首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Malnutrition during weaning age—when breast milk is being replaced by semi-solid foods—is highly prevalent in children of poor h
Malnutrition during weaning age—when breast milk is being replaced by semi-solid foods—is highly prevalent in children of poor h
admin
2012-05-06
42
问题
Malnutrition during weaning age—when breast milk is being replaced by semi-solid foods—is highly prevalent in children of poor households in many developing countries. While the etiology is complex and multifactorial, the immediate causes are recognized as feeding at less than adequate levels for child growth and development, and recurrent infections, including diarrhoea, resulting mainly from ingestion of contaminated foods. As a result, many young children, particularly between six months to two years of age, experience weight loss and impaired growth and development.
Two such answers have arisen. Firstly, cereal fermentation is used for reducing the risk of contamination under the existing inappropriate conditions for food preparation and storage in many households. Secondly, a tiny amount of sprouted grains flour is used in preparation of weaning foods as a magic way to lessen the viscosity without decreasing energy density.
A method to eliminate pathogenic bacteria and inhibit their growth during storage of weaning preparations can benefit nutrition and health in young children considerably. Use of fermented foods for feeding children of weaning age appears to be an effective solution. Fermented foods have lower levels of diarrhoeal germ contamination, they are suitable for child feeding, and can be safely stored for much longer periods of time than fresh foods. The practice has been a traditional way of food preservation in many parts of the world. The antimicrobial properties of fermented foods and their relative higher safety—documented since the early 1900’s—have been indicated in a number of studies.
What are the underlying mechanisms by which fermentation processes help to prevent or reduce contamination? A possible answer suggests that during the fermentation process foods become more acid. This explains why diarrhoea-causing bacteria are not able to grow in fermented foods as rapidly as in unfermented ones. It is also hypothesized that some of the germs present in the foods are killed or inhibited from growing through the action of antimicrobial substances produced during fermentation (Dialogue on Diarrhoea, 1990). The fermented foods can, therefore, be kept for a longer time compared to fresh ones. It has been shown that while contamination levels in cooked unfermented foods increase with storage time, fermented foods remain less contaminated.
Whatever the underlying mechanisms, the fact is that the exercise reduces contamination without adding to the household cost both in terms of time and money. Its preparation is easy. The cereal flour is mixed with water to form a dough which is left to be fermented; addition of yeast, or mixing with a small portion of previously fermented dough is sometimes needed. The dough can then be cooked into porridge for feeding to the child.
Summary:
Malnutrition and the resulting impaired growth and development in children of weaning age in developing countries results not only from【61】______but also from infections caused by contaminated food. Studies have addressed the problem of inadequate intake by using sprouted grains in food preparation. Contamination has been tackled with【62】_____. Both of these methods are, or were, used traditionally and are practical and inexpensive.
Fermented foods have higher【63】______, and also have antimicrobial qualities. This means that contamination is decreased and that their【64】______is increased. Fermentation occurs when【65】______is left to stand, occasionally with simple additives.
选项
答案
fermentation
解析
(文中第二段提到Firstly,cereal fermentation is used for reducing the risk of contamination…,“首先,谷物发酵可用于降低污染的威胁…”。)
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/kyVK777K
本试题收录于:
C类竞赛(非英语专业本科)题库大学生英语竞赛(NECCS)分类
0
C类竞赛(非英语专业本科)
大学生英语竞赛(NECCS)
相关试题推荐
A、Parentsshouldspendmoretimewiththeirchildren.B、Childrenshouldbetakencareofbybothparents.C、Noteveryfamilycou
Becauseofhispoorhealth,ittookhimalongtimetothrow________hisbadcold.
Theexplosivegrowthincasinosisoneofthemost________signsofWesternization.
A、Howtocheckclassattendance.B、HowtocarryoutTests.C、Howtoimproveteaching.D、Howtoevaluatestudents.C对话一开始,女士在原文中先
Heappreciated________thechancetodeliverhisthesisintheannualsymposiumonComparativeLiterature.
Doctorsoften________uneasinessinthepeopletheydealwith.
AftertheFirstWorldWar,theauthorAnaisNinbecameinterestedintheartmovementknownasSurrealismandinpsychoanalysis,
A、Heisgoingoutlater.B、He’sgoingswimmingwithBilly.C、He’sgoingtowriteacomposition.C
Atraintravelingataspeedof80mphentersatunnelthatis0.5mileslong.Thelengthofthetrainis0.25miles.Howlong
两名运动员虽都未进入决赛,但都表现的很好。(neither,whom从句)
随机试题
根据高血压分级标准,血压为175/112mmHg,属于
A.红外吸收光谱B.荧光分析法C.紫外-可见吸收光谱D.质谱E.电位法基于分子外层价电子吸收一定能量后,由低能级跃迁到较高能级产生的吸收光谱
A.吸收减少B.分布减慢C.酶促作用D.酶抑作用E.排泄减慢苯巴比妥与华法林合用时,后者的抗凝作用减弱,其原因是苯巴比妥有
以下对期权交易的描述,正确的是()。
乙注册会计师是ABC会计师事务所的项目经理,在工作过程中遇到以下问题,请代其作出正确的判断。在对B公司2009年度财务报表实施审计工作时,项目质量控制复核人员要在业务执行过程中的适当阶段及时实施复核,以使重大事项在出具报告前得到满意解决,项目质量控制复
2000版ISO9000系列标准的主要特点:标准的结构与内容能更好地适用于所有产品类别、不同规模和各种类型的组织的管理和运作。强调质量管理体系的有效性和效率,引导组织关注顾客和其他利益相关者、产品与过程,对标准要求的适用性进行了更加科学与明确的规定,在满
一般资料:求助者,男性,35岁,已婚,某公司部门经理。案例介绍:求助者出生于军人家庭,自幼随祖母在农村生活,上小学时回到父母身边。父母对他事事严格要求,养成了追求完美的性格特征。因带乡下口音,曾被同学笑话。对上学感到恐惧,苋得无助和目卑,但成绩一
阅读下面关于《大规模的海水运动》的教学片段,回答问题。教师:同学们,让我们一起跟随我国著名的航海家郑和扬帆起航,一起下西洋(多媒体播放影片)。同学们,为什么郑和下西洋常常选择在冬季的时候出发,而到了夏季的时候回来呢?学生:受洋流的影响。
某奶茶店每杯奶茶成本3元,售价12元,当天卖不完的奶茶不再出售,在某月第一周的7天里,该店每天会准备400杯奶茶,其中有4天卖光,有3天各剩余40杯,则该奶茶店这周赚了多少钱?
下列对IPv6地址FE80:0:0:0801:FE:0:0:04A1的简化表示中,错误的是()。
最新回复
(
0
)