首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
It’s 【B1】______ possible not to read advertisements these days. And how fun they often are, too! Just think what a railway stati
It’s 【B1】______ possible not to read advertisements these days. And how fun they often are, too! Just think what a railway stati
admin
2012-10-30
38
问题
It’s 【B1】______ possible not to read advertisements these days. And how fun they often are, too! Just think what a railway station or a newspaper would be like 【B2】______ advertisements. Would you enjoy gazing at a 【B3】______ wall or reading railway 【B4】______ while waiting for a train? Would you like to read only closely-printed 【B5】______ of news in your daily paper? A cheerful, 【B6】______ advertisement makes such a 【B7】______ to a dull wall or a newspaper full of the daily ration of disasters.
We must not forget, either, that advertising makes a positive contribution to our pockets. Newspapers, 【B8】______ radio and television companies couldn’t survive without this source or revenue. 【B9】____________. Just think what a newspaper would cost if we had to pay its full price!
Another thing we mustn’t forget is the small "ads" which are in virtually every newspaper and magazine. 【B10】____________! Just think about something that can he accomplished through these column 【B11】____________. No other item in a newspaper provides such entertaining reading or offers such a deep insight into human nature. It’s the best advertisement for advertising there is!
It’s hardly possible not to read advertisements these days. And what fun they often are, too! Just think what a railway station or a newspaper would be like without advertisements. Would you enjoy gazing at a blank wall or reading railway by-laws while waiting for a train? Would you like to read only closely-printed columns of news in your daily paper? A cheerful, witty advertisement makes such a difference to a dull wall or a news paper full of the daily ration of disasters.
We must not forget, either, that advertising makes a positive contribution to our pockets. Newspapers, commercial radio and television companies couldn’t survive without this source or revenue. The fact that we pay so little for our daily paper, or can enjoy so many broadcast programs is due entirely to the money spent by advertisers. Just think what a newspaper would cost if we had to pay its full price!
Another thing we mustn’t forget is the small "ads" which are in virtually every newspaper and magazine. What a tremendously useful service they perform for the community! Just think about some thing that can be accomplished through these columns. For instance, you can find a job, or sell a house, announce a birth, marriage or death in newspapers. No other item in a newspaper provides such entertaining reading or offers such a deep insight into human nature. It’s the best advertisement for advertising there is!
选项
答案
hardly
解析
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/jow7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、Germany.B、Holland.C、France.D、England.D细节题。本文介绍美国种族歧视的现象。听短文之前,通过浏览选项得知本题问的是地点,听的时候要对地点特别敏感,一听到“Theso-calledwhitemenwho
SIGG’strendyaluminumwaterbottleshavescoredalotoffreeadvertisinginrecentyears.SIGGhasbeen【67】formorethan100y
Educatorsareseriouslyconcernedaboutthehighrateofdropoutsamongthedoctorofphilosophycandidatesandtheconsequentl
Educatorsareseriouslyconcernedaboutthehighrateofdropoutsamongthedoctorofphilosophycandidatesandtheconsequentl
Theforeignerfounditimpossibleforhimto______moreexactlyorpreciselywhathewanted,andifhedidwemighthelphim.
Promptactioncanoften______theseverityofshockinroadaccidentvictims.
Mymotherwasalwaysaskingquestions,andit______measoddthatshedidn’taskoneonthisoccasion.
Itishardtopredicthowscienceisgoingtoturnout,andifitisreallygoodscienceitisimpossibletopredict.Ifthethi
A、Theywanttobegreatsoldiers.B、Theywanttobesavages.C、Theywanttowinthentheycanberight.D、Theywanttobecivili
随机试题
患者,男性,30岁。左上肺浸润性肺结核。治疗2个月余。复查血常规:WBC5.5×109/L,PLT75.5×109/L。考虑与服用以下哪种药物有关?
A.身热不扬B.日晡潮热C.发热恶寒D.壮熟汗出E.长期微热气虚发热的热型是
A.肝癌B.肝硬化C.疟疾D.白血病E.胰头癌可见肝外梗阻性黄疸的是
案情:A房地产公司(下称A公司)与B建筑公司(下称B公司)达成一项协议,由B公司为A公司承建一栋商品房。合同约定,标的总额6000万元,8个月交工,任何一方违约,按合同总标的额20%,支付违约金。合同签订后,为筹集工程建设资金,A公司用其建设用地使用权作抵
某企业生产甲、乙两种产品,生产组织属于小批生产,采用分批法计算成本。(1)本月(5月)份生产的产品批号有:9414批号:甲产品10台,本月投产,本月完工6台。9415批号:乙产品10台,本月投产,本月完工2台。(2)本月份各批号生产费用资料:94
2009年4月,甲公司因欠乙公司货款100万元不能按时偿还,向乙公司请求延期至2010年4月1日还款,并愿意以本公司所有的3台大型设备进行抵押和1辆轿车进行质押,为其履行还款义务提供担保。乙公司同意了甲公司的请求,并与甲公司订立了书面抵押和质押合同。甲公司
若+(y一7)2=0,则(x+y)3的值为().
I类错误的概率α和Ⅱ类错误的概率β的关系有()
社会主义建设的艰巨性和长期性的影响因素有()
Whatdoyouthinkthespeakersare?
最新回复
(
0
)