首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Consider different situations. B、Take eye contact into account. C、Respond positively to the situation. D、Pay attention to faci
A、Consider different situations. B、Take eye contact into account. C、Respond positively to the situation. D、Pay attention to faci
admin
2012-07-05
69
问题
Eye contact is a meeting of the eyes between two individuals. (32) In human beings, eye contact is a form of nonverbal communication and is thought to have a large influence on social behavior. It is believed to show personal involvement and create intimate bonds. Mutual gaze narrows the physical gap between humans.
(33) Eye contact is a pretty important component of interacting with people. So scientists recently tested this by measuring people’s brain activity as they responded to pictures of angry people and pictures of people who look afraid. It turns out that eye contact plays an important role when people are evaluating potential threats.
If we measured your brain activity, we’d see that the part of their brain that regulates emotions and detects potential threats is hard at work. (34) If I was staring at something and looking really frightened, your brain would work harder to figure out if whatever is scaring me may also pose a danger to you.
Eye contact means different things in different situations. If you’re mad and looking at someone, you might be a threat. But if you’re scared and looking at me, it’s unlikely that you’re going to attack. (35) So what the study suggests is that when you’re studying emotions, you have to take eye contact into consideration. It also suggests that in uncertain situations, your brain has to do more work to process other people’s facial expressions in order to be able to evaluate the situation and respond appropriately.
32. What is eye contact thought to have a great influence on?
33. Why did scientists test eye contact by measuring brain activity?
34. What would one’s brain do when he sees the other looking frightened?
35. What does the study suggest one do when one is studying emotions?
选项
A、Consider different situations.
B、Take eye contact into account.
C、Respond positively to the situation.
D、Pay attention to facial expression.
答案
B
解析
本题询问当研究情感时,这项研究建议人们做什么。短文最后提到这项研究所表明的是,当研究情感时,应该考虑目光接触,故答案为B)。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/m157777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、Unfriendliness.B、Generosity.C、Friendship.D、Strength.D细节题。短文中提到inprimitivelifethehandwasprobablyasymbolofpoweran
WhenDonaldOlayerenrolledinnursingschoolnineyearsago,hisfathertookithard."Here’smyfather,asteelworker,hearing
TheSixthSenseWhenyouwereachild,didyoueverwonderhowyourmotherknewwhenyouwerewritingonthewallwithcrayo
A、Tomdoesn’tlistentoher.B、Tomisunabletohearwell.C、Tomdidn’tsayanythingatthemeeting.D、Tomwentoutbeforethem
AthleteswithadifferentkindandlevelofdisabilityarecompetingattheParalympicGames.Whereassomesportsare【S1】______t
A、Theycanmakefriendswithpeoplefromothercountries.B、Theycangettoknowpeopleofotherculturesandtheirlifestyle.C
A、Atapublishinghouse.B、Atabookstore.C、Inareadingroom.D、InProf.Jordan’soffice.B地点推断。此题关键是outofstock,意为“脱销”。男士要找
A、Whypandasaffectpeoplethatway.B、Howthepandasaredelivered.C、Howthepandasareaffected.D、Whypeoplegotothezoo.
A、She’swaitingforherfather.B、She’shavingherbicyclerepaired.C、ShewantedtosurpriseJohn.D、Sheworksthere.D要回答这道题,
Beijing’slocaleducationauthoritycompiledalistof"potentialsecurityproblems"oncampuslastweek.Theyincludefireacci
随机试题
公务员应当退休的条件。
设区域D={(x,y)|0≤x≤1,0≤y≤1},则=______.
患者,女,41岁。1个月前因弯腰搬杂物引起腰部剧痛,3日后加重,并出现右小腿外侧痛,足背麻木,不能平卧,弯腰、咳嗽、用力排便时加重。查体:脊柱侧弯,椎旁叩痛并向右臀部、右腿放射,右侧直腿抬高试验阳性,加强试验弱阳性。膝腱与跟腱反射正常,肌力正常,足背与小腿
严甲能否直接向人民法院起诉,有何依据?严甲的诉讼请求是否合理?
项目后评价工作一般是由()负责委托组织完成的。
下列属于资产负债表“流动资产”项目中的是( )。
上海证券交易所和深圳证券交易所的证券账户由()集中统一管理。
招标文件发出之日到投标文件截止之日,不得少于()。
简述当代儿童发展观的基本内容。
对考生文件夹下Word.docx文档中的文字进行编辑、排版和保存,具体要求如下。【文档开始】
最新回复
(
0
)