首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Throughout the nineteenth century and into the twentieth, citizens of the United States maintained a bias against big cities. Mo
Throughout the nineteenth century and into the twentieth, citizens of the United States maintained a bias against big cities. Mo
admin
2014-02-22
52
问题
Throughout the nineteenth century and into the twentieth, citizens of the United States maintained a bias against big cities. Most lived on farms and in small towns and believed cities to be centers of corruption, crime, poverty, and moral degradation. Their distrust was caused, in part, by a national ideology they proclaimed farming the greatest occupation and rural living superior to urban living. This attitude prevailed even as the number of urban dwellers increased and cities became an essential feature of the national landscape. Gradually, economic reality overcame ideology. Thousands abandoned the precarious life on the farm for more secure and better paying jobs in the city. But when these people migrated from the countryside, they carried their fears and suspicious with them. These new urbanities, already convinced that cities were overwhelmed with great problems, eagerly embrace the progressive reforms that promised to bring order out of the chaos of the city.
One of many reforms came in the area of public utilities. Water and sewerage systems were usually operated by municipal governments, but the gas and electric networks were privately owned. Reformers feared that the privately owned utility companies would charge exorbitant rates for these essential services and deliver them only to people who could afford them. Some city and state governments responded by regulating the utility companies, but a number of cities began to supply these services themselves. Proponents of these reforms argued that public ownership and regulation would insure widespread access to these utilities and guarantee a fair price.
While some reforms focused on government and public behavior, others looked at the cities as a whole. Civic leaders, convinced that physical environment influenced human behavior, argued that cities should develop master plans to guide their future growth and development. City planning was nothing new, but the rapid industrialization and urban growth of the late nineteenth century took place without any consideration for order. Urban renewal in the twentieth century followed several courses. Some cites introduced plans to completely rebuild the city core. Most other cities contented themselves with zoning plans for regulating future growth. Certain parts of town were restricted to residential use, while others were set aide for industrial or commercial development.
In the early twentieth century, many rural dwellers migrated to the city in order to______.
选项
A、participate in the urban reform movement
B、seek financial security
C、comply with a government ordinance
D、avoid crime and corruption
答案
B
解析
细节推断题。根据题干关键词twentieth century定位到原文首段,再根据关键词rural dwellersmigrated to the city具体定位到原文首段第六句,但真正的原因在首段第五句,经济现实战胜了理想,为了获得安全和薪水高的工作,人们返回都市。故答案为B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/mHQO777K
0
考博英语
相关试题推荐
Consumersandproducersobviouslymakedecisionsthatmoldtheeconomy,butthereisathirdmajor【C1】______toconsidertherole
Consumersandproducersobviouslymakedecisionsthatmoldtheeconomy,butthereisathirdmajor【C1】______toconsidertherole
Asthetwentiethcenturybegan,theimportanceofformaleducationintheUnitedStatesincreased.Thefrontierhadmostlydisap
WhowontheWorldCup2004footballgame?WhathappenedattheUnitedNations?Howdidthecriticslikethenewplay?【61】aneven
WhowontheWorldCup2004footballgame?WhathappenedattheUnitedNations?Howdidthecriticslikethenewplay?【61】aneven
BritainandSpainhavethehighestproportionofcocaineusersintheEU,accordingtoapan-Europeandrugssurveypublishedtod
InEngland,alongastretchofthenorth-eastcoastwhichgentlycurvesfromNorthumberlandtothemouthoftheriverTees,ther
InEngland,alongastretchofthenorth-eastcoastwhichgentlycurvesfromNorthumberlandtothemouthoftheriverTees,ther
(1)TheChinese,fromthehighesttothelowest,haveanimperturbablequietdignity,whichisusuallynotdestroyedevenbyaEu
随机试题
对于工作在线性区的运算放大器而言,其同相输入端与反相输入端的电位_________。
腰痛日久,屡次复发者,可用活血化瘀配合搜风通络的药物,如
男性,45岁,2小时前无明显诱因黑便,随即感头昏,心悸,曾一度晕厥,体查:P124次/分,BP10/8kPa(75/60mmHg)腹平软,剑突下轻压痛,肠鸣音活跃,此时最首要的措施是
对青光眼具有治疗作用的药物是
按照《特种设备安全监察条例》的定义,特种设备包括锅炉、压力容器、压力管道等8类设备,下列设备中,不属于特种设备的是()
ThereisgrowinginterestinEastJapanRailwayCo.Ltd,oneofthesixcompanies,createdoutoftheprivatizednationalrailways
根据以下情境材料,回答下列问题。2016年,甲(男,26岁)、乙(女,19岁)、丙(男,17岁)三人在××省B市因为抢劫银行被抓获。三人在抢劫过程中,杀害了银行工作人员丁。三人都是××省A市人,在被抓之前,三人常在本市和其他地区共同作案。如果
某单位的网络要配置一台DHCP服务器,为网络内部的计算机自动分配IP地址。在考虑DHCP服务器时,回答以下问题。配置DHCP服务器应具备什么条件?
Monitoringheartpatients’exerciseaswellasathletesexercising,isnowdonebysmalltransmittersbroadcastingphysiological
SavingsareasimportantasinsurancetoprotectpeopleagainstlargefinanciallossesOnemightshareagreatfinanciallossw
最新回复
(
0
)