首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Whether the eyes are the windows of the soul is debatable, that they are intensely important in interpersonal communication is a
Whether the eyes are the windows of the soul is debatable, that they are intensely important in interpersonal communication is a
admin
2010-02-20
47
问题
Whether the eyes are the windows of the soul is debatable, that they are intensely important in interpersonal communication is a fact. During the first two months of a baby’s life, the stimulus that produces a smile is a pair of eyes. The eyes need not be real; a mask with two dots will produce a smile. Significantly, a real human face with no eyes will not motivate a smile, nor will the sight of only one eye when the face is presented in profile. This attraction to eyes as opposed to the nose or mouth continues as the baby matures. In one study, when American four-year-olds were asked to draw: people, 75 percent of them draw people with mouths, but 99 percent of them draw people with eyes. In Japan, however, where babies are carried on their mother is back, infants do not acquire as much attachment to eyes as they do in other cultures. As a result, Japanese adults make little use of the face either to encode or decode meaning. In fact, Argyle reveals that the proper place to focus one’s gaze during a conversation in japan is on the neck of one’s conversational partner.
The role of eye contact in a conversational exchange between two Americans is well defined. Speakers make contact with the eyes of their listener for about one second, then glance away as they talk; in a few moments they reestablish eye contact with the listener or reassure themselves that their audience is still attentive, then shift their gaze away once more. Listeners, meanwhile, keel) their eyes on the face of the speaker, allowing themselves to glance away only briefly. It is important that they be looking at the speaker at the precise moment when the speaker re-establishes eye contact. If they are not looking, the speaker assumes that they are disinterested and either will pause until eye contact is resumed or will terminate the conversation. Just how critical this eye maneuvering is to the maintenance of conversational flow becomes evident when two speakers are wearing dark glasses there may be a sort of traffic jam of words caused by interruption, false starts, and unpredictable pauses. (362)
To keep a conversation flowing smoothly, it is better for the participants ______.
选项
A、not to wear dark spectacles
B、not to make any interruptions
C、not to glance away from each other
D、not to make unpredictable pauses
答案
A
解析
事实细节题。由文章的最后一句Just how critical this eye maneuvering is to the maintenance of conversational flow becomes evident when two speakers are wearing dark glasses there may be a sort of traffic jam of words caused by interruption,false starts,and unpredictable pauses.可知A项是正确答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/kKvO777K
0
专业英语八级
相关试题推荐
Americannolongerexpectpublicfigures,whetherinspeechorinwriting,tocommandtheEnglishlanguagewithskillandgift.
A、Vocationaleducationismoreassociatedwithtradesandcrafts.B、Youngpeoplearetrainedbyemployersonthejob.C、Vocation
Scienceisadominantthemeinourculture.Sinceittouchesalmosteveryfacetofourlife,educatedpeople,needatleastsome
A、Accuratecommunicationisofutmostimportance.B、Pilotsshouldbeabletospeakseveralforeignlanguages.C、Aircontrollers
Ithinkwemustmakeimportantdecisionssoon.Weneedtodecidehowtodevelopournaturalresourcesandmineralwealthwithout
A、Becauseitinvolvesaveryhighpercentageofhighschoolstudents.B、Becauseitisusuallyconnectedwithdrunkdrinking.C、B
A、Theyusestatelotterymoneytogivefreetuitions.B、Theygetadequatelyfinancedbythestategovernment.C、Theyacceptbig
ClimatechangethreatenssustainabledevelopmentandalleightMillenniumDevelopmentGoals.Theinternationalcommunityagreed
Manyfirmsfailbecausewhentheybeginexportingtheyhavenotresearchedthetargetmarketsordevelopedaninternationalmark
ItcanbeinferredfromthefirstparagraphthatThereisaboomingmarketforfor-profituniversitiesbecause
随机试题
个体处于应激状态时,表现出心率加快、血压增高、呼吸加速、血糖升高和肌张力增强,这些生理反应说明活动增强的神经内分泌系统是
易引起二重感染的主要原因是
()对于沟通相当于图书馆对于()
二进制数111110011转换为相应的八进制数为()。
某公司当前的普通股股价为16元/股。每股筹资费用率为3%,其上年度支付的每股股利为2元,预计股利每年增长5%,今年的股利将于近期支付,则该公司保留盈余的资金成本是()。(2012年)
A:Youseemtohavealotofworktodoinyouroffice.You’vealwaysbeenworkingovertime.B:______
某网络中的路由器运行OSPF路由协议,题表是路由器R1维护的主要链路状态信息(LSI),题图是根据题表及R1的接口名构造出来的网络拓扑。请回答下列问题:当主机192.1.1.130向主机192.1.7.211发送一个TIL=64的IP分组时,R1通
在并行数据库中,最适合整表扫描操作的数据划分方法是【6】。
Afterwalkingforhalfanhour,sherealizedthatshe______inthewrongdirection.
Troubledbythepersistentlypoorgraduationratesofbasketballandfootballplayers,theNationalCollegiateAthleticAssociat
最新回复
(
0
)