首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Plants in Desert Only special plants can survive in the terrible climate of a desert, for these are regions where the annual
Plants in Desert Only special plants can survive in the terrible climate of a desert, for these are regions where the annual
admin
2011-01-06
83
问题
Plants in Desert
Only special plants can survive in the terrible climate of a desert, for these are regions where the annual range of the soil temperature can be over 75℃. Furthermore, during the summer there are few clouds in the sky to protect plants from the sun’s ray. Another problem is the fact that there are frequently strong winds which drive small-sharp particles of sand into the plants, tearing and damaging them. The most difficult problem for all forms of plant life, however, is the fact that the entire annual rainfall occurs during a few days or weeks in spring.
Crasses and flowers in desert survive from one year to the next by existing through the long, hot, dry season in the form of seeds. These seeds remain inactive unless the right amount of rain falls. If no rain falls, or if insufficient rain falls, they wait until the next year, or even still the next. Another factor that helps these plants to survive is the fact that their life cycles are short. By the time that the water from the spring rains disappears--just a few weeks after it falls--such plants no longer need any.
The perennials(多年生植物)have special features which enable them to survive as plants for several years. Thus, nearly all desert perennials have extensive root systems below ground and a small Shoot system above ground. The large root network enables the plant to absorb as much water as possible in a short time. The small shoot system, on the other hand, considerably limits water loss by evaporation (蒸发)。
Another feature of many desert perennials is that after the rainy season they lose their leaves in preparation for the long, dry season, just as trees in wetter climates lose theirs in preparation for the winter. This reduces their water loss by evaporation during the dry season. Then, in the next rainy season, they come fully alive once more, and grow new branches, leaves and flowers, just as the grasses and flowers in desert do.
Ordinary plants can not survive the desert weather as a result of the following EXCEPT for ______.
选项
A、the strong winds
B、the strong sun’s ray
C、the long summer days
D、the high soil temperature
答案
C
解析
细节题。第一段前三句分别列举了影响植物在沙漠生长的三个因素:soil temperature(选项D),sun’s rays(选项B),strong winds(选项A),只有选项C没有提及。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/lU1d777K
本试题收录于:
职称英语卫生类C级题库职称英语分类
0
职称英语卫生类C级
职称英语
相关试题推荐
A、 B、 C、 C
Youhaveapart-timejobinabookshop.Themanagerwantstomaketheshopmorepopularamongyoungpeopleandasksyoutowrite
WildBillDonovanwouldhavelovedtheInternet.TheAmericanspymasterwhobuilttheOfficeofStrategicServicesinWorldWar
InBritain,agreementsforinvitingandentertainingguestataweddingareusuallytheresponsibilityofthebride’sfamily.In
Couldthebadolddaysofeconomicdeclinebeabouttoreturn?SinceOPECagreedtosupplycutsinMarch,thepriceofcrudeoil
Inthelate1960’s,manypeopleinNorthAmericaturnedtheirattentiontoenvironmentalproblems,andnewsteel-and-glassskysc
Inthelate1960’s,manypeopleinNorthAmericaturnedtheirattentiontoenvironmentalproblems,andnewsteel-and-glassskysc
1.Distanceeducationisenrollmentandstudywithaneducationalinstitutionthatprovideslessonmaterialspreparedinaseque
ANEWCRUISESHIPOneofthebiggestpassengershipsinhistory,theIslandPrincess,carriespeopleoncruisesaroundtheCa
ZYBANTablets(药片)l.ZYBANisaprescription(处方)medicinetohelppeoplequitsmoking.Studieshaveshownthatmorethan
随机试题
用药后在骨组织中有较高浓度的抗菌药物是
下列哪一或哪些选项是公证员爱岗敬业、规范服务的表现?()
某厂有机械加工车间、喷漆车间、锅炉房以及厂内油库等。机械加工车间有:加工机械7台(套),额定起重量2.5t的升降机1台,额定起重量1.5t、提升高度2m的起重机1台,叉车2台。喷漆车间有:调漆室、喷漆室、油漆临时储藏室、人员休息室等。锅炉房有2台出口水压0
下列有关“待处理财产损溢”账户的说法,正确的有()。
以下对于声誉风险的说法不正确的是()。
内画壶的主要产地是()。
有人提议建立反腐有偿举报机制,对此你怎么看?
甲、乙、丙都新买了汽车,汽车的牌子是捷达、富康、桑塔纳。他们一起来到朋友丁家里,让丁猜猜他们三人各买的是什么牌子的车。丁猜道:‘‘甲买的是捷达车,丙买的肯定不是桑塔纳车,乙自然不会是买捷达车。”很可惜,丁的这种猜法,只猜对了一个。由此,下面哪项为真?
Theideathatmusicmakesyousmarterhasreceivedconsiderableattentionfromscholarsandthemedia.Currentinterestin【B1】__
Inbringingupchildren,everyparentwatcheseagerlythechild’sacquisitionofeachnewskill—thefirstspokenwords,thefirs
最新回复
(
0
)