首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Which of the following statements is NOT true?
Which of the following statements is NOT true?
admin
2012-04-23
42
问题
Which of the following statements is NOT true?
The American Space Agency is continuing experiments that would make possible extended periods of space travel. One of these experiments is aimed at finding ways to grow food in space. Scientists at the Kennedy Space Center in the Southern state of Florida are doing these experiments. They are attempting to grow vegetables that could survive without sunlight and dirt. Their laboratory is a large circular container. Computers control the levels of light, heat, water, fertilizer, and gases in the laboratory’s atmosphere. The plants are grown in special devices that hold about 1 centimeter of liquid plant food. Plastic sheets cover the roots of the plants. The containers are designed to keep the plants from floating away in the weightless environment of space. Water is collected and reused. Bacteria and fungi help turn plant matter into simple sugars that could be added to the astronaut’s food or fed to fish.
In the special containers plants can develop rapidly in a short period of time. Astronauts would need only to watch the computers to see if the plants are getting what they need.
The scientists at the Kennedy Space Center laboratory have been able to produce small kinds of wheat, soybeans, lettuce, and white potatoes. Universities around the country are testing other small size crops, such as carrot, tomatoes and rice in special growing containers.
Scientists also are attempting to genetically design some of these plants to contain high levels of proteins. They are studying ways to use parts of the plants that can not be eaten and they will also try to find ways of using human wastes to fertilize the plants. Scientists at the Johnson space Center in Houston, Texas, are trying to grow crops in a mixture of volcanic dirt and crashed glass. The matter is similar to soil found on the moon. Lettuce and wheat have grown well in the mixture. Space Agency scientists hope to test some version of the experimental gardens on the planned space station. But the special growing containers are expected to be used mostly for long distance space travel. A trip to Mars, for example, is expected to take about one year. When the astronauts reach Mars, they could try to use the soil there to grow other crops.
选项
A、Scientists at the Kennedy Space Center are attempting to grow vegetables that could survive.
B、In the special containers plants can develop rapidly in a short period of time.
C、Scientists are also attempting to genetically design some of these plants to contain high levels of protein.
D、Space agency scientists hope to test some version of the experimental gardens on the planned space station.
答案
A
解析
根据听力原文中的信息,可以看出答案A是不完整的。原文中这样叙述的“They are attempting to grow vegetables that could survive without sunlight and dirt”可见答案少了一个条件,而其它三个答案基本与原文相同,因此选A。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/mFiO777K
0
专业英语八级
相关试题推荐
YellowFeverItisclearthattomanypeopleintheUStheideaofagroupofforeignmusiciansundertakingaconcerttourof
Babyboom’referstothegreatincreaseofbirthratebetween______.
WithHowells,James,andMarkTwainactiveontheliteraryscene,______becamethemajortrendinAmericanliteratureinthese
Whichofthefollowingisacompoundword?
TheFutureofPCMarketThefirstDevelopersConferenceinChinamarksamajormilestoneforMicrosoft,becausethesuccesso
JazzJazzbeganintheearly20thcenturyasamusicof【1】______Americans.Thefirst【1】______jazzr
Shestoodbeforeuslookingvery.composedasshegaveusgoodmorning.Sabriclearedhisthroat,andpickingupthegreatkeyv
Inthebeginning,E.MavisHetheringtonwaslookingforasmuchpathologyasthenextperson.Itwastheearly1970s,withth
ThedayofprotestingatEnglishWikipediabroughtmeasurableresults,1.______thesite’sadministratorsreported:fourmillion
随机试题
()配水间所用的阀门都是高压的,以闸板阀为主。
与采用权益集合法相比,采用购买法编制合并会计报表的特点是
下列哪项不是积证的特征
为确诊,下列哪项检查最有价值在该患者进行结核菌试验,预计可能出现下列不同情况,哪一项解释是错误的
下列选项中,不属于瘢痕性类天疱疮的临床表现的是
下列选项中,在开户单位支付给个人的款项超过使用现金限额的部分,可以不用支票或者银行本票支付的是()。
下列证据中属于物证的是哪一项?()
下列对素质教育的理解,存在片面性的是()。(2013年下半年真题)
给定资料1乡村振兴迫切需要凝聚力量,群建共治,发挥农民主体作用,让农民群众唱主角。但目前不少地方是政府单方面地主抓、主推一些需要共同努力的乡村事项,农民群众反而缺席、失语,漠然旁观。在江西某县,当地一个迁村并居项目由政府投资,在集镇附近建
计算基于无红利支付股票的欧式看跌期权的价格,其中执行价格为50美元,现价为50美元,有效期三个月,无风险年收益率为10%,年波动率为30%。若在两个月后预期支付红利为1.5美元,又如何计算?
最新回复
(
0
)