is sustainable provides people today with what they need. But it does not use up or damage the natural resources.
Green houses use much less fossil fuels—oil, gas and coal—for energy. The houses are placed on the land so the sun warms them during cold months and is blocked during hot months. The houses have plenty of windows that open to let in cooling air. They have special equipment that uses a lot less water.
Green houses are made of wood from fast-growing trees so old growth forests do not have to be cut. They include recycled materials so something old is re-used, not thrown away as waste. The houses are healthier for people to live in. Materials used in them are not processed with strong chemicals that can produce harmful gases.
Houses that are environmentally friendly are not new. For years, architects in many areas of the world have designed and built them for environmental activists. But now, rapidly rising energy costs are increasing the demand worldwide for green houses that use less energy and other resources.
选项
A、They should cut more trees and not use any materials harmful for human health.
B、They should exploit fast-growing trees and recyclable materials.
C、They should avoid cutting down trees.
D、They should build their houses near the forests so that fresh air is available.
答案
B
解析
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/jUI7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Aglobe-spanningU.N.digitallibraryseekingtodisplayandexplainthewealthofallhumancultureshasgoneintooperationo
MorethantwomillionpeopleinEuropenowhavefibrebroadbanddirecttotheirhome,suggestsasurvey.Thelatestfigures
A、Theyarewillingtodonatetheirfaces.B、Theyareconcernedaboutmoralproblems.C、Theywouldaccepttheideaoffacetransp
Thecurseofjetlaghasstruckmostinternationaltravelersatonetimeoranother--andanyoneluckyenoughtohaveavoidedi
A、Parisisnotromanticenough.B、They’dtaketheirpigstoParis.C、TheywillgotoParisbyplane.D、It’simpossiblethatthey
Itistruethattheworldfacesproblemsofpollution,butitcan______(通过全球的努力加以控制).
A、Shehadabadcold.B、Shehadacaraccident.C、Shegothomebefore10o’clock.D、Shewasdelayed.D对话中女士提到,Ifthetrafficwas
Readersareinvitedto_________theiropinionsonanyoftheissuesdiscussedhere.
A、Goingtobedearlier.B、Workingmuchharder.C、Readingmorebooks.D、Knowinghowtorelax.D事实细节题。短文后半部分介绍了缓解压力的途径,包括学会放松、轻缓顺畅
Somestudentsarenotadequatelypreparedforcollege.Shouldweturnthemaway?Deceivethem?Ormodifyourproduct?Americans
随机试题
患者,女性,57岁,突发呼吸困难,咳粉红色泡沫痰,血压190/110mmHg,护士应首先采取的措施是
患者,女性,30岁,患乙型肝炎住院60d,痊愈出院。护士对床单位的处理应除外
若已知系统简图如下图所示,已知系统中正序电抗x1∑=0.055,负序电抗x2∑=0.0565,零序电抗x0∑=0.0424,Sj=1000MVA。两相短路电流有名值为:
下列()向海关申报进口时须交验“入境货物通关单”。
下列有关控制界定的论断中,正确的有()。
有的人即便长时间处于高强度的压力下,也不会感到疲劳,而有的人哪怕干一点活也会觉得累。这除了体质或者习惯不同之外,还可能与基因不同有关。英国格拉斯哥大学的研究小组通过对50名慢性疲劳综合症患者基因组的观察,发现这些患者的某些基因与同年龄、同性别健康人的基因是
以下关于交换机动态交换模式的描述中,哪项是错误的?——
Onequestionisoftenriseninresponsetointernational【M1】______testcomparisons:Dotheseresultsreallymeananything?I
Thereisadirectflightat20:00intheafternoonoraflightat9:30inthemorningthat______inChicago.
Whenyoubuysomethingandpayforitwithbillsorcoins,youarepaying【B1】______.Ifyoudon’thavea【B2】______ofbillsandc
最新回复
(
0
)