首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、By burning hydrogen. B、By cooling other planets. C、By heating upper layers. D、By giving out radiation. A
A、By burning hydrogen. B、By cooling other planets. C、By heating upper layers. D、By giving out radiation. A
admin
2013-05-19
58
问题
W: Wow! What a beautiful sunset.
M: Enjoy it while it lasts, the sun won’t be around forever.
W: You mean, one day the sun will disappear?
M: Not exactly disappear, but the sun will eventually burn out and die.
W: Won’t that make things really cold down here?
M: Actually, there won’t be any here. (19) When the sun dies, the earth will be destroyed too.
W: Wow, hold on, start from the beginning.
M: Okay. Like all stars, (20) the sun is basically a giant nuclear reactor that burns hydrogen to create energy. But like any reactor, the sun needs fuel to keep going. It’s been going strong for around 4.5 billion years, and will probably keep burning for about five billion more.
W: But then, the fuel will run out?
M: Exactly. When it does, gravity will cause the sun’s core to contract. (21) When it contracts the core will get hotter, which will heat up the sun’s upper layers and make them expand. The sun will then become what’s called a red giant, and become bigger.
W: It is bad for us.
M: After a few billion years the core will begin to cool and expand. (22) The sun’s upper layers will expand and lose material, and eventually the core will cool enough to become a white dwarf star, and finally a black dwarf.
W: So, we’re pretty much doomed.
M: Yes, but not for billions of years. Who knows? By then, human might have been living on another planet.
19. What may happen to the earth when the sun dies?
20. How can the sun create energy?
21. What will happen to the sun’s core when it contracts?
22. What will the core finally be after the sun’s upper layer expanded?
选项
A、By burning hydrogen.
B、By cooling other planets.
C、By heating upper layers.
D、By giving out radiation.
答案
A
解析
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/kPg7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
ForAmericans,timeismoney.Theysay,"Youonlygetsomuchtimeinthislife;you’dbetteruseitwisely."The【B1】______wil
Mostepisodesofabsent-mindedness—forgettingwhereyouleftsomethingorwonderingwhyyoujustenteredaroom—arecausedbya
Engineeringstudentsaresupposedtobeexamplesofpracticalityandrationality,butwhenitcomestomycollegeeducationIam
A、Literature.B、USCulture.C、TOEFL.D、BusinessEnglish.D细节题。四个选项都是表示课程的名词,注意听到课程时,要记录相关信息。女士在介绍课程时,提到了computerliteracy,interc
AcademyAwardsEveryFebruaryOscarFeverhitstheentertainmentcommunityandfilmfansaroundtheworld.Hundredsofmilli
AIDSAcquiredImmunodeficiencySyndrome(AIDS),isakindofhumanviraldisease(病毒病)thatdamagestheimmunesystem,weake
Likemanyhighschoolheads,MikeWarbelhadaplanreadywhenthebadnewscame.Itproveduseful,yet【C1】______madehimfeela
MostparentsIsupposehavehadtheexperienceofreadingabedtimestorytotheirchildren.Andtheymusthaverealizedhowdif
Signbasbecomeascientifichotbutton.Onlyinthepast20yearshavespecialistsinlanguagestudyrealizedthatsignedlangu
Theholidaysareatimeforeating:piesatThanksgiving,chocolatesforAdventandoverflowinggiftbasketsofcookiesandcand
随机试题
患者,女,69岁。因左眼视力下降伴眼胀2周就诊。无头痛、虹视、视物变形,未行特殊诊治。有慢性阻塞性气道疾病13年。体检:矫正视力OD1.0、OS0.6,眼压OD17mmHg、OS37mmHg,角膜透明,色素性KP(+),前房轴深4CT,房水闪辉(十
A.阿司匹林B.肝素C.链激酶D.香豆素类E.氨甲环酸用于血小板功能亢进引起的血栓栓塞性疾病的防治的是
给予肝性昏迷患者肠道抗生素的主要目的是
药品质量公告不当的,发布部门应当自确认公告不当之日起_________内,在原公告范围内予以更正()
下列关于地震自救表述不正确的是()。
关于行政诉讼原告资格的表述中,下列哪一选项是正确的?()
18,-2,-2,22,74,()。
Linux操作系统中,网络管理员可以通过修改__________文件对Web服务器端口进行配置。(2009年下半年试题)
执行下列哪一条指令后,就能用条件转移指令判断AL和BL寄存器中的最高位是否相同?( )
Manybelievethat________hasthebestchanceofbecomingauniversaltongue.
最新回复
(
0
)