首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
(1)Once across the river and into the wholesale district, she glanced about her for some likely door at which to apply. As she c
(1)Once across the river and into the wholesale district, she glanced about her for some likely door at which to apply. As she c
admin
2019-05-30
55
问题
(1)Once across the river and into the wholesale district, she glanced about her for some likely door at which to apply. As she contemplated the wide windows and imposing signs, she became conscious of being gazed upon and understood for what she was—a wage-seeker. She had never done this thing before and lacked courage. To avoid conspicuity and a certain indefinable shame she felt at being caught spying about for some place where she might apply for a position, she quickened her steps and assumed an air of indifference supposedly common to one upon an errand. In this way she passed many manufacturing and wholesale houses without once glancing in. At last, after several blocks of walking, she felt that this would not do, and began to look about again, though without relaxing her pace. A little way on she saw a great door which for some reason attracted her attention. It was ornamented by a small brass sign, and seemed to be the entrance to a vast hive of six or seven floors. "Perhaps," she thought, "they may want someone" and crossed over to enter, screwing up her courage as she went. When she came within a score of feet of the desired goal, she observed a young gentleman in a grey clerk suit, fumbling his watch-chain and looking out. That he had anything to do with the concern she could not tell, but because he happened to be looking in her direction, her weakening heart misgave her and she hurried by, too overcome with shame to enter in. After several blocks of walking, in which the uproar of the streets and the novelty of the situation had time to wear away the effect of her first defeat, she again looked about. Over the way stood a great six-story structure labeled " Storm and King," which she viewed with rising hope. It was a wholesale dry goods concern and employed women. She could see them moving about now and then upon the upper floors. This place she decided to enter, no matter what. She crossed over and walked directly toward the entrance. As she did so two men came out and paused in the door. A telegraph messenger in blue dashed past her and up the few steps which graced the entrance and disappeared. Several pedestrians out of the hurrying throng which filled the sidewalks passed about her as she paused, hesitating. She looked helplessly around and then, seeing herself observed, retreated. It was too difficult a task. She could not go past them.
(2)So severe a defeat told sadly upon her nerves. She could scarcely understand her weakness and yet she could not think of gazing inquiringly about upon the surrounding scene. Her feet carried her mechanically forward, every foot of her progress being a satisfactory portion of a flight which she gladly made. Block after block passed by. Upon street lamps at the various corners she read names such as Madison, Monroe, La Salle, Clark, Dearborn: and still she went, her feet beginning to tire upon the broad stone flagging. She was pleased in part that the streets were bright and clean. The morning sun shining down with steadily increasing warmth made the shady side of the streets pleasantly cool. She looked at the blue sky overhead with more realization of its charm than had ever come to her before.
(3)Her cowardice began to trouble her in a way. She turned back along the street she had come, resolving to hunt up Storm and King and enter in. On the way she encountered a great wholesale shoe company, through the broad plate windows of which she saw an enclosed executive department, hidden by frosted glass. Without this enclosure, but just within the street entrance, sat a grey-haired gentleman at a small table, with a large open ledger of some kind before him. She walked by this institution several times hesitating, but finding herself unobserved she eventually gathered sufficient courage to falter past the screen door and stood humbly waiting.
(4)"Well, young lady," observed the old gentleman, looking at her somewhat kindly—"what is it you wish?"
(5)"I am, that is, do you—I mean, do you need any help?" she stammered.
(6)"Not just at present," he answered smiling. "Not just at present. Come in sometime next week. Occasionally we need someone. "
(7)She received the answer in silence and backed awkwardly out. The pleasant nature of her reception rather astonished her. She had expected that it would be more difficult, that something cold and harsh would be said—she knew not what. That she had not been put to shame and made to feel her unfortunate position seemed remarkable. She did not realize that it was just this which made her experience easy, but the result was the same. She felt greatly relieved.
(8)Somewhat encouraged, she ventured into another large structure. It was a clothing company, and more people were in evidence.
(9)An office boy approached her.
(10)"Who is it you wish to see?" he asked.
(11)"I want to see the manager," she returned.
(12)He ran away and spoke to one of a group of three men who were conferring together. One broke off and came towards her.
(13)"Well?" he said, coldly. The greeting drove all courage from her at once.
