首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
For anyone who has had to wait a long time to schedule a medical appointment, it might seem as if the world needs more doctors,
For anyone who has had to wait a long time to schedule a medical appointment, it might seem as if the world needs more doctors,
admin
2013-09-16
51
问题
For anyone who has had to wait a long time to schedule a medical appointment, it might seem as if the world needs more doctors, and that training more of them would be a good idea. An amendment that teaching hospitals are pushing to include in the health care legislation would do just that. It would add 15, 000 medical residency slots to the 100, 000 residencies(住院医生实习)the federal government now finances, most of them through Medicare.
This amendment is being heavily promoted by several doctor specialty societies. But that doesn’t mean it’s a good idea. It would raise Medicare’s bill for residencies, which is already $ 9 billion a year. More important, since the cost of health care follows the supply of doctors, the added slots would substantially increase the national health care bill. And the measure would not address the underlying reason that patients are forced to wait to see doctors.
Over the past 20 years, the number of doctors in relation to the American population has risen by 30%. Yet in many parts of the country, more doctors has simply meant more doctors, not better access for patients, not better communication among a patient’s health care providers, and not better results. The truth is that regions with the higher number of doctors per capita(人均)tend to deliver lower quality care at a higher cost.
Increasing the number of doctors would make our health care system worse, not better, because the United States doesn’t actually need more doctors. What we do need instantly is for primary care to reclaim its central role in the delivery of medicine, to provide the preventive care, chronic disease management and coordination of services that is lacking in so many parts of the country. Primary care doctors can help patients avoid unnecessary visits to specialists, hospitals and emergency rooms, thus lowering health care costs. Our present national problem is that primary care doctors are leaving their practices in droves, driven out by their low pay, long hours and mountains of paperwork. Some of them go to work in emergency rooms or hospitals, others become specialists, and many simply abandon medicine.
Before adding residency slots, Congress should demand that academic medical centers come up with a plan to improve the disorganized, fragmented care that plagues much of the country. Insurers and Medicare should pay family-practice doctors and general internists enough to keep them in the field. And federal financing for medical education programs should hinge on their plans to train more primary care doctors and fewer specialists.
Otherwise, we’ll simply end up perpetuating a system in which too many doctors provide poor-quality care at too high a price.
What can we learn from the third paragraph?
选项
A、The American population has grown 30 percent for the last 20 years.
B、The number of doctors plays a key role in patients’ waiting misery.
C、The increased number of doctors do not mean better benefits for patients.
D、The more doctors, the higher the cost doctors charge is.
答案
C
解析
根据题干提示定位到原文第三段最后一句:The truth is that regions with the higher number of doctorsper capita tend to deliver lower quality care at a higher cost.可知,人均医生拥有数越高的地区,医疗开销越高,而治疗效果越差。故选C)项“医生的数量的增加并不意味着病人可以得到更多的利益”。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/ld97777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
____________________(他的作品驰名世界),hewasneverpersonallywellknown,forthroughouthislifeheavoidedpublicity.
Nappingisoneofthebest,mostunderusedtoolsforbusypeople.Itisfrowned【C1】______bymanypeopleandisviewingasso
A、Thereisnotenoughtimetofinishthepaper.B、Theyshouldn’thandtheworktotheprofessor.C、Theyaresoluckytogetanot
CrimewithoutBordersAsgangsgrowincreasinglyglobalized,organizedcrimeisbecomingaproblemhinderinginternat
A、Businessexecutives,housewivesandcollegestudents.B、Parentsplanningfortheirchildren’seducation.C、Adultswithorwith
A、Thebasicfoundationsofdemocracywerecreatedover200yearsago.B、Earlyleadersloveddemocracybutdidn’tnothatedit.C
Everyonewouldhaveheardthefamousphrase"Angerisonesortofdanger".Itisanage-oldsaying,butitistestedandstillh
Nowadays,incominggenerationsreallyrelynowonthepowerofthe"Internet"whenitcomestosearchingforinformation.Justt
A、Therewasnothingleftexceptsomepie.B、Themanhastofindsomethingelsetoeat.C、Thewomanisgoingtopreparethedinne
Researchershaverecentlyfoundaconnectionbetweendiseasesandstressfulsituations.Totestthistheory,psychologistsaret
随机试题
下列项操作不属于对象变换的范畴。
简述党的十九大以来进行的党和国家机构改革的特点。
在现代信用货币制度下,经常出现的货币失衡现象是( )。
为保证项目的实际发生费用不超过项目预算费用,必须对费用实施控制管理。某项目经理为此编制了费用计划,进行了费用估算和预算,并使用了S曲线。在S曲线上,某时刻的预算费用是300万元,而实际费用是280万元。请据此回答下面的问题:下列关于费用计划的说法不正确
案例下面是某求助者的MMPI测验结果:某求助者艾森克人格问卷的N量表标准分数为60,属于()
相加因素法假设:如果两个因素有交互作用,那么它们是()
下列属于汉朝为打击地方诸侯势力制定的法律是()。
下列的模板说明中,正确的是( )。
WhenLauraLangankifoundextratowelsinthelaundrysmellinglemonyfresh,shenever【C1】______thatmeanther13-year-oldson
DemographicindicatorsshowthatAmericansinthepostwarperiodweremoreeagerthanevertoestablishfamilies.Theyquickly
最新回复
(
0
)