首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
If you go to Hong Kong by air, you will arrive at Kai Tak Airport. Because there was no suit- able land, this was built out into
If you go to Hong Kong by air, you will arrive at Kai Tak Airport. Because there was no suit- able land, this was built out into
admin
2009-06-21
42
问题
If you go to Hong Kong by air, you will arrive at Kai Tak Airport. Because there was no suit- able land, this was built out into the sea. It is in the part of Hong Kong called Kowloon. Kowloon is one of the two big cities in Hong Kong. It is only a few miles from Guang Dong Province. The other city is Hong Kong itself. This is on an island and to get there from the mainland, you have to go by a ferry (渡船) through a tunnel (隧道) under the sea. Much of Hong Kong is farmland and mountains; the cities occupy only about 10% of the area. The population of Hong Kong is over 4.5 million. 98% of these are Chinese. Its official languages are Chinese and English. The currency is called the Hong Kong dollar.
Because most of the people are Chinese, Hong Kong is also a good place for Chinese cooking.
Hong Kong has returned to China in 1997.
选项
A、Right.
B、Wrong.
C、Doesn’t say.
答案
A
解析
从文中第1段第1、3句可知如果乘飞机到香港,你将首先到达九龙。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/kJMd777K
本试题收录于:
公共英语一级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语一级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
ItwasClark’sfirstvisittoLondonUndergroundRailway.Against【C1】______adviceofhisfriends,hedecidedtogothereafter
ItwasClark’sfirstvisittoLondonUndergroundRailway.Against【C1】______adviceofhisfriends,hedecidedtogothereafter
WhatisthewomandoinginBeijing?
PilotCabukwasatthecontrolseatcallingouthisclimbchecklistaftertakingoff.Keepinghimcompanyinthecopilot’sseat
Jumanjiisastoryforchildrenaboutaverystrangegame—agamethatbecomesfartoorealandfrighteningfortheplayers.Itw
Jumanjiisastoryforchildrenaboutaverystrangegame—agamethatbecomesfartoorealandfrighteningfortheplayers.Itw
Jumanjiisastoryforchildrenaboutaverystrangegame—agamethatbecomesfartoorealandfrighteningfortheplayers.Itw
Weallhave【C1】______dayswheneverything【C2】______wrong.Adaymaybeginwellenough,butsuddenlyeverythingseemstogetout
Weallhave【C1】______dayswheneverything【C2】______wrong.Adaymaybeginwellenough,butsuddenlyeverythingseemstogetout
A、It’sMay1st.B、It’sMonday.C、It’sfiveo’clock.A听力原文:What’sthedatetoday?意为:今天几号?询问日期,其中只有A表示日期。B表示星期几,C表示时间点。所以应选A。
随机试题
一女性,60岁。丧偶10年,现独居,嗜烟酒,不爱运动。平时性情抑郁,过分容忍,办事无主见,常顺从于别人。1个月前行胃癌切除,术中及术后情绪低落,兴趣下降,独自流泪,有轻生之念。患者病前的行为特征为
胎先露指
财政补贴是一种财政援助,下列属于间接援助形式的是()。
在城市送电网中,一次送电网一般以()方式结送为宜。
2012年1月,李某设立了甲一人有限责任公司(下称甲公司),注册资本为550万元。2013年1月,甲公司向乙银行借款500万元,双方,签订了借款合同,借款期限为2年。陈某在借款合同中以保证人身份签字。借款合同包含如下仲裁条款:凡是与本借款债务清偿有关的纠
设a1=1,an+1+=0,证明:数列{an}收敛,并求.
在计算机软件系统的体系结构中,数据库管理系统位于用户和______之间。
Researchersinvestigatingbrainsizeandmentalabilitysaytheirworkoffersevidencethateducationprotectsthemindfromthe
Lifeinsuranceisfinancialprotectionfordependentsagainstloss______thebread-winner’sdeath.
Afterreadingtheinsurancepolicy(保单),youarerequiredtocompletetheoutlineaccordingtoit.
最新回复
(
0
)