首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、The development of the computer. B、People have more access to the stored information. C、It is easier to store more and more in
A、The development of the computer. B、People have more access to the stored information. C、It is easier to store more and more in
admin
2014-11-27
44
问题
With the development of the computer, the possibility of storing more and more information at a central point is growing rapidly. But so is the possibility of gaining access to the stored information. And that raises serious questions regarding personal privacy. Four basic principles of privacy have emerged from various studies, and appear to be the foundation for sound public policy.
We at IBM believe:
1. Individuals should have access to information about themselves in record-keeping systems. And there should be some procedure for individuals to find out how this information is used.
2. There should be a way for individuals to correct or amend inaccurate records.
3. Information on individuals should not be improperly disclosed or used for other than authorized purposes. The custodian of data files containing sensitive information should take all reasonable precautions to make sure that the data is reliable and not misused.
Translating such broad principles into specific and uniform guidelines is not easy. In particular, there must be a proper balance between limiting access to information for the protection of individual privacy on the one hand, and allowing freedom of information to fulfill the needs of society on the other.
Questions 19 to 21 are based on the passage you have just heard.
19. What raises the problems regarding personal privacy?
20. What is suggested by people at IBM?
21. What is the difficulty to make uniform guidelines?
选项
A、The development of the computer.
B、People have more access to the stored information.
C、It is easier to store more and more information at a central point.
D、All the above.
答案
D
解析
事实细节题。由短文第一段前三句可知,计算机的发展,更多的储存信息,更多的渠道获得信息,这些都会引发个人隐私的问题。故选D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/l4v7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、Theman’sproblemsinmovingintoanewhouse.B、Theman’sproblemswithhiskitchen.C、Theman’sproblemsinfixingthingsin
A、Themotherknowsverylittleaboutmusic.B、Bothofthemaresuccessfuleducators.C、TheyneverforceWinstontoentermusicc
A、Desktopmailprograms.B、Internetproviders.C、Mailservers.D、Socialnetworks.D事实细节题。短文最后提到,电子邮件软件不能左右网络服务提供商,而网络服务提供商也不能干涉电
It’stemptingtospendslowworkdaysthisholidayseasonshoppingforgiftsonline,butemployeesshouldthinktwice.Inarece
It’stemptingtospendslowworkdaysthisholidayseasonshoppingforgiftsonline,butemployeesshouldthinktwice.Inarece
A、HongKong,America,Iraq.B、HongKong,Afghanistan,Iran.C、Congo,Afghanistan,Iran.D、Congo,Afghanistan,Iraq.D细节辨认题。短文中明确
A、Drinks.B、Food.C、Abathingsuit.D、ATent.C女士说:“所以你得自己带泳衣和睡袋。”C正确。表示具体物件的名词选项表明,此题问某个细节(而非全文主旨)。此类题的做题办法是:首先,看四个选项在原文是否提及。若原
A、Dianabelievestheairisnotlikelytobecleaner.B、Dianathinksthediesel(柴油机)busisfreeofpollutionnow.C、Dianahasta
A、66.B、71.C、80.D、90.D选项均为数字表明,本题很可能考查某种职业的工资或工时。短文中提到motherwithchildrenunderoneputsin90hoursweekly,即每周要花90个小时,故答案为
Thegreatship,Titanic,sailedforNewYorkfromSouthamptononApril10th,1912.Shewascarrying1,316【C1】______andcrewof8
随机试题
简述电子商务战略与电子商务策略的区别。
关于磺脲类降糖药的错误叙述是
患者女,69岁。头晕1年,贫血史,血红蛋白76g/L,红细胞3.1×1012/L,红细胞比容0.28,血涂片可见红细胞大小不均,中央淡染区扩大,其红细胞直方图曲线可显示为
小儿泄泻发病率较高的季节为
制作解离组织片时,硝铬酸法适合于( )。
该加工厂在办理来料加工合同登记备案时,应向海关提供的文件有()。该加工厂关于节余料件的下列做法,正确的是()。
按照“营改增”政策规定,将机动车车身广告位出租给其他单位用于发布广告的,适用的增值税征税项目是()。
某机构投资者计划进行为期2年的投资,预计第2年年收回的现金流为121万元。如果按复利每年计息一次,年利率10%,则第2年年收回的现金流现值为()万元。
对自己能力估计过高,习惯把失败归咎于别人的人格障碍属于()。
是否构成犯罪的错误属于事实认识错误。()
最新回复
(
0
)