首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、It is the favorite food of young people. B、It is the last food of the past year. C、It brings good luck to people. D、It is good
A、It is the favorite food of young people. B、It is the last food of the past year. C、It brings good luck to people. D、It is good
admin
2018-09-15
43
问题
Every culture and every country in the world celebrates the New Year, but not every one does it in the same way. The countries of America and Europe welcome the New Year on January 1. This practice began with the Romans. Julius Caesar changed the date of the New Year from the first day of March to the first day of January. In the Middle East, the New Year is when spring begins. People in China and Vietnam celebrate on the first day of their calendar based on the moon. The day usually comes between January 21 and February 19.
In all of these cultures, there is a practice of making noise. People made noises in old times to drive away the evil spirits from the home. In Japan, people go from house to house making noise with drums and sticks. Young people in Denmark throw broken pieces of pottery against the sides of their friends’ houses.
In the United States, many people stay up till midnight on New Year’s Eve to watch the time pass from one year to the next. Friends often gather together at a party on New Year’s Eve, and when the New Year comes, all bells ring: people blow whistles, sing and kiss each other. A favorite Scottish song was sung by everyone together. Black-eyed peas, which are eaten immediately after midnight, are supposed to bring good luck to the person who eats them as his or her first food in the New Year. There is an enjoyable atmosphere all over the world.
16 What do we know about the practice of celebrating the New Year on January 1?
17 Why did people in old times make noise in the New Year?
18 How do young people in Denmark celebrate the New Year?
19 What does the speaker tell us about black-eyed peas?
选项
A、It is the favorite food of young people.
B、It is the last food of the past year.
C、It brings good luck to people.
D、It is good for people’s health.
答案
C
解析
短文提到,午夜过后立即吃black-eyed peas,作为新年里吃的第一种食物。据说能给人们带来好运,故C正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/l847777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、Scared.B、Moved.C、Agreed.D、Astonished.D本题问的是讲话者参加Playworks的培训项目后有何感受。短文中提到,讲话者参加了一个Playworks的培训项目并对其培训的严格程度感到惊讶,之后列举了一系列事实来
A、Africancountries.B、Asiacountries.C、MiddleEastcountries.D、SouthAmericancountries.C题目问最无助的难民主要来自哪里。新闻中段提到,议员们普遍支持政府重新安
A、Itsoperatingsystembrokedownfor24hours.B、Itspersonalbankingsitewasinaccessiblesuddenly.C、Theinformationofits
A、Genderequality.B、Women’smarriage.C、Genderdiscrimination.D、Paidmaternityleave.A题目询问联合国刚结束的事件的关注点是什么。新闻首句就讲到联合国刚结束关注性别平
Althoughthestigma(耻辱)onceassociatedwithmentalillnesshasgraduallygoneawayinrecentyears,mostoftheAmericanswho
WhenMomandDadGrowOldA)Theprospectoftalkingtoincreasinglyfragileparentsabouttheirfuturecanbe"oneofthemostd
A、Returnitasquicklyaspossible.B、Payafinebecauseofthedelayedreturn.C、Returnitwithin7daysoftherecallnotice.
A、China.B、Japan.C、TheU.S.D、ThePhilippines.A短文称:NOP调查了3万名年满13岁的消费者,发现按每周花在阅读书报杂志的时间来排名,中国和菲律宾分别名列第2和第3。本题问排名第2的国家,故A正确。语义强调
A、InatropicalrainforestinChina.B、InatropicalrainforestinIndia.C、InatropicalwetlandinIndia.D、Inatropicalwe
随机试题
精索
文字处理软件是一种计算机系统软件,实现文字的电子化,对文字进行编辑、排版和打印。()
简述政策性金融机构的含义。
直丝弓矫治器如何清除第一序列弯曲
异形淋巴细胞的常见病因是
(2009)下述钢筋混凝土柱的箍筋作用的叙述中,不对的是()。
风险管理是基金公司经营管理的重要组成部分,以下表述符合风险管理全面性原则要求的是()。[2017年11月真题]Ⅰ.公司应建立具体的风险控制指标体系Ⅱ.风险控制必须覆盖公司的各项业务Ⅲ.风险控制必须覆盖公司的
关于政府债券论述正确的是( )。
根据我国选举法的规定,享有选举权的基本条件是()。
A、Theymustpayoffthetuitionfortheireducation.B、Theymusthavethemilitarytraining.C、Theymusttakepartincollegeco
最新回复
(
0
)