首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Edson Arantes was born in 1940 in Brazil. He was an outstanding soccer player, but as a boy he had not formal training in the sp
Edson Arantes was born in 1940 in Brazil. He was an outstanding soccer player, but as a boy he had not formal training in the sp
admin
2009-07-17
46
问题
Edson Arantes was born in 1940 in Brazil. He was an outstanding soccer player, but as a boy he had not formal training in the sport. He learned to play soccer by kicking a ball around with his friends on the beaches of Rio de Janeiro. His first match for the Brazilian national soccer team was in 1955, and by 1958 he was a world-famous soccer player. From 1956 to 1968 he scored 1200 goals for the Santos Club in Brazil and the Brazilian national team. He played for Brazil in four World Cup matches, and Brazil won three of these.
Everybody loved to watch him play. He was an excellent athlete and a wonderful team member. He was funny, too. He retired from Brazilian soccer in 1974, and the next year he went to the United States to play for the New York Cosmos. He helped to make the Cosmos team a very good one. He retired from Soccer in 1977. He is considered one of the greatest soccer players of all time. In case you haven’t guessed, Edson Arantes is better known to the world by his nickname—Pele.
选项
A、To receive formal training in the sport.
B、To kick a ball around with friends in the sport.
C、To kick a ball about with friends on the beaches.
答案
C
解析
文章说他并没有受过正式的训练(as a boy he had not formal training in the sport)只是跟小伙伴们在海滩上到处踢球玩(He learned to play soccer by kicking a ball around with his friends on the beaches of Rio de Janeiro),所以应该选[C]。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/jtcd777K
本试题收录于:
公共英语一级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语一级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
—IHowdoyoudo?—______
Long,longagothereWeremanyanimalslivingintheforest(森林).Onedaytherecameafairy(仙女).Sheaskedthemonkey,"Doyou
Longlongago,therewasanoldfarmerwhohadsevenchildren.Whenhethoughtthathewasabouttodie,heletthemcometohis
Davidlikesworkinginbigcities,butheliveswithhisfamilyinasmalltown,sohehastotakeabustoworkinthecityeve
A、 B、 C、 C根据“猫喜欢吃鱼。”可知与图片C相符。所以应选C。
Duringtheholidaysmostsoldiers______.HowmanychildrendoesSerenaRavenellhave?
AworkingAmericanhastowork______daysaweekinhisworkingtime.AnAmericanalwayswalks______.
NewYork,London,Parisandotherbigcitiesareexcitingplacestolivein.ThereareManyinterestingthingstoseeandtodo.
Mrs.More’shomeisin______.ThetownWhereBillyWorkedlateris______thesmallvillage.
Therewasaverybigandoldtreeinthevillage.Onedayathiefenteredthevillageandstolesomeofhisimportantthings.
随机试题
Her_____(pronounce)isgood,butshehasaslightaccent.
透光率(T)的定义域是
在500名病例与500名对照的配对病例对照研究中,有400名病例和100名对照有暴露史,OR值应为
引起沙门菌属食物中毒的好发食品是引起肉毒中毒的好发食品是
鉴别下面化合物的化学方法是()。
城市公共经济是关于()的经济。
一些患者入院后可能会经历危机,这时候医务社会工作者要提供()服务。
德育目标是学校德育工作的出发点,它不仅决定了德育的内容、形式和方法,而且制约着德育工作的基本过程。()
Thenursingstaff______.Whymustnursesworkinshifts?
A、Cholesterol.B、Sugar.C、Protein.D、Fat.C
最新回复
(
0
)