首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
When an art museum wants a new exhibit, it buys things in finished form and hangs them on its walls. When a natural history muse
When an art museum wants a new exhibit, it buys things in finished form and hangs them on its walls. When a natural history muse
admin
2015-12-31
43
问题
When an art museum wants a new exhibit, it buys things in finished form and hangs them on its walls. When a natural history museum wants an exhibit, it often must build it realistically— from a mass of material and evidence brought together by careful research.
An animal, for example, must first be skinned. Photographs and measurements are used to determine the animal’s structure in a natural position fighting, resting, or feeding. Then muscle forms are built and a plaster shell is made. Finally the skin is pulled over the shell like a wet glove. This completes the animal subject.
Displaying such things as stone heads, giant trees, and meteorites (陨石,陨星) is basically mechanical. Most other natural history exhibits present more difficult problems. For instance how can a creature be exhibited when it is too small to be seen clearly? In these cases larger-than-life models are built. The American Museum of Natural History has models of fleas (跳蚤), houseflies and a myriad (无数的) of other insects enlarged up to seventy-four times. The models show the stages of the insects’ development and the workings of their bodies.
The best title for this passage is______.
选项
A、Constructing an Animal Subject
B、Problems of Exhibiting Natural History
C、Natural History
D、Building a Museum Exhibit
答案
B
解析
本题是一道涉及全文最佳标题类的问题。根据文章内容,我们可以总结归纳出本文的中心思想和主题,从而推断出本文的最佳标题应是展示自然历史的困难和问题。因此,本题的正确答案应是B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/m7WO777K
0
在职攻硕英语联考
相关试题推荐
A、Teachers.B、Critics.C、Congressmen.D、Federalofficials.B“谁认为‘阅读第一’这个项目是个失败?”CriticscalltheprogramafailureandwantCong
TheUnitedNationsWorldFoodProgramsays______(3words)couldpush100millionpeopleintohunger.
Theworstthingabouttelevisionandradioisthattheyentertainus,savingusthetroubleofentertainingourselves.Ahun
Man:Bytheway,Jane,didyoutalktotheconsultantaboutourhealthprogram?Woman:Icontactedhisoffice,buthissecret
Cityplannersmustneverforgetthatpublicacceptanceoftheirideasrequirestime.Sowhentheirideasare,theymustcontinue
Womenhavelongbeenneglected,orelsethey_____alotmoreachievementstothecountryinallfields.
Bytheendofthiscentury,thepopulationoftheworld______,andsomaythepopulationofthesmallcountry.
Ifacountrywantstodevelopitseconomysuccessfully,therehastobeaclear______ofitssocialneeds.
Bysaying"Motorolaisinasimilarboat",theauthormeansOnefactorthatcontributestosomecompanies’greaterprofitsist
Foryearswehavebelievedwewereeitherhealthyorsick.【51】,duringthemid-1990s,scientistsdevelopedanewconceptcalled
随机试题
下列关于针刺捻转法的说法。错误的是
当混凝土结构施工质量不符合要求时,经()检测鉴定达到设计要求的检验批,应予以验收。
下面()属于可变更或撤销的合同。
2018年2月,教育部等五部门印发《教师教育振兴行动计划(2018—2022年)》提出要将学习贯彻习近平总书记对教师的殷切希望和要求作为()的首要任务和重点内容。
公安机关的人民警察以()名义开展公安工作。
鸦片战争后,中国逐步被卷入资本主义世界市场。得出该结论的主要依据不包括()。
阅读下列材料,回答问题。材料一:2017年6月27日,夏季达沃斯论坛在大连开幕。“在第四次工业革命中实现包容性增长”是本次夏季达沃斯论坛的主题,同时也为新工业革命时代中的全球经济增长设置了新航标。当前,以“人工智能”“工业4.0”等新兴
[2000年GRK真题](1)一(2)题基于以下题干:小李:如果在视觉上不能辨别艺术复制品和真品之间的差异,那么复制品就应该和真品的价值一样。因为如果两件艺术品在视觉上无差异,那么它们就有相同的品质。要是它们有相同的品质,它们的价格就应该相等。小王:你对艺
下列叙述中正确的是
【B1】【B6】
最新回复
(
0
)