首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
职业资格
I once had a friend that was diagnosed with terminal cancer, and the news that he might only live up to six months was a great s
I once had a friend that was diagnosed with terminal cancer, and the news that he might only live up to six months was a great s
admin
2016-01-25
36
问题
I once had a friend that was diagnosed with terminal cancer, and the news that he might only live up to six months was a great shock to him, his family, and his friends. However, in spite of the serious illness, he was initially determined to look into all available treatments that might cure or extend his life. I think that when you find yourself in such situations, you tend to look up every possible way for hope of saving your life.
As months went on and his health grew worse, I noticed an unexpected change in attitude that came over him. He had also been a happy person with a cheerful personality, but rather than give in to discouragement and self-pity, he took comfort in God and humanity. His talks focused on others rather than himself, and he spoke of the afterlife as something he was prepared for, believing that his concerned ancestors, including his mother and father, were there waiting for him.
During the last few months, weeks, and days of his life, he was kindly cared for by family, friends, his loving wife, who looked after both his physical and emotional needs, and workers from a local hospice(安养院)came to the home to regulate his medication and provide any other needed support. He didn’t complain about his fate, and he willingly allowed others to serve him.
Indeed, one might think why God allows death and suffering in our world, but for me, such experiences taught me to value family more and kindness for others. You often can’t learn these important attributes in the lap of luxury, and perhaps, such an experience is the greatest and final gift the illness can give those left behind.
What did the man do after he first learned of his illness?
选项
A、He was operated on immediately.
B、He retired from his job.
C、He researched cancer treatments.
D、He felt sad, doing nothing.
答案
C
解析
细节理解题。由文章第一段“he was initially determined to look into allavailable treatments that might cure or extend his life”可知,他去寻找所有能够治疗疾病或延续他生命的方法。look into的意思是“调查”。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/jpCv777K
本试题收录于:
英语学科知识与教学能力题库教师资格分类
0
英语学科知识与教学能力
教师资格
相关试题推荐
Ifateachergetsanincorrectanswerfromstudents,it’smostappropriateforhimorhertosay"______"inordertoencourage
AmongthethrongsofAmericansprowlingthemallsandtrawlinge-commercesites,manyarelookingoutforthemselves.Retail-res
JapaneseCarKeepsWatchforDrunkDriversAconceptcardevelopedbyJapanesecompanyNissanhasabreathalyzer-likedetect
Whatvocabularylearningstrategydoesthefollowingactivityhelptotrain?Theteachercreatedasituationandaskedthestuden
Africanelephantshavebeenslaughteredatalarmingrateoverthepastdecade,largelybecausetheyaretheprimarysourceofth
Thecitygovernmentisbuildingmoreroadsto______theincreasingnumberofcars.
Ididn’tseeyoursisteratthemeeting.Ifshe______,shewouldhavemetmybrother.
Cooperativelearningemphasizeson______andcollectiveresponsibility.
Carterwassayingalltherightthings,buthissmilewas______,andIknewIcouldn’ttrusthim.
Georgetook______ofthefineweathertodoaday’sworkinhisgarden.
随机试题
秦王朝时期,掌管祭祀礼仪的秘书性人员是【】
A.白细胞数5×106/L,蛋白0.3g/L,糖3.5mmol/LB.白细胞数5×106/L,蛋白0.8g/L,糖3.0mmol/LC.白细胞数2000×106/L,中性粒细胞为主;蛋白0.8g/L;糖1.5mmol/LD.白细胞数50×106/L,
限制关节活动幅度的因素是
片剂中加入的崩解剂是
关于普鲁卡因麻药,下列哪项是错的
某公司预计2013年棉花丰收而订立了招收工人的劳动合同,并且要求每名工人缴纳1000元的“进入费”。后由于棉花大量减产,该公司遂提出变更原劳动合同,工人未同意。该公司宣布解除劳动合同,退还1000元的“进入费”,对工人的补偿要求不予理睬。针对该公司的上述行
学习质量与能量等概念之间的关系属于()。
关于“站票该不该半价”的问题,一个支持者说:“按照市场定价规律,因为服务不同,所以硬座和卧铺定价不同,那继续这个逻辑,站票与硬座票享受的服务不同,价格自然也应不同。”一个反对者说:“平时的火车运力基本能满足需要,不用站票,只有在春运回家的时候,站票才很宝贵
甲、乙、丙三个工程队的效率比为6:5:4,现将A、B两项工作量相同的工程交给这三个工程队,甲队负责A工程,乙队负责B工程,丙队参与A工程若干天后转而参与B工程,两项工程同时开工,耗时16天同时结束,问丙队在A工程中参与施工多少天?()
WhydoesJanewanttoleaveherpresentjob?
最新回复
(
0
)