首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、It would improve a lot. B、It would worsen a lot. C、It would remain the same. D、It would face new challenges. C原文中提到,研究发现,美国年轻人
A、It would improve a lot. B、It would worsen a lot. C、It would remain the same. D、It would face new challenges. C原文中提到,研究发现,美国年轻人
admin
2022-08-11
48
问题
Researchers questioned 580 Americans from ages 15 to 26, as well as 591 parents of people in the group. The study found that around half of the young people think they will have stronger household finances than their parents. About 29 percent expect to do as well financially as their parents. Twenty percent expect to do worse. Parents were a little more hopeful: 60 percent think their children will do better than they themselves did. The 60 percent included parents of all earning levels. Twelve percent of parents said that they felt their children might do worse. It is no longer a guarantee that children will be able to improve upon the financial situation in which they grew up.
In 2016, economist Raj Chetty and other experts released a study confirming this idea. They found that about half of the Americans born in 1984 earned more at age 30 than their parents, down from 92 percent in 1940. Jennifer Narvaez of Miami, Florida, believes she will be wealthier than her parents. She holds an undergraduate degree in biology and is planning on attending medical school to become an expert on the human heart. The 23-year old said she expects as a college graduate to have better chances to get a job and own a home than her parents. They were born in Nicaragua and immigrated to the United States. Alex
Barrier, 20, also felt hopeful that he might do better than his mother. She was 18 when she had him and raised him on her own. Barner is attending college in New Mexico and is considering a future career in business. Barner has some unease about the direction in which the nation and its economy are headed. Like Narvaez, he is concerned about US trade policies. Barner also said he feels politicians need to pay more attention to issues that have an immediate effect on people like health care and student loan forgiveness.
The study found young Americans are divided on their predictions for the nation’s economy in the year ahead. The most common opinion, at 41 percent, was that the economy would remain the same. Thirty percent of those questioned said they expect it to worsen. And 29 percent predicted the economy would improve. The parent group was also divided; 38 percent expect the economy to stay the same, 35 percent expect improvement and 27 percent expect conditions to get worse.
Questions 23 to 25 are based on the recording you have just heard.
23. What does the study find about young people in the United States?
24. What percentage of parents thought their children might do worse than them?
25. What is the most common opinion of young Americans about the nation’s economy in the coming year?
选项
A、It would improve a lot.
B、It would worsen a lot.
C、It would remain the same.
D、It would face new challenges.
答案
C
解析
原文中提到,研究发现,美国年轻人对未来一年的国家经济状况预测存在分歧。其中最普遍的观点是,经济状况将保持不变,有41%的人是这么认为的。因此答案为C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/max7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
大学教育是人类文明的体现,大学教育水平则反映社会的文明程度。中国的大学教育近些年快速发展,有助于普及高等教育。大学的数量和大学生的人数增长迅速,在2010年,在校大学生人数就已经达到了3000万。大学教育为社会培养了大量的专业人才,他们是国家未来发展的核心
人们从工作、读书的地方回到家里,在除夕夜与家人一起吃团圆饭。
A、Polishingtheirapplicationforms.B、Broadeningtheiroptionsofcolleges.C、Benefitingfromalow-costschool.D、Workinghard
A、Thelongerournapis,themoreenergywewillget.B、A20-minutenapwillhelptorestoreourenergy.C、Ashort-timenapdoes
A、Napsmayhelptoimproveworkefficiency.B、Napsmayhelpworkersworkforlongerhours.C、Napsmaystopworkersdevelopinghe
A、10:30PM.B、11:00PM.C、11:30PM.D、12:00PM.D男士说,餐馆周末的营业时间一直到午夜,即12:00pm。故答案是D。关键是分辨weekdays和weekend的不同营业时间,做笔记时要迅速和完整地记下细节,例如:w
A、Becausewemightbeofferedadishofinsects.B、Becausenothingbutfreshlycookedinsectsