首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Writing in Wired Magazine, Jon Katz, a media critic, summarizes the dilemma facing newspaper publishers: "So far, at least, onli
Writing in Wired Magazine, Jon Katz, a media critic, summarizes the dilemma facing newspaper publishers: "So far, at least, onli
admin
2013-07-02
40
问题
Writing in Wired Magazine, Jon Katz, a media critic, summarizes the dilemma facing newspaper publishers: "So far, at least, online papers don’t work commercially or conceptually. They take away what’s best about reading a paper and don’t offer what’s best about being online. The newspaper needs to reinvent itself. The object is not to supersede(代替), or put into a different format, but to gain a toe-hold(小立足点)in cyberspace and even absorb some of its values. "
Reinventing itself is a tall order for an industry that works under constant deadline to produce a new product each day. How can the industry begin to construct a new model that trades on state-of-the-art technology? Paradoxically, the answer comes from reflecting on the past. By analyzing and paring down the essentials of journalism as a craft and a profession, the real essence of the industry will emerge and a predictive model will begin to take shape. To its credit, the newspaper industry has conducted research and written and thought a great deal about what to do in the future.
The challenge for you will be perhaps your greatest ever. As a producer of newspapers, what you must do first is to determine how you conceive yourself. Are you an organization that supplies newspapers or are you an organization that supplies information? This self-analysis is being conducted in turbulent times when conflicting forces threaten to pull the industry apart. Reading a daily newspaper is a habit of millions of middle-age and older Americans. However, today’s young people often prefer more sophisticated media to the daily ritual of the morning newspaper.
We are also experiencing what some call an information explosion that threatens to bury even the most zealous reader and intellectual. Ironically, it is the oversupply of information that holds the key to the survival of the newspaper industry. The digitizing of information has created a vast expansion in the amount of information that is readily available to audiences. Books and manuscripts that previously consumed libraries and other physical spaces are now contained in digital bytes that can move with great speed over vast distances. Quite simply, more information is available to more people more quickly than ever before.
Mass media evolved because people from all walks of life needed help to understand the world around them. Throughout history, newspapers have excelled at collecting, recording, and distributing information at many different levels. As they evolve in light of technological change, newspapers need to embrace that mission anew(再). In fact, defining what is news is now more critical than ever. And it is their ability to do this within the context of new technology that is the key to newspapers’ survival.
According to Jon Katz, ______.
选项
A、newspapers are quite valid commercially
B、we’d better substitute a new format for the old one
C、the purpose of a reinventing of newspaper is to make it dominate the Internet
D、the online papers remove the best of reading, and don’t show the best online
答案
D
解析
事实细节题。第一段第二句指出Jan Katz认为网上报纸失去了对阅读报纸来说最好的东西,却没有提供对于上网来说最好的东西,故[D]是其观点,为正确答案。第一句指出网上报纸并不是商业化或概念化地在运作,故[A]错;首段末句指出对报纸进行彻底改革的目的不是为了代替或建立新的版式,故选项[B]、[C]错误。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/jwn7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Oneofthegreatestconcernsparentshavewhenfacinganinternationalmoveis,"Whatschoolwillbeavailabletomychild?Wil
Virtuallyallconsumerswillhaveacreditcardintheirlives.Selectingacreditcardshouldnotbesomethingtakenlightly,c
A、Atarailwaystation.B、Atabuscenter.C、Inthecountryside.D、Inacoastaltown.B这道题要求考生注意细节,也就是事件发生的地点。
Womenarehalfthepopulationbutonly15%ofboardmembersatbigAmericanfirms,and10%inEurope.Companiesthatfishinonl
The2000decennialcensusaimsatobtainingtheexactnumberofpopulationaswellasabetterpictureoftheextentofintermar
A、Theapartmentisbetterfurnished.B、Thewomanpreferstoliveinaquietplace.C、It’slessexpensivetoliveinanapartment
ThemainreasonweexploreMarsistodetermineiflifeeverexistedontheplanet.Wehavetriedforcenturies,startingwith【
A、IthasthestrongesteconomyinAfrica.B、ItisthemostfamouscountryinAfricaC、IthasthemoststabledemocracyinAfrica
A、It’saone-bedroomapartment.B、It’snotexpensive.C、MissSmithwilllivetherewithher.D、It’sveryconvenienttoliveand
BecauseSouthAfricansaregenerallysobubbly(热情奔放的)andtalkative,silencesaysalot.Theyarepoliteaswellandifyouare
随机试题
首先考虑诊断为以下哪项检查不必要
browse
A.血性液体B.不凝固血液C.粪臭味液体D.黄色浑浊状,无臭味液体E.稀脓性,有臭味液体肝、脾破裂腹腔穿刺液
A.不需要经过审查批准、取得药品广告批准文号B.应当按照《药品广告审查办法》申请广告批准文号C.只准在专业性医药报刊上进行广告宣传D.可以在专业性医药报刊、大众传播媒介进行广告宣传处方药的药品名称(包括通用名、商品名)、疗效()
因违法行为或者违纪行为被撤销资格的律师、注册会计师或者法定资产评估机构、验证机构的专业人员,自被撤销资格之月起未逾()。
市场机制配置资源缺陷具体表现在公共资源的过度使用方面,这类资源既在技术上难以划分归属,又在使用中不宜明细归属,以下属于此类情形的是()。
第一段中提到“植物生物钟”,第二段提到“植物周期行为”、“生理节律”和“异步个体”。对文中这四个概念的理解,正确的一项是()以下四项是检测的四个过程,对过程叙述有误的一项是()
用两根同样长度的铁丝分别圈成圆形和正方形,圆形面积大约是正方形面积的几倍?()
假如你生活在第二次工业革命时期,你不可能享受到的生活是()。
Historically,humansgetseriousaboutavoidingdisastersonlyafteronehasjuststruckthem.【C1】______thatlogic,2006should
最新回复
(
0
)