首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
(1)Too often, investors focus on figures that supposedly offer insight into a company’s performance without shedding light on ho
(1)Too often, investors focus on figures that supposedly offer insight into a company’s performance without shedding light on ho
admin
2021-08-05
51
问题
(1)Too often, investors focus on figures that supposedly offer insight into a company’s performance without shedding light on how it actually makes its money.
(2)Graphic-design and printing-services company VistaPrint is a case in point. Investors have pushed the shares down over the past month because the company’s most recent quarterly results raised concerns about slowing revenue growth and narrowing gross margins.
(3)But on that score, investors may be worrying about the wrong issue: VistaPrint appears to generate a big portion of its operating profit from fees it receives for "referring" customers to outside parties that "offer" rewards programs.
(4)That calls into question whether the stock, even after its recent fall, deserves to trade at 20 times expected earnings for the fiscal year ending in June 2009, according to estimates from Thomson Reuters.
(5)VistaPrint’s customers often don’t realize that they are purchasing the referred services. The services are offered through a screen that pops up at the end of the VistaPrint buying process. That screen purports to offer the customer $10 off their most recent purchase. But customers who sign up for this are actually enrolling in a program that charges them $14.95 a month for what are supposed to be discounts on amusement parks and movies, among other things.
(6)In a statement, VistaPrint said, "We don’t ’trick’ our customers into a service that they don’t want. Customers are smarter than that. We go to great lengths to ensure that only those customers that want that particular service or offering pay for that service or offering."
(7)The company declined to say what portion of operating profit comes from referral fees, adding that it doesn’t give product-by-product breakdowns.
(8)In regulatory filings, VistaPrint acknowledges the risk associated with referral fees. The company said some of the programs that pay it referral fees "have been the subject of consumer complaints and litigation alleging that their enrollment and billing practices violate various consumer protection laws or are otherwise deceptive."
(9)A careful read of the fine print in VistaPrint’s financial filings shows that referral fees are an important driver of profit.
(10)In the fiscal quarter ended March 31, VistaPrint said 6.7% of its $106 million in revenue came from referral fees. Such disclosures about referral fees came only after prodding last year from the Securities and Exchange Commission.
(11)But the SEC didn’t force VistaPrint to disclose how this revenue affected operating profit. To figure that out, one has to read lower in the footnote, which says that referral-fee revenues "have minimal corresponding direct cost of revenue."
(12)In other words, they are pretty much pure profit. But assuming, say, that the company racked up an 80% margin on these revenues, me fees would have accounted for about half of operating profit in me most recent quarter.
(13)The contribution, though, could be even higher, given VistaPrint’s own description of me costs tied to mem as "minimal". Analysts note mat referral revenue is declining as an overall slice of me business. But it still makes up a big piece of profit.
(14)Until that changes, investors should remember mat VistaPrint prints business cards—not money.
Which of the following is NOT true, according to the passage?
选项
A、VistaPrint refers its customers to outside parties and receives referral fees for that.
B、Referral revenue makes up half of VistaPrint’s revenue and it’s still growing.
C、Referral fees have brought about complaints and litigation to VistaPrint.
D、VistaPrint spends virtually no cost to earn the referral-fee revenues.
答案
B
解析
第10段提到,referral fees占VistaPrint收入的6.7%,B的表述与此不符,故选B。A与第3段相符;C与第8段提到的referral fees让公司接到投诉甚至吃官司相符:D与第12段提到的这项收入差不多是纯利润收入相符。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/kHIK777K
0
专业英语八级
相关试题推荐
Culturesaredifferentbecausethelocationstheyexistinaredifferent.Somepeoplelivinginthedesert,aregoingtolived
Thelandofapplepieandbaseball—theUnitedStatesofAmerica.OfcourseweallknowthereismoretoAmericathanapplepie
Thereareseveralpossiblerelationshipsbetweenlanguageandsociety.Oneisthatsocialstructuremayeitherinfluenceorde
Aprojectlikelytoevolveinthenearorintermediatefutureisspacetourism.Todayspacetourismhasbecomeapurecommercial
Thehealth-careeconomyisrepletewithunusualandevenuniqueeconomicrelationships.Oneoftheleastunderstanding【S1】______
IngmaBergman’slatestworkasascreenwriteris"Sunday’sChildren".SetinruralSwedenduringthelate1920s,thestorycen
IngmaBergman’slatestworkasascreenwriteris"Sunday’sChildren".SetinruralSwedenduringthelate1920s,thestorycen
Languagecompetenceandlanguageperformancearecompletelydifferent.Competenceisanabilitytorecognizeandunderstandsent
(1)Oneoftheobviousproblemswithpredictingthefutureeffectsofclimatechangeisthattheyhaven’thappened.Thismakesc
CulturalDifferencesbetweenEastandWestI.FactorsleadingtotheculturaldifferencesA.Differentculture【T1】______【T1】_
随机试题
A.嗜铬细胞瘤B.糖尿病C.醛固酮增多症D.皮质醇增多症E.甲状腺功能亢进容易发生低血钾的是
哪种人工牙对牙槽骨的损害最小()
汽车制造厂对汽车轮胎的需求量取决于汽车的产量,属于()。
案例一般资料:求助者,女性,45岁,儿科主任医师。案例介绍:求助者的父亲半年前因癌症动了手术,两个多月前发现多处转移,医院建议立即化疗。求助者一方面担心父亲手术后身体虚弱,不能承受化疗所带来的痛苦,另一方面又怕不做化疗延误病情,为此陷入
中国古代“外铄论”的代表人物是()。
多一点宽容少一点抱怨,多一点赞扬少一点指责,多一点相互学习少一点品头论足,多一点热忱关怀少一点斤斤计较,多一点风格情操少一点顶真苛求,体现了()的道德风尚。
依法治国的实质是()
在考生文件夹下,已有“samp0.accdb”和“samp1.accdb”数据库文件。“samp0.accdb”中已建立表对象“tTest”,“sampl.accdb”中已建立表对象“tEmp”和“tSalary”。试按以下要求,完成表的各种操作。
TiredofWorkinginYourCountry?Withover500instructorsand20yearsofexperience,wearetheleaderinthefieldofte
Jackusuallywenttoschoolinhisfather’scar.Jackwasnotaverybrightstudentatschool.
最新回复
(
0
)