首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
When people say that Cambridge is a university town they do not mean that it is a town with a university in it. A university tow
When people say that Cambridge is a university town they do not mean that it is a town with a university in it. A university tow
admin
2010-06-03
47
问题
When people say that Cambridge is a university town they do not mean that it is a town with a university in it. A university town is one where there is no clear separation between the university buildings and the rest of the city. The university is not just one part of the town; it is all over the town. The heart of Cambridge has its shops, restaurants, market places and so on, but most of it is university—colleges, libraries, clubs and other places for university staff and students.
The town was there first. Cambridge became a center of learning in the thirteenth century. Many students were too poor to afford lodgings. Colleges were opened so that students could live cheaply. This was the beginning of the present day college system.
Today there are nearly thirty colleges. Very few students can now live in college for the whole of their course; the numbers are too great. Many of them live in lodgings at first and move into college for their final year. But every student is a member of his college from the beginning, he must eat a number of meals in the college hall each week.
Students are not allowed to keep cars in Cambridge, so nearly all of them use bicycles. Don’t try to drive through Cambridge during the five minutes between lectures, as you will find crowds of people on bicycles hurrying in all directions. If you are in Cambridge at five minutes to the hour any morning of the term, you’ll know that you are in a university town. Stop in some place, and wait.
What is impossible for the students to do in Cambridge?
选项
A、Have all the meals outside the college each week.
B、Keep bikes in the college.
C、Live in lodgings.
D、Live in college for their final year of the course.
答案
A
解析
根据文章第三段最后一句But every student is a member of his college from the beginning,he must eat a number of meals in the college hall each week.(但是每个学生从一入校就是学校的一员,他每周都必须在大学食堂吃几顿饭。)可知,剑桥的学生不可能一周全部都在外面吃饭,答案为A。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/jXlK777K
本试题收录于:
大学英语三级A级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级A级
大学英语三级
相关试题推荐
Thefollowingisaletterofapplication.Afterreadingit,youarerequiredtocompletetheoutlinebelowit(No.46toNo.50).
Before(write)______anapplicationletter,youshouldbeawarewhatkindofpeopletheemployerneeds.
Whatcanyoulearnfromstamps?Wecanlearnmanythingsabout______fromstamps.Whydonearsightedpeoplewearglasses?Ino
WhatwasthesubjectofMr.Wells’broadcastpracticaljoke?HedescribedtheEarth______bytheMars.Whatwashisthirdjo
A、Inaairplanecompany’soffice.B、Inapublisher’soffice.C、InGermanyteacher’soffice.D、Inauniversitystore.DW:Excuse
Prospectus(图书简介):ThegoalofthebookIdioms(习语)isgettingyoutounderstand,speakandwriteeverydayidiomsineverydayEngl
Whatdidtheydecidetodo?Theydecidedto______.Whatsurprisingitemscancamelschewup?Camelscanchewupsharp____
Anyone______(want)tounderstandtheindustryofthefuturewillhavetoknowaboutrobotics(机器人学).
______secondthoughts,IhavedecidedtogiveupmyvisittoShanghai.
______ahotday,wedecidedtogototheswimmingpoolforaswim.
随机试题
小红认为自己家境富裕没必要辛苦上班工作,所以就失业在家。这属于()
Bytheendofthiscentury,theaverageworldtemperatureisexpectedtoincreasebetweenoneandfourdegrees,withwidespread
分子排阻色谱法的分离原理是
2008年8月19日起,我国证券交易印花税税率标准调整为()。
关于质押权与抵押权标的物的占有权,以下说法正确的是()
根据巴甫洛夫提出的经典条件反射论,()能使我们对不同的情境做出恰当的反应,从而避免盲目行为。
庄子
算法的空间复杂度是指()。
在考生文件夹下,打开文档Word1.docx,按照要求完成下列操作并以该文件名(Word1.docx)保存文档。【文档开始】声明科学是中国发展的机遇新华网北京10月28日电在可预见的未来,信息技术和声明科学将是世界科技中最活跃
Theretheycome,trudgingalong,straightuprightonstubbylegs,shouldersswingingbackandforthwitheachstep,cominginto
最新回复
(
0
)