首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
An award-winning subterranean skyscraper was recently completed at the University of Minnesota. Designed by David Bennett, the b
An award-winning subterranean skyscraper was recently completed at the University of Minnesota. Designed by David Bennett, the b
admin
2015-05-21
71
问题
An award-winning subterranean skyscraper was recently completed at the University of Minnesota. Designed by David Bennett, the building plunges 110 feet beneath the campus, peeking above the surface a mere 20 feet.
You might think it would be dreary inside the building. But a large percentage of the usable space has access to natural light. A" telewindow "on the roof projects a view of the street via a series of lenses and mirrors. In addition,an array of reflective lenses mounted on a panel on the roof beams sunlight 60 feet down.
" Traditional cities have too much aboveground construction, " says David Bennett. " Green space is lost and the view is disturbed. Future cities will probably be more subterranean than they are today. "
Why build down instead up? Energy conservation is one. reason. Says Bennett, "Minnesota’s climate varies by a hundred and thirty degrees Fahrenheit, but twenty-five feet underground, the temperature remains at about fifty degrees all year round. " Subterranean construction also permits more visually pleasing land use — for instance, the preservation of an unobstructed view of historic landmark.
Why are subterranean buildings good for energy conservation?
选项
A、Because they use solar energy.
B、Because they don’t need central heating.
C、Because the temperature there remains constant.
D、Because they don’t need air-conditioning.
答案
C
解析
从文章最后一段“…the temperature remains at about fifty degrees all year round”可以得出答案。故正确的答案为C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/k8ud777K
本试题收录于:
公共英语二级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语二级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
Theauthorrecommendsthatyoungpeople______.Whentheauthorsaysthatweshouldintensifyoureffortsinnutritioneducatio
Deserts______.Landisbecomingdesertlittlebylittlebecause______.
Whenyoustayinaforeigncountryforsometime,yougetusedtothepeople’s______oflife.
PeopleallovertheworldwritetoBigBen.Theyevensendbirthday’spresents,One
Millionsofstarsaretravellingaboutinspace.Afewformgroupswhichjourneytogether,butmostofthemtravelalone.Andth
Whatpresentdoesthemangivetothewoman?
A、Industrialrevolutionbroughtsurgerychangedgreatly.B、Medicalhelpbecameavailableforindustrialworkers.C、Thestudyof
Afterthebirthofmysecondchild,Igotajobatarestaurant.Havingworkedwithanexperienced【C1】______forafewdays,Iw
Icanremembertimeswhen,likechildren,mybrothersandI【M1】______wouldallpointatoneanotherwhenaskingwho
Asmytrainwasn’tduetoleaveforanotherhour,Ihadplentyoftimetospare.Afterbuyingsomenewspaperstoreadonthejou
随机试题
患者,女,46岁,已婚。经来无期,瑚已持续20天未止,开始量多,现淋漓不尽,色淡、质稀,腰酸腿软,溲频清冷,舌淡苔白,脉沉细。应予止血调经,其治法是()
此时首要的操作是进一步的检查是
A.晶状体B.泪小管C.泪小点D.泪腺E.鼻泪管开口于下鼻道的是()
【背景资料】某热力管线暗挖隧道,长3.4km,断面有效尺寸为3.2m×2.8m,埋深3.5m。隧道穿越地层为砂土层和砂砾层,除局部有浅层滞水外,无需降水。承包方A公司通过招标将穿越砂砾层段468m隧道开挖及初期支护分包B专业公司。B公司依据A公司的施
在劳务分包合同中,下列()属于劳务分包人的义务。
印第安酋长对他的臣民们说:“上帝给了每一个人一杯水,于是你从里面饮入了生活。”生活确实就是一杯水,杯子的华丽与否显示了一个人的贫与富。但杯子里的水,清澈透明,无色无味,对任何人都一样。接下来,你有权利加盐、加糖,只要你喜欢。这是你的生活权利,没有人能够将其
光线:折射:水相当于()。
秦始皇陵位于陕西省西安市以东35公里的临潼区境内,是秦始皇于公元前246年至公元前208年修建的,也是中国历史上第一个皇帝陵园。20世纪70年代中期长沙马王堆汉墓“女尸”的发现震惊中外,其尸骨保存之完好举世罕见。由此,有人推测秦始皇的遗体也会完好地保存下来
whydidthewoman’sfamilymovetoOxford?
A、Theyarewrittenbyteenagerswhoareinlove.B、Theydealwiththeteenagers’loveaffairs.C、Theyshowtheteenagers’ideas
最新回复
(
0
)