首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
" I would tell anyone who’ s thinking about going back to school that it’ s not as difficult as you think," says Karen Jonaitis,
" I would tell anyone who’ s thinking about going back to school that it’ s not as difficult as you think," says Karen Jonaitis,
admin
2016-06-10
46
问题
" I would tell anyone who’ s thinking about going back to school that it’ s not as difficult as you think," says Karen Jonaitis, a woman, last year, at 47, earned a bachelor’ s degree in business administration at a college. "I realized that I would not move up in my career without a degree. "
A generation ago, Jonaitis would have been a rarity(稀罕) in college. Today about 6 million people aged 25 or older are studying in American institutions of higher learning. Whether they are returning to improve job skills or for the love of learning, adults no longer see age as a deterrent(障碍). Most people jump at the opportunity to do something new. Some of them make changes they’ d been thinking about all their lives. Others return to school out of economic necessity.
New developments in neuroscience(神经科学) and psychology are confirming that there are few age limits on how much the brain can absorb and for how long—if you stay active. Continuing to learn keeps us mentally in shape and able to learn more. On mental tests, experts discovered, half to two-thirds of the people in their 70s were as intellectually quick as people in their 30 s. Those who fell below average tended to be people who had not made a lifelong habit of reading. They also were less physically active.
Many adult students say learning is easier for them today. They bring different skills to the classroom, and they’ re less upset if something goes wrong. They have a real thirst, a real desire to learn.
Older people return to colleges for the following reasons EXCEPT that of______.
选项
A、improving their job skills
B、economic necessity
C、improving their health
D、their love of learning
答案
C
解析
题干意为“年龄大的人返回学校不是出于下面哪个原因”。由第二段中的“Whether they are returning to improve job skills or for the love of learning,adults no longer see age as a deterrent.”可知,有些人是为了提高工作技能,有些人是出于热爱学习而返回学校。由第二段中的“Others return to school out of economic necessity”可知,有些人是出于经济需要而返回学校。文中并没说返回学校是为了改善健康状况。所以为了改善健康状况并不是年龄大的人返回学校的原因,故选C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/jqiK777K
本试题收录于:
大学英语三级A级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级A级
大学英语三级
相关试题推荐
Whatistheauthor’sattitudetowardsthe"popularbelief"mentionedinPara.1?Thepassageismainlyconcernedwith______.
Someanimalsarepets,somearewild,andmanyofthemprovideuswithfood.Allhaveadifferentandimportantroleinourlive
Thestudentsweremuchencouraged______achancetotalkwiththeAmericansinEnglish.
A、At7:30.B、At7:15.C、At7:50.D、At8:00.A题目询问女士通常几点去上班。根据原文中的“Around7:30...”(通常为7:30),可确定答案为选项A。C项具有一定的干扰性。女士说“但是最近……,所以一直是
A、Inasupermarket.B、Inalibrary.C、Inafurniturestore.D、Inarestaurant.A题目询问这个对话发生的场所。根据原文,男士询问米在哪里,女士回答正常价格的在这里,那边有特价的。
A、Thedesign.B、Theprice.C、Thecolor.D、Thesize.DWhatdoesthewomanwanttoknowaboutthebookshelffirst?本题为推理判断题。根据“Wel
DearSirorMadam,WithreferencetoyouradvertisementinChinaDailyonNovember28th,2008,Iamwritingtoexpressmyin
A、Personnelmanager.B、Engineer.C、SecretarytoGeneralManager.D、Salesman.C从Amy的回答“IworkedfirstasasecretarytotheGener
Atnotimeandundernocircumstances______thefirsttousenuclearweapons.
Atnotimeandundernocircumstances______thefirsttousenuclearweapons.
随机试题
袁枚在诗歌创作上主张【】
对作案多起的刑事案犯,所采用的手段、作案的具体情节、造成的后果基本相同,而案犯又供认不讳、各方均无异议的案件,一般采用的文书行文章法是
患儿,10个月。腹泻3天,鼻塞流涕,每日大便10余次,呈稀水样,臭味不甚,尿黄。查体:体温38℃,皮肤弹性尚好,前囟平,哭时有泪。听诊心肺正常,肠鸣音亢进,舌苔薄白,指纹红,达于风关。大便镜检无异常。应首先考虑的是
A.灰黄霉素B.两性霉素BC.制霉菌素D.克霉唑E.酮康唑外用无效,口服治疗体表癣病的药物是
背景某安装公司承包一水处理厂的设备安装工程,安装公司负责设备的采购、施工(PC合同),合同工期为365天(2013年1月1日~2013年12月31日)。合同签订后,因建设单位在征地环节上出了问题,施工场地延后3个月才交付给安装公司,所以建设单位将
对外贸易系数
下列关于公司首次公开发行新股,说法正确的有()。
【2015工商银行】第一个事实:电视广告的效果越来越差,一项跟踪调查显示,在电视广告所推出的各种商品中,观众能够记住其品牌名称的商品的百分比逐年降低。第二个事实:在一段连续插播的电视广告中,观众印象较深的是第一个和最后一个,而中间播出的广告留给观众的印象
VBA中运算符“&”的含义是()。
HowlongdidEmilyDickinsonliveinthehousewhereshewasborn?
最新回复
(
0
)