首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
October 25 The Informant Page 10 Hotel Giant Halts Jumeirah Project DUBAI - France’s la
October 25 The Informant Page 10 Hotel Giant Halts Jumeirah Project DUBAI - France’s la
admin
2017-04-10
23
问题
October 25 The Informant Page 10
Hotel Giant Halts Jumeirah Project
DUBAI - France’s largest hospitality chain, Arnaud Hotels, has decided to postpone the construction of a one-billion-dollar hotel complex in Palm Jumeirah due to recent global economic problems. "The decision was made in an effort to secure the company’s funds since the crisis has been adversely affecting Dubai’s tourism industry," Arnaud Hotels spokesperson Sebastian Lefebvre said. Tourism in the Arab city has suffered heavy losses after several companies slashed jobs and real estate prices tumbled. Lefebvre said Arnaud Hotels will resume the construction once Dubai’s economic condition becomes stable. The spokesman, however, dismissed rumors about the suspension of ongoing expansion projects in London, Rome, and Madrid.
What is NOT indicated about Arnaud Hotels?
选项
A、It experienced great financial losses.
B、It has branches in several global cities.
C、It will resume a project in the future.
D、It is the largest chain in a country.
答案
A
解析
本题需要将选项中与Arnaud酒店有关的信息带回到原文中去查找并判断正误。(A)在文中并未被提及,因此选(A)It experienced great financial losses.。由原文中的“The spokesman,however,dismissed rumors about the suspension of ongoing expansion projects in London,Rome,and Madrid.”,可知发言人否认暂停目前伦敦、罗马、马德里正在进行的扩建项目的谣言,因此(B)与原文内容相符。由原文中的“Arnaud Hotels will resume the construction once Dubai’s economic condition becomes stable.”,可知一旦迪拜的经济形势稳定下来,Arnaud酒店就将重启工程,因此(C)也与原文相符。又由原文中提到的“France’s largest hospitality chain,Arnaud Hotels…”可知,Arnaud酒店是法国最大的连锁酒店,因此(D)也与原文内容一致。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/ly4d777K
本试题收录于:
托业阅读题库托业(TOEIC)分类
0
托业阅读
托业(TOEIC)
相关试题推荐
Readthefollowingpassageandfillintheblankswithitscontents.AsperthetermsandconditionsoftheContractNo.123
Acreditcardisaplasticcard(oritsequivalent)tobeuseduponpresentationbythecardholdertoobtainmoney,goods,orse
Therearetwotypesofcheques--the"crossed"andthe"open"cheques.A"crossed"chequeissocalledbecauseithastwoparalle
Inserviceslikefundtransfer,clearing,trustandfactoring,banksactasagentsfortheirprincipals-theclients.
A、3monthsB、5monthsC、from3monthsto5yeasD、5yearsC录音原文提到Theybearaspecificmaturitydatethatusuallylastsfrom3m
Abalancesheetissimplytheenumerationofthevariousassetsofabusinessononesideofaledgerandtheenumerationofvar
A、Informationtechnologysystemcancauseoperationalrisk.B、Amajorfirecanbeacauseofoperationalrisk.C、Themostimport
ThelawandFDIC’s(theFederalDepositInsuranceCorporation)regulations,whichapplytoallstatememberbanksandbankholdin
YouareviewingouronlineHotelandAirPackagesTravelvalidfromSeptember10toDecember1*TokyoComfortZoneInn
AlfredCochmeets_______withthecustomerstounderstandwhattheircomplaintsareandfindwaystosolvethem.
随机试题
2014年10月15日,某市环保局执法人员至F钢材加工有限公司(以下简称F公司)现场检查,被该公司保安以未经公司负责人同意为由拒之门外。执法人员当场制作了现场检查笔录并向F公司送达了《环境违法行为协助调查告知书》,要求其协助调查。其后,某市环保局作出《责令
认为社会问题最有效的解决方法是尽快建立社会规范和秩序,重建社会的均衡体系的理论是【】
嗜中性粒细胞的主要功能是
根据《宪法》规定,下列哪些权利是公民享有的监督权?(2009年试卷一第64题)
对求助者心理问题严重程度的评估应该()。
原则上农民在本地()定点医疗机构就诊,不需办理转诊手续,医疗费用补偿提倡定点医疗机构挚支或现场报销的方式。
你正在赶往高级人民法院紧急会议的路上。而此时法院里有重要的事情要你负责处理.你怎么办?
我国古代科技文化璀璨,下列著作属于相同类别的一组是:
周某19周岁,是在校学生,其生活费由父母供给。周某向朋友借款1万元用于娱乐消费,还款期限届满后周某无力偿还。以下说法正确的是()
下列关于群体极化的表述正确的是()。
最新回复
(
0
)