首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
If women are mercilessly exploited(剥削)year after year, they are only themselves to blame. Because they tremble at the thought of
If women are mercilessly exploited(剥削)year after year, they are only themselves to blame. Because they tremble at the thought of
admin
2016-08-13
40
问题
If women are mercilessly exploited(剥削)year after year, they are only themselves to blame. Because they tremble at the thought of being seen in public in clothes that are out of fashion, they are always taken advantage of by the designers and the big stores. Clothes which have been worn only a few times have to be put aside because of the change of fashion. When you come to think of it, only a woman is capable of standing in front of a wardrobe(衣柜)packed full of clothes and announcing sadly that she has nothing to wear.
Changing fashions are nothing more than the intentional creation of waste. Many women spend vast sums of money each year to replace clothes that have hardly been worn. Women who cannot afford to throw away clothing in this way, waste hours of their time altering the dresses they have. Skirts are lengthened or shortened: necklines are lowered or raised, and so on.
No one can claim that the fashion industry contributes anything really important to society. Fashion designers are rarely concerned with vital things like warmth, comfort and durability(耐用). They are only interested in outward appearance and they take advantage of the fact that women will put up with any amount of discomfort, as long as they look right. There can hardly be a man who hasn’t at some time in his life smiled at the sight of a woman shaking in a thin dress on a winter day, delicately picking her way through deep snow in high-heeled shoes.
When comparing men and women in the matter of fashion
the conclusions to be drawn are obvious
. Do the constantly changing fashion of women’s clothes, one wonders, reflect basic qualities of inconstancy and instability? Men are too clever to let themselves be treated by fashion designers. Do their unchanging styles of dress reflect basic qualities of stabililty and feasibility? That’s for you to decide.
The writer would be less critical if fashion designers placed more stress on the ______of clothing.
选项
A、cost
B、appearance
C、comfort
D、suitability
答案
C
解析
参考文章第三段第一句,可推知作者对fashion designer的不满之一就是设计的服装uncomfortable。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/mBiC777K
本试题收录于:
英语题库成考专升本分类
0
英语
成考专升本
相关试题推荐
WhenIbeganreadingCatch-22,Ithoughtitwasafarcicalsatireonlifeinthe’UnitedStatesArmyAirForce.LaterIbelieved
IntheUS,peoplepreferwaitingforatabletosittingwithpeopletheydon’tknow.Thismeansahostessmaynotscatasmallg
DearJones,YouhaveaskedmeforsuggestionsonhowtogetalongintheUnitedStates.Itisdifficulttogiveadvice,but
FireandWaterShundagarhisavillageonIndia’seast-facingcoast.Itisavillageofsimplemudandgrasshousesbuilton
DuringtheOlympicGames,peoplefromallovertheworldcometogetherinpeaceandfriendship.ThefirstOlympicGamesthatwe
IwasafreshmanincollegewhenImettheWhites.Theywerecompletelydifferentfrommyownfamily,yetIfeltathomewithth
A.Pleasetellhertohethereontime.B.OK,dear.C.MayIspeaktoAnn,please?D.Well,that’sgreat.E.Who’sthat(speaki
A.Pleasetellhertohethereontime.B.OK,dear.C.MayIspeaktoAnn,please?D.Well,that’sgreat.E.Who’sthat(speaki
InJuneof1973,ninewhalesbeachedontheFloridacoast.Beachingmeansswimmingoutoftheoceanontothebeach,andusually
ParisisthecapitaloftheEuropeannationofFrance.Itisalsooneofthemostbeautifulandmostfamouscitiesintheworld.
随机试题
下列关于非公开募集基金的说法,正确的是:()
某宗土地的面积为1000m2,其上建筑物的建筑面积为5000m2,建筑物的基底面积为700m2,建筑物层数为8层。则该宗土地的容积率为()。
在会计处理中,企业可以将不同类型的交易或事项合并编制多借多贷的会计分录。()
进口口岸栏应填______。起运国(地区)栏应填______。
摄氏24度等于华氏()。
下面哪一点说的不是思维的特点?()
下列表述中,正确的是( )。
Whatdoesthemanmean?
A、Stayatthepresentjob.B、Takeanotherinterview.C、Workwithherfather.D、Startherowncompany.C题目问的是,如果该女士面试失败,她会做什么。由女士
A、Sheboughttheticketonimpulse.B、Shemeanttoignoretheappointmentwithherprofessor.C、Shewantedtoinviteherprofess
最新回复
(
0
)