首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
What can be inferred from this speech?
What can be inferred from this speech?
admin
2010-07-06
86
问题
What can be inferred from this speech?
Nothing can buy a better night’s sleep. Although it sounds silly, it was the first thing that crossed my mind when I awoke. I truly appreciated my happy rest. It was like a gift from heaven. Interesting to think that Bill Gales, or arty rich men you can mention, really couldn’t have had a more satisfying and grate night of sleep—the best that money can’t buy.
That started me thinking of other pleasures that cost nothing or very lime and that are often taken for granted, like a drink of cold water on a hot day when you’re really thirsty, or a warm relaxing bath when you’re extremely tired or mentally exhausted,
Remember your first real kiss—can you put a price tag on that? Or the companionship of a faithful and loving pet, or the clean, fresh smell of mountain air? There’s an old song, "The Best Things in Life Are Free".
Did you ever eat a meal that not only filled your stomach and satisfied all your tastes, but refreshed your soul? Ever spend a winter’s evening in the company of good friends?
What could be better than listening to your favorite music or watching a good movie? Or sharing the beauty of a sunset with a loved one? These are quite delightful and delicate pleasures. I hope this doesn’t sound too ridiculous in today’s rough, loud world. I hope the new generation can appreciate some of these things.
选项
A、It is very commercial.
B、It is very noisy.
C、It is very insecure.
D、It is very unfriendly.
答案
B
解析
本题考查事实细节。文章最后提到:“I hope this doesn’t sound too ridiculous in today’s rough,loud world,”由此可知,作者认为如今的世界是喧嚣的世界。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/l6Dd777K
本试题收录于:
公共英语四级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语四级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
WhatislackinginNorthAmerica’sretailindustry?
HowdoesSerkis’versiondifferfromtheoriginalone?
Childrenwhogriptheirpenstooclosetothewritingpointarelikelytobeatadisadvantageinexaminations,【C1】______tothe
Childrenwhogriptheirpenstooclosetothewritingpointarelikelytobeatadisadvantageinexaminations,【C1】______tothe
Childrenwhogriptheirpenstooclosetothewritingpointarelikelytobeatadisadvantageinexaminations,【C1】______tothe
Childrenwhogriptheirpenstooclosetothewritingpointarelikelytobeatadisadvantageinexaminations,【C1】______tothe
A=TheImperialPalaceB=TheTempleofHeavenC=PotalaPalaceD=JokhangTempleWhichpalaceortemple...isthespiritualc
TherecentsocialandeconomicchangesintheU.S.havegreatimpactonalltheAmericanhousingsystem.Livingundergroundca
ThedistancefromtheairporttothecenterofSydneyis______.
随机试题
下述各类药物属于佐药范畴的是()(1995年第147题)
束臂加压试验(Trousseau征)及面神经叩击征(Chvostek征)阳性及腱反射亢进是以下哪项电解质异常的特征性表现()
甲亢危象治疗过程中禁用的药物是
死亡人数在2人以下,重伤3人以上,19人以下,直接经济损失在10万元以上,不满30万元的事故属于( )。
预应力张拉是桥梁施工中的关键工序,下列说法正确的是()。
根据行政复议法律制度的规定,具体行政行为有下列()情形之一的,行政复议机关应当予以撤销、变更或者确认违法。
我国《证券法》规定,公开发行公司债券,累计债券余额不超过公司净资产的()。
为考察词的类型(靶子词、非靶子词)以及辨别条件(高辨别、低辨别)对双耳追随效果的影响。研究者将60名被试随机分成两组,每组30名,一组即接受靶子词——高辨别条件的处理,也接受靶子词——低辨别条件的处理;另一组则接受非靶子词——高辨别条件处理,也接受非靶子词
迄今为止,年代最久远的智人遗骸在非洲出现,距今大约20万年。据此,很多科学家认为,人类起源于非洲,现代人的直系祖先_一一智人在约20万年前于非洲完成进化后,在约15万年到20万年前,慢慢向北迁徙,穿越中东到达欧洲和亚洲,逐步迁徙至世界其他地方。以下哪项如果
关于甲班体育达标测试,三位老师有如下预测:张老师说:“不会所有人都不及格。”李老师说:“有人会不及格。”王老师说:“班长和学习委员都能及格。”如果三位老师中只有一人的预测正确,则以下哪项一定为真?
最新回复
(
0
)