(14)"Do you need any help?" she stammered.
(15)"No," he replied abruptly and turned upon his heel.
(16)She went foolishly out, the office boy deferentially swinging the door for her, and gladly sank into the obscuring crowd. It was a severe set-back to her recently pleased mental state.
Why did she feel greatly relieved(Para. 7)?
选项
A、She eventually managed to enter the building.
B、She was kindly received by the clerk.
C、She had the courage to make an inquiry.
D、She was promised a work position.
答案
B
解析
推理判断题。根据题干提示定位至第七段最后一句。定位句之前解释了她松了一口气的原因:原本预想要遭到粗暴的对待,却没想到会有人十分和气地同自己说话,尽管仍然是被拒绝了,但是这让她觉得没有遭受羞辱,也没有被人看出自己的不幸处境,可见她放松的原因是风雷皇家公司的老先生和气地对待她,故[B]为正确答案。由上述分析可知,姑娘感到心情稍稍放松是因为没有受到预想中的粗暴对待,并不是因为自己终于敢于走进大楼或开口询问,故排除[A]和[C];而从第六段老先生的答复中可以看出,她还是被委婉拒绝了,并没有得到一份工作,故排除[D]。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/mEbK777K
0
专业英语八级
相关试题推荐
Aprojectlikelytoevolveinthenearorintermediatefutureisspacetourism.Todayspacetourismhasbecomeapurecommercial
Learningforeignlanguages,bothatschooloraftergraduation,canberewardedinmanyways.Unfortunately,people【S1】______j
Thereareanumberofbeautycontestsacrosstheworld,themostfamousperhapsbeingtheMissWorldPageant.Somepeoplebeliev
CrossCulturalBusinessPresentationsWithinthebusinessenvironment,understandingandcopingwithinterculturaldifferencesb
AnalyzingFictionI.【T1】______【T1】______—Arrangementofeventstoa)【T2】_____【T2】______b)Raisethelevelofgeneralityc)【T3
HowtoWriteaCollegeTermPaper?I.Tip1:Figureoutexactlywhattheprofessorwants.Read【T1】_____verycarefully.【T1】_
Universalizationofeducationhasbeenapolicypriority,butitstillremainsanunfulfilleddream.Asaconsequence,thespre
A、Desireplustalents.B、Desireplusfamilybackground.C、Fameplusdesire.D、Musicplustalents.A访谈提到Amber从事演艺工作,其一是出于她想这么做,其二
A、Practiceplusoveralltraining.B、Practicepluslectures.C、Practiceplusvoicetraining.D、Practiceplusspeechwriting.A文中提
随机试题
功用为解肌透疹的方剂是功用为解肌清热的方剂是
选择性作用于βl受体的药物是
我国已将()种职业致癌物所致的癌症,列人职业病目录。
甲市某县电力调度大楼,层数四层,耐火等级不低于()级。
集合计划终止之日起一个工作日内,管理人和托管人应当在扣除管理费、托管费等费用后,将集合计划资产按照委托人持有集合计划份额的比例或集合资产管理合同的约定,以证券形式分派给委托人。( )
甲公司2012年1月1日购入面值为200万元,年利率为4%的A债券;取得时支付价款208万元(含已到付息期但尚未发放的利息8万元),另支付交易费用1万元,甲公司将该项金融资产划分为交易性金融资产。2012年1月5日,收到购买时价款中所含的利息8万元,201
甲公司有一注册商标,其有效期将于1997年6月1日届满,该公司需要继续使用此商标,便向乙律师提出咨询。乙律师的意见正确的有()
因为面临预算困难,政府机构减少了他们的科研基金,更大量的类似的研究现在由私人基金赞助。这种变化意味着可能导致具有争论性后果的研究将占据所有被资助项目的较小比例。因为私人基金考虑到他们的公众形象,倾向于避免争议。下列哪一个是上文所做的假设?
①导游_______地告诉我们,遇到野象没什么,最多回头跑50米,野象就不会再追了。②你为什么不对我说真话?你为什么老是_______,应付我?③他们看我们,也许就像我们看蚂蚁一般,即使我们中间的那么伟大人物,在他们看来也_______
Thebossmadetheworkers(work)______frommorningtillnight.
最新回复
(
0
)