首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
职业资格
Children who spend more than two hours a day at a computer or watching television are more likely than others to have mental pro
Children who spend more than two hours a day at a computer or watching television are more likely than others to have mental pro
admin
2022-12-26
52
问题
Children who spend more than two hours a day at a computer or watching television are more likely than others to have mental problems, scientists say.
Researchers found that 11-year-olds who spent several hours in front of a screen each day did worse on mental health tests, no matter how much physical exercise they got. The University of Bristol study, published in Pediatrics, involved more than 1000 children aged about 10. They also had the kids fill out questionnaires designed to gauge the kids’ emotional well-being and behavior.
The questionnaires contained 20 questions covering five sections—emotional difficulties, conduct problems, hyperactivity or inattention, friendships and peer groups and problems relating to friends and peer groups.
The study found no direct evidence that sitting in front of a screen actually causes mental health problems. Instead, it suggests that children with difficulties, such as extreme shyness, are more likely to choose TV or computer games than sociable activities. In the study, children were asked whether they agreed, disagreed or somewhat agreed with a list of statements, including "I generally play alone or keep to myself and "I am often unhappy or tearful" . They were also asked how much exercise they took and how long they spent at a TV or computer screen.
According to the study, children who spent more than two hours a day at a screen had a 60% higher risk of mental problems than children who spent fewer viewing hours. The risk was only slightly higher in children who did little or no exercise.
"Physical activity is good for health in many ways, but it can’t make up for long hours of screen viewing. Parents should consider limiting their children’s screen viewing to no more than 2 hours a day," said the study organizer, Angie Page.
Previous studies have raised concerns that watching too much television can affect children’s behavior in later life. A Canadian study found that those who watched most TV as young children performed worse at school, ate more junk food and had more trouble concentrating.
Which of the children behavior below leads to the highest risk of the mental problems, according to the University of Bristol study?
选项
A、Playing computer games every day.
B、Watching TV 3 hours per day.
C、Doing few physical activities.
D、Owning few friends.
答案
B
解析
细节题。第五段中提到孩子们每天看电视时间或者用电脑时间超过两小时会导致心理问题的增加,故B项正确。A项没有说到玩电脑游戏的时间,文章指出如果不超过两个小时,就不会增加风险。根据第六段中的“Physical activity is good for health in many ways,but it can’t make up for long hours of screen viewing”可知体育活动并不会缓解看屏幕时间过长带来的危害,故C项错误。D项文中没有提及。故本题选B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/ksVD777K
本试题收录于:
英语学科知识与教学能力题库教师资格分类
0
英语学科知识与教学能力
教师资格
相关试题推荐
在导游讲解和日常生活中,不要向他们宣传“无神论”,避免涉及宗教问题的争论,但可以把宗教与政治、国家问题混为一谈,随意评论。()
在中国境内,瑞士法郎不能兑换成人民币。()
由于游客外出访友不随团用餐,导游人员应同意其要求,并退还餐费。()
以下关于游客住房方面的个别要求中,导游人员可予满足的是()。
是否严格落实接待计划规定的内容,是评价导游人员是否尽职的基本尺度。()
旅行途中遇到台风时导游应要求司机立即停车,并组织游客尽快远离汽车,寻找低洼地或紧贴地面躲避。()
计算简答题:根据所给材料回答问题。(需计算后回答的问题,须列出算式;每个问题计算过程中的小数均保留实际位数,计算结果有小数的,小数保留2位。)2017年3月,A出版社出版了由著名作家撰写的儿童文学作品《发现之旅》,该书定价28.00元,第1次印刷了6000
下列句子中,“和”字用法正确的是()。
释词翻译题:阅读古文。解释文中画线的词。并将画线的句子译成现代汉语。阮宣子有令闻。太尉王夷甫见而问曰:“老庄与圣教同异?”对曰:“将无同。”太尉善其言,辟之为掾。世谓“三语掾”。卫玠嘲之曰:“一言可辟,何假于三?”宣子曰:“苟是天下人望,亦可无言
下列句子中,括号内对词语的注释正确的有()。
随机试题
甲公司是一家复印机生产企业。该公司在制定好自动生产流水线的标准以后,工人在生产过程中便根据这个标准进行生产和检验产品。一旦生产出现问题,管理人员便用这个标准来检查和调整。根据横向分工结构的基本协调机制的分类。该公司属于()。
A.睾丸B.卵巢C.附睾D.腺垂体E.黄体能分泌雄激素的部位是
A.停用洋地黄制剂,加用钾盐B.停用洋地黄制剂,加用苯妥英钠C.停用洋地黄制剂,加用阿托品D.继续使用洋地黄治疗E.停用洋地黄制剂,观察病情心力衰竭,窦性心律,心率126次/分,用洋地黄治疗中,心率仍在120次/分以上,律整,且仍有痰中带血,应
下列账簿中,一般采用活页账形式的有()。
在一种网络游戏中,如果一位玩家在A地拥有一家旅馆,他就必须同时拥有A地和B地。如果他在C花园拥有一家旅馆,他就必须拥有C花园以及A地和B地两者之一。如果他拥有B地,他还拥有C花园。假如该玩家不拥有B地,可以推出下面哪一个结论?()
以下关于多重窗体程序的叙述中,错误的是
TomorrowJapanandSouthKoreawillcelebrateWhiteDay,anannualeventwhenmenareexpectedtobuyagiftfortheadoredwome
The______ofourtriptoLondonwasthevisittoBuckinghamPalace.
Theoriginoflanguageis______.Agreatwriterisonewho______.
Whatwashisthirdjob?Hegotajobas______.
最新回复
(
0
)