首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Judging from recent surveys, more experts in sleep behavior agree that there is virtually an epidemic of sleepiness in the natio
Judging from recent surveys, more experts in sleep behavior agree that there is virtually an epidemic of sleepiness in the natio
admin
2014-05-14
58
问题
Judging from recent surveys, more experts in sleep behavior agree that there is virtually an epidemic of sleepiness in the nation. "I can’t think of a single study that hasn’t found Americans getting less sleep than they ought to," says Dr. David. Even people who think they are sleeping enough would probably be better off with more rest.
The beginning of our sleep-deficit crisis can be traced to the invention of the light bulb a century ago. From diary entries and other personal accounts from the 18th and 19th centuries, sleep scientists have reached the conclusion that the average person used to sleep about 9.5 hours a night. "The best sleep habits once were forced on us, when we had nothing to do in the evening down on the farm, and it was dark." By the 1950s and 1960s, that sleep schedule had been reduced dramatically, to between 7.5 and eight hours, and most people had to wake to an alarm clock. "People cheat on their sleep, and they don’t even realize they’re doing it." says Dr. David. "They think they are okay, because they can get by on 6.5 hours, when they really need 7.5, eight or even more to feel ideally vigorous."
Perhaps the most merciless robber of sleep, researchers say, is the complexity of the day. Whenever pressures from work, family, friends and community mount, many people consider sleep the least expensive item on his program. "In our society, you’re considered dynamic if you say you only need 5.5 hours’ sleep. If you’ve got to sleep 8.5 hours, people think you lack drive and ambition."
To determine the consequences of sleep deficit, researchers have put subjects through a set of psychological and performance tests requiring them, for instance, to add columns of numbers or recall a passage read to them only minutes earlier. "We’ve found that if you’re in sleep deficit, performance suffers," says Dr. David. "Short-term memory is weakened, as are abilities to make decisions and to concentrate."
It can be concluded from the passage that one should sleep as many hours as is necessary to______.
选项
A、improve one’s memory dramatically
B、be considered dynamic by other people
C、maintain one’s daily schedule
D、feel energetic and perform adequately
答案
D
解析
根据第二段和第四段中对睡眠不足危害的论述,就可推断出D 为正确答案。其他选项均与原文内容不符。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/mYUK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Don’tletsucha______matterasthisdistractussothatwecanconcentrateonthemajorissue.
Ourofficehasrecently______toanewcomputersystem.
Thetaskofbeingacceptedandenrolledinauniversitybeginsearlyforsomestudents.Long(1)_____theygraduatefromhighsc
Thetaskofbeingacceptedandenrolledinauniversitybeginsearlyforsomestudents.Long(1)_____theygraduatefromhighsc
"OntheInternet,nobodyknowsyou’readog,"readthetitleofafamousPeterSteinercartoon,(1)_____nowhereisittruertha
Consumersandproducersobviouslymakedecisionsthatmoldtheeconomy,butthereisathirdmajor(1)_____toconsider:therole
Topicsforcompositionshouldbe______totheexperiencesandinterestsofthestudents.(1997年考试真题)
For12dayseveryspring,theinhabitantsofErlangen,auniversitytownnearNuremberg,forgettheirdailyroutinesanddevote
Abody,______itisinmotion,wouldneverstopitselfiftherewerenofriction.
Thesquareitselfisfivehundredyardswide,fivetimes______thesizeofSt.Peter’sinRome.
随机试题
女性,26岁。因甲状腺功能亢进症行甲状腺切除,术后第二天出现手足抽搐最可能的原因是
阻断双侧颈总动脉可使
2006年5月17日,马来西亚人陈某驾驶货轮在我国领海运输我国限制进口货物,被我国某海关查获。某海关经查认定,陈某运输的以上货物无合法证明,其以运往马来西亚海防为名,实际准备运往我国内地。某海关认定陈某的行为已构成走私,决定没收其所有物品。香港某有限公司不
色调由色彩的()三要素决定。
工业项目的可行性研究报告一般应包括()。
结构素描和__________是素描两大体系。
根据以下情境材料,回答问题。棚户区改造工程在某县全面推进。但日前在社会上谣传政府将对租房户进行补贴,广大租房群众为能及时得到补贴到政府门口聚集请愿。5月8日下午16时,在县政府门前聚集群众最多时达到1000余人,110指挥中心立即指令巡特警大队警力到现场
某人同时购买2年期、5年期和10年期三种国债,投资额的比为5:3:2。后又以与前次相同的投资总额全部购买5年期国债,则此人两次对5年期国债的投资额占两次总投资额的比例是( )。
Interestreferstotheamountwhatyourmoneyearnswhenitiskeptinasavingsinstrument.
Manychildrenfirstlearnthevalueofmoneybyreceivinganallowance.Thepurposeistoletchildrenlearn(1)______experienc
最新回复
(
0
)