首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、They are very intelligent. B、They are the most intelligent. C、They are more intelligent. D、They are less intelligent. D短文最后提到,
A、They are very intelligent. B、They are the most intelligent. C、They are more intelligent. D、They are less intelligent. D短文最后提到,
admin
2017-10-31
24
问题
[16]Snakes may be found just about everywhere except the North Pole region and some islands in the South Pacific Ocean. Some snakes live in warm, dry deserts. Others live in green forests, fields and woodlands. Some never go far from water and are fine swimmers.
Some live all their lives in the sea. Most snakes can swim. [17]Because snakes are cold-blooded and depend on warm air for comfort and existence, the largest number of snakes is found in the hottest parts of the earth. Even so, many snakes stay away from the direct rays of the sun when possible. If extra hot weather comes along, snakes find a coolest place possible and stay there. In places where it freezes, snakes often hide themselves far under the ground or in caves and stay until spring.
Snakes are smart enough to stay alive. They are smart enough to find food and kill their enemies. [18]But compared with other animals, they are believed to be below average in intelligence.
16. In which of the following places have snakes never been found?
17. Why do we find the largest number of snakes in hot regions?
18. How smart are snakes compared with other animals?
选项
A、They are very intelligent.
B、They are the most intelligent.
C、They are more intelligent.
D、They are less intelligent.
答案
D
解析
短文最后提到,“但与其他动物相比,蛇类的智力低于平均值”,故D正确。less intelligent和below average in intelligence是同义表达。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/kna7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
提到中国体育不能不说乒乓球。乒乓球为中国赢得了无数个世界冠军(championship),给国人带来无穷的喜悦与自豪感。此外,乒乓球一直是中国人最喜爱的运动之一。无论在学校、社区(residentialareas),还是公园、广场,都可以看到乒乓球和人们
相传,中国的一位帝王于5000年前发现了茶,并用来治病。
A、300million.B、3billion.C、Over335million.D、Morethan28million.C短文提到,PAI的研究显示,目前有超过3.35亿人口缺水,因此C正确。
A、Itwasstressful.B、Itwascolorful.C、Itwaspeaceful.D、Itwasboring.A题目询问作者过去的生活是怎样的。说话人说“过去我有一份压力很大的工作”,故选A。
BigisBackA)Corporategiantswereonthedefensivefordecades.Nowtheyhavetheadvantageagain.In1996,inoneofhis
GPSA)TheGlobalPositioningSystemisa.space-basedtriangulationsystemusingsatellitesandcomputerstomeasurepositi
A、Usingeyedrops.B、Takingbreaks.C、Seeingadoctor.D、Keepingeyesopener.B男士说他想知道是否滴某种眼药水会使得眼睛感觉好些,女士说可能有帮助,但是最好的办法是让眼睛得到休息
A、5million.B、8million.C、1billion.D、10billion.A细节题。根据听力原文可知,该报告称,目前,烟草每年会引起不少于500万人的死亡。故本题选A。Questions5to7willbebas
A、Thelocalgovernments.B、Theirowners’families.C、Advertisements.D、Theaudience.C细节题。文章中提到政府并不拨钱给私人媒体,所以他们的资金只能从广告中得到。
A、In1910.B、In1906.C、In1966.D、In1972.D时间题。短文说,“1972年,尼克松总统将父亲节设立为永久的国家节日”,故D(1972)为答案。
随机试题
下列不是左心衰竭呼吸困难特点的是
(2014年国家司法考试真题)就瑞成公司与建华公司的合同纠纷,某省甲市中院做出了终审裁判。建华公司不服,打算启动再审程序。后其向甲市检察院申请检察建议,甲市检察院经过审查,做出驳回申请的决定。关于检察监督,下列哪些表述是正确的?()
委托人应当授权一名熟悉本项目情况、能在规定时间内作出决定的( ),负责与监理人联系。
若企业采用售后回购方式融入的资金全部作为流动资金使用,则其所售商品的回购价与销售价之间的差额应计入()。
运动技能形成规律可分为三个阶段,它们是()。
日前,被称为“法国大展”的“名馆名家名作”纪念中法建交50周年特展在国家博物馆展出。这是一次重量级的展览,10幅名作都是从法国各大国立博物馆_______的精品之作,_______了法国从文艺复兴到当代的艺术精华。依次填入画横线部分最恰当的一项是
设f(x)在区间[a,+∞)上存在二阶导数,且,其中a,b均为常数,则=___________.
Thehighestanxietymomentintheholidayseasonmustbethemomentjustbeforeyourlovedonesunwraptheirgifts.Theribbonc
Thistimelastyearthreeoutoffour16to24-year-oldswerewearingthewhitebandofMakePovertyHistory.Whateverthecampa
Whatisthewoman’sattitudetowardstheGreenPeacecampaigns?
最新回复
(
0
)