首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Wilbur and Orville Wright were the two youngest sons of Bishop Milton Wright, Wilbur was born on a farm near Millville and Orvil
Wilbur and Orville Wright were the two youngest sons of Bishop Milton Wright, Wilbur was born on a farm near Millville and Orvil
admin
2022-10-25
41
问题
Wilbur and Orville Wright were the two youngest sons of Bishop Milton Wright, Wilbur was born on a farm near Millville and Orville was born in August, in the house the family would come to occupy for more than 40 years in Dayton. Orville would discover in later years that his and Wilbur’s first interests in flight began when they were children, with powered rubber-band-helicopter toys that their father would bring home for them from trips around the country. Orville and Wilbur would build duplicates of these toys and bounce them off the ceiling. They were just crazy about these things for the reasons that they did not yet understand.
Many great inventions are greeted with ridicule and disbelief. The invention of the airplane was no exception. Although many people who heard about the first powered flight on December 17, 1903, were excited and impressed, others reacted with peals of laughter. The idea of flying an aircraft was repulsive to some people. Such people called Wilbur and Orville Wright, the inventors of the first flying machine, impulsive fools. Negative reactions, however, did not stop the Wrights. Impelled by their desire to succeed, they continued their experiments in aviation.
Orville and Wilbur Wright had always had a compelling interest in aeronautics and mechanics. As young boys they earned money by making and selling kites and mechanical toys. Later, they designed a newspaper-folding machine, built a printing press, and operated a bicycle-repair shop. In 1896, when they read about the death of Otto Lilienthal, the brothers’ interest in flight grew into a compulsion.
Lilienthal, a pioneer in hang-gliding, had controlled his gliders by shifting his body in the desired direction. This idea was repellent to the Wright brothers, however, and they searched for more efficient methods to control the balance of airborne vehicles. In 1900 and 1901, the Wrights tested numerous gliders and developed control techniques. The brothers’ inability to obtain enough lift power for the gliders almost led them to abandon their efforts.
After further study, the Wright brothers concluded that the published tables of air pressure on curved surfaces must be wrong. They set up a wind tunnel and began a series of experiments with model wings. Because of their efforts, the old tables were repealed in time and replaced by the first reliable figures for air pressure on curved surfaces. This work, in turn, made it possible for them to design a machine that would fly. In 1903 the Wrights built their first airplane, which cost less than one thousand dollars. They even designed and built their own source of propulsion—a lightweight gasoline engine. When they started the engine on December 17, the airplane pulsated wildly before taking off. The plane managed to stay aloft for twelve seconds, however, and it flew one hundred twenty feet.
By 1905 the Wrights had perfected the first airplane that could turn, circle, and remain airborne for half an hour at a time. Others had flown in balloons or in hang gliders, but the Wright brothers were the first to build a full-size machine that could fly under its own power. As the contributors of one of the history, the Wright brothers are accurately called the fathers of aviation.
How did the death of Otto Lilienthal influence the Wright brothers?
选项
答案
It made their interest in flight grow into a compulsion.
解析
文章第三段最后一句话提到,1896年,当他们得知奥托.利连撤尔的死讯时,兄弟俩对飞行的兴趣变得愈发迫切。也就是奥托.利连撒尔的死讯更加激发了他们对飞行的兴趣。由此可知本题答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/kDSD777K
本试题收录于:
A类竞赛(研究生)题库大学生英语竞赛(NECCS)分类
0
A类竞赛(研究生)
大学生英语竞赛(NECCS)
相关试题推荐
Whendopeopledecidewhetherornottheywanttobecomefriends?Duringtheirfirstfourminutestogether,accordingtoabook
[A]Itwouldbeeasytobelievethatrudenessis"nobigdeal"andthatpeoplemustjust"getoverit",butmoreandmoreresea
Marriageis,formanypeople,theirmostimportantrelationship,thesourceofmuchhappiness,and,forsome,evenaddsextraye
Asetofgenesplayaroleinlearningtoreadanddomath,butthisabilityisnotjustgene-driven,【C1】________schoolingandh
阅读以下关于Web系统架构设计的叙述,在答题纸上回答问题。【说明】某公司拟开发一款基于Web的工业设备监测系统,以实现对多种工业设备数据的分类采集、运行状态监测以及相关信息的管理。该系统应具备以下功能:现场设备状态采集功能:根据数据类型对设备监测指标
________involveschoosingpartofapopulationofinterestforinspection.
分かる独居老人の気持ち青天のへきれきというか、思ってもみなかった一人暮らしを余儀なくされている。地方に単身赴任して生活した経験もないではないが、出勤途上に連れ合いを近くの病院に見舞い、仕事の都合がつけば帰途も立ち寄って、夜半から明朝まで
Miserabilists’fearofchange;idealists’hopeforabetterworld;anall-purposeadultnostalgiaforlostyouth;allthesethin
Wemaylookattheworldaroundus,butsomehowwemanagenottoseeituntilwhateverwe’vebecomeusedtosuddenlydisappears.
Yesterdayyoulostyourstudentidentificationcard.WritetotheDirectorofStudentServicesexplainingthesituation,stating
随机试题
Afterseveralsleeplessnights,Mr.Johnson______aperfectsolutiontothefinancialproblemsofhiscompany.
A.四逆散B.柴胡疏肝散C.逍遥散D.一贯煎E.痛泻要方两胁作痛,头痛目眩,月经不调,乳房作胀,神疲食少,脉弦而虚者,治宜选用
慢性支气管炎的预防,下列首先要注意的是
A.0号B.1号C.2号D.3号E.4号现有阿司匹林粉欲装胶囊,如何按其装量,恰当选用胶囊号码0.15g
A.螳螂科B.鲍科C.乌贼科D.雉科E.芫青科桑螵蛸的原动物属于()。
在美术教学设计中要突出美术学科自身特点,必须落实美术课程中所具有的()、视觉性和实践性。
Forseveralyears,Americanshaveenjoyedteleshopping—watchingTVandbuyingthingsbyphone.NowteleshoppingisstartinginE
某部门派出两名优秀员工甲和乙参加集团的知识问答比赛,其中甲获奖的概率为0.5,乙获奖的概率为0.6,则两人中至少有一个人获奖的概率为()
已知函数func的原型为intfunc(int,int);下列重载函数原型中错误的是
ThebiggestproblemfacingChileasitpromotesitselfasatouristdestinationisthatitisattheendoftheearth.Itisto
最新回复
(
0
)