首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Children were more likely to drink too much soda. B、Attention problems had nothing to do with age and sex. C、Drinking soda mig
A、Children were more likely to drink too much soda. B、Attention problems had nothing to do with age and sex. C、Drinking soda mig
admin
2019-09-17
42
问题
A new study found that 43 percent of boy and girl participants drank at least one daily serving of soda Four percent of the youngsters had four or more sodas to drink every day.
The study’s author, Shakira Suglia says her team found that children who drank the most soda were more than two times as likely as those who drank no soda to show signs of aggression. For the children who consumed four or more soft drinks per day, they see an association between aggressive behaviors, attention problems and withdrawn behaviors.
The aggressive behaviors included destroying possessions belonging to others, taking part in fights and physically attacking people.
Shakira Suglia says the researchers identified the link after they considered socio-demographic factors like the child’s age and sex. They also considered other possible influences, such as whether the boys and girls were eating sweets or given fruit drinks on a normal day. In addition, the researchers examined parenting styles and other social conditions that might be taking place in the home.
Doctor Suglia says it is not clear why young children who drink a lot of soda have behavior problems. A substance often found in soft drinks is caffeine, which helps to make people feel energized. She suggests that caffeine could be causing the five year olds to be more aggressive.
22 What did the researchers find from the study?
23 What did the aggressive behaviors include according to the passage?
24 What factors did the researchers consider before they identified the link?
25 What is supposed to be the cause of the aggressive behaviors according to Doctor Suglia?
选项
A、Children were more likely to drink too much soda.
B、Attention problems had nothing to do with age and sex.
C、Drinking soda might lead to aggressive behaviors.
D、Signs of aggression were shown mainly by boys.
答案
C
解析
短文一开始提到一项研究的数据,接着给出研究结果:喝苏打水最多的孩子比不喝苏打水的孩子表现出侵略性迹象的可能性要大一倍。由此可知,喝苏打水会导致侵略性行为。C正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/kbp7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、Hemighthavebeenspoiled.B、Hewasn’tpromoted.C、Hedidn’thavehisownpicture.D、Hewaslookeddownupon.A男士说他个人觉得勃朗特姐妹的
A、Gettingyoungpeopletogethertostartafashion.B、Attractingartiststocompletetheirartisticcreation.C、Makingaprofit
ConradHiltonreallywantedtobeabanker.Instead,hesuccessfullychangedthe【C1】______purchaseofaTexaslow-endhotelinto
ConradHiltonreallywantedtobeabanker.Instead,hesuccessfullychangedthe【C1】______purchaseofaTexaslow-endhotelinto
A、Itwasacustomtodoso.B、Therewasfluinthecity.C、Thepollutionwasserious.D、Wearingamaskwaspopular.C女士说这个城市的空气质
A、Ifwewakefastsleepingpeople,theywillfeelannoyed.B、IfwewakepeopleduringtheREM,theywillfeeltired.C、Onlydrea
YoungWorkersPushEmployersforWiderWebAccess[A]RyanTracythoughthe’denteredtheDarkAgeswhenhegraduatedcollegean
A、Twoandahalfmonths.B、Twenty-ninedays.C、Fourteenhours.D、Severalminutes.A
A、Noone.B、Oneyoungman.C、Hisson.D、Mathew.A细节辨认题。短文第一段第三句指出Thehairdresserworkedalone可知这个老理发师自己独自工作。故选项A正确。
春节是中国的传统节日,相当于美国的圣诞节。美国小孩能从圣诞老人那里获得圣诞礼物,而中国小孩则能从长辈那里得到“压岁钱(luckymoney)”,这也是每个孩子过年时都热切期盼的礼物。“压岁钱”是长辈送给孩子的护身符(amulet),表达了长辈对孩子的美好
随机试题
美国哈佛大学心理学家麦克利兰提出成就需要理论的时间是()
类似于睑板腺囊肿的眼睑肿瘤是
减少房地产经纪纠纷的主要手段包括()。
根据资金时间分布的不同和评价的需要,常用的资金等值换算公式有()。
关于中国经济发展新常态的说法,正确的是()。
古代“六艺”(礼、乐、射、御、书、数)中的“御”是指()。
下列哪个表述最为正确?()[上海财经大学2011研]
《法经》中规定“六禁”的篇目是()。
甲雇佣乙为自己的长途货车司机。乙在送货过程中,因重大过失致行人丙受到伤害。对丙的伤害应由()(2010年一专一第49题)
下面关于域本地组的说法中,正确的是()。
最新回复
(
0
)