首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Weather in the World Becomes Warm to Exhaust with Greenhouse Gas It was time to get creative. In 2006, a head of government
Weather in the World Becomes Warm to Exhaust with Greenhouse Gas It was time to get creative. In 2006, a head of government
admin
2013-01-10
56
问题
Weather in the World Becomes Warm to Exhaust with Greenhouse Gas
It was time to get creative. In 2006, a head of government had signed a law requiring that greenhouse gases be cut 20 percent below 1990 levels by 2020 and 80 percent by 2050. The cuts will be carried out through a cap-and-trade system, like the one passed by the House of Representatives and introduced in the Senate, due to start in 2012. In an effort to reduce the cost of those greenhouse cuts, the executive reached out to his counterparts in Brazil and Indonesia, which have more than half of the world’s remaining tropical forests. Because reducing deforestation is the cheapest way to mitigate climate change in the short term, he wanted utilities and other greenhouse emitters to be able to pay state governments in Brazil and Indonesia to preserve their forests, which ranchers and loggers keep whacking .yielding the same net gain for the atmosphere as reducing their own emissions of carbon dioxide. The details—how to measure the C02 cuts, how much to pay for pre-serving forests —will be worked out in the next few months, in time to set the rules for cap-and-trade.
The official is Gov. Arnold Schwarzenegger of California, and his bilateral agreements with counterparts from Amazonas, Papua, and six other states in Brazil and Indonesia with millions of hectares of tropical forests illustrate why the impending failure to reach a new global climate accord isn’t the disaster it might have been. Think " subnational". Although the 192 countries set to meet in Copenhagen next month will not reach a legally binding treaty setting out targets for greenhousegas reductions starting in 2012, cities, states, and provinces are on track to cut greenhouse gases. They see it as a way to retool their economies, draw high-paying jobs, and establish the industries of tomorrow, leapfrogging the sclerotic global talks. California’s partnerships, for instance, will be the first time tropical forests are corralled into an international agreement. Not even the 1997 Kyoto climate treaty which requires wealthy countries to reduce their emissions of six greenhouse gases 5.2 percent from 1990 levels, does that. "We will definitely keep moving ahead," says Anthony Brunello, California’s deputy secretary for climate and energy.
That’s the promise not only from states and provinces but also from businesses, especially those placing big bets on renewable energy and technologies to boost energy effcie-ncy. Which raises a question that makes climate activists uneasy: why, exactly, was the Copenhagen meeting painted as the do-or-die moment—" the most important meeting since the end of the second world war", one green group called it—for averting calamitous climate change?
Seeing the falure of Copenhagen as something short of Armageddon is not contrar-ianism for contrarianism’s sake. Just to be clear, if the world had agreed on what quantity of greenhouse-gas emissions to cut by when—on " targets and timetables" , in the prevailing argot—it would have launched us down a path that could keep global warming bel we 2 degrees Celsius, relative to pre-industrial levels, which many climate scientists see as a point of no return. The meltdown of global climate talks is therefore a setback to efforts to avert the worst consequences of global warming.
Brazil and Indonesia come into the executive’s view because______.
选项
A、they maintain the most emissions of carbon dioxide
B、they are to join in the cap-and-trade system
C、they possess large scopes of remaining tropical forests
D、they are against America’s deforestation in their countries
答案
C
解析
事实细节题。根据题干关键词Brazil and Indonesia和the executive定位到第一段。该段第四句提及“后者拥有一半以上世界上现存的热带森林…减少森林砍伐是短期内缓和气候变化最经济实惠的途迳”,由此可知,[C]含义与之相符,故为正确答案。原文并未提及两国二氧化碳排放最多,也未提及他们不愿意加入“总量管制和交易”体系,故排除[A]和[B];该段第五句提及的deforestation是指这两国本身的,而非美国在两国的森林砍伐,故排除[D]。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/kJhK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
SomecallittheSmartShooter,anewrifleforAmericaninfantrytroopsthatistwoweaponsinone,isaccurateupto1,000yar
It’ssaidthemostexcitingkindofeducationisalsothemostpersonal.Nothingcan【C1】______thejoyofdiscoveringsomething
It’ssaidthemostexcitingkindofeducationisalsothemostpersonal.Nothingcan【C1】______thejoyofdiscoveringsomething
Hippiesweremembersofayouthmovementofthe1960’sand1970’sthatstartedintheUnitedStatesandspreadtoCanada,Great
AidworkersinMozambiquesaytheyareconfidentthat______.
TheNationalTrustinBritain,togetherwithsimilarvoluntaryorganizations,playsanincreasinglyimportantpartinthepreser
Theeffectofthebabyboomontheschoolshelpedtomakepossibleashiftinthinkingabouttheroleofpubliceducationinthe
Theeffectofthebabyboomontheschoolshelpedtomakepossibleashiftinthinkingabouttheroleofpubliceducationinthe
LGCForensics,onaformerRAFbaseindeepestOxfordshire.(Thislabdealsmainlyinchemicalandbiologicaltraces,andDNA.H
Asanindustry,biotechnologystandsto______electronicsindollarvolumeandperhapswillsurpassitinsocialimpactby2020.
随机试题
应激时心血管变化中下列哪一项不存在
先昏迷后发热常见于疾病
在中世纪的法兰克王国,自由民乙偷走了自由民甲的一幅名画,并将其卖给了丙,丙后来又转卖给了丁。一个月后,甲在丁处认出自己的这幅名画,遂向法院起诉,要求丁返还该名画。而丁则声称该名画是他从丙处买来的,已经拥有了对该名画的所有权。请问以下说法错误的是:(
楼梯扶手高度是指从踏步()至扶手()的垂直距离。
公安工作具有广泛的社会性和群众性,尤其不能离开人民群众的支持,原因是()。
有幸在毕业典礼上致辞,既需__________学生,也该__________老师——长江后浪推前浪,“前浪”怎么办?“前浪”不该过早停下脚步,还得尽量往前赶。在这个意义上,这毕业典礼,既属于__________的毕业生,也属于自强不息的指导老师。依次填入画
我国农历中以天干、地支的搭配来记年,其中十天干为甲、乙、丙、丁、戊、己、庚、辛、壬、癸;十二地支为子、丑、寅、卯、辰、巳、午、未、申、酉、戌、亥。搭配的方式是:在天干中和地支中依次各取一字搭配来记年,例如1920年是庚申年,下一年的天干为辛,地支为酉,故1
下列叙述中正确的足()。
______peopleWenttoCaliforniatolookforgold(金子).
Withtherecentrapidadvancesininformationtechnologies,educationalresearchersateverylevelandinevery【B1】______haved
最新回复
(
0
)