首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Why do most Americans know the garter snakes?
Why do most Americans know the garter snakes?
admin
2016-03-05
54
问题
Why do most Americans know the garter snakes?
We often pass on little bits of information to our children, not knowing if they are true, and only because they were passed on to us. This is usually how myths spread. Many myths about snakes exist, and it can be fun to try and figure out how these stories originated. One common and colorful myth is that the well-known garter snake swallows its young to save them from danger. The daily customs of these snakes are well known in the United States because they tend to reside in parks and gardens. They like to live among greenery and in areas well surrounded by plant life. Many children as well as adults enjoy observing these creatures because they see them quite often. Like all snakes, the garter swallows its food whole. Unlike most snakes, on the other hand, the garter gives birth to live offspring, in litters of approximately fifty. I hypothesize that our ancestors, while observing the garter snakes, assumed that the snake had previously gulped down its little ones to protect them and was now setting them free again. Unable to challenge the power of this creative myth, this imaginative folklore continues to persist in American daily life.
选项
A、People raise these creatures.
B、They live in parks and gardens.
C、They are often found indoors.
D、They are sold in pet shops.
答案
B
解析
细节题。文中指出在美国人们对garter snake的生活习惯很熟悉是因为这种蛇常常出没于公园和花园。故B为正确答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/jpWK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Whatistheconversationmainlyabout?
Whatistheconversationmainlyabout?
WhatdidtheInternationalCentersendouttostudents?
HowlongdidEthbellteachminoritystudents?
Howmanystudentsweretemporarilyabsentfromschooltillyesterday?
Whatismespeakermainlytalkingabout?
InAmericaalone,tippingisnowa$16billion-a-yearindustry.Arecentpollshowedthat40%ofAmericans【C1】______thepractic
InAmericaalone,tippingisnowa$16billion-a-yearindustry.Arecentpollshowedthat40%ofAmericans【C1】______thepractic
When______thereasonfortheirsuccess,thekidshadtwoexplanations:hardworkandtheirparents’encouragement.
Thereareover100nightschoolsinthecity,makingitpossibleforaprofessionaltobereeducatednomatter______hedoes.
随机试题
()对于游戏相当于祝福对于()
从世界范围来看,主要有()和()两种师资职前培养模式,各有利弊。
对于Bouin混合固定液的描述不正确的是
总平面设计中影响工程造价的因素包括占地面积、功能分区和运输方式。()
某一类高层商住楼地上共30层、地下共2层,总建筑面积9.8万m2。地下一层~地上五层为商场,建筑面积为5.6万m2,地上五层以上为普通住宅,地下二层为汽车库。该商住楼内的防烟楼梯问及其前室、消防电梯间前室和合用前室靠外墙布置,具备自然排烟条件。商住楼建筑高
下列方法中,可以退出Excel软件的有()。
上述各项业务中,所含增值税金不能作为当期进项税额抵扣的是( )。当月增值税销项税额为( )。
方先生为某公司雇员,每月工资3000元。2013年该公司开始实施雇员持股激励,实行股票期权计划。2013年6月28日,该公司授予方先生股票期权50000股,授予价2.5元/股;该期权无公开市场价格,并约定2013年12月28日起方先生可以行权,行权前不得转
美国行为主义心理学家华生在《行为主义》一书中写道:“给我一打健康的婴儿,一个由我支配的特殊环境,让我在这个环境里养育他们,我可担保,任意选择一个,不论他父母才干偏向爱好如何,他父母的职业及种族如何,我都可以按照我的意愿把他培养成任何一种人物,医生、律师、艺
Answerthequestionsbelow.ChooseNOMORETHANTHREEWORDSfromthepassageforeachanswer.Writeyouranswersinboxes38-40
最新回复
(
0
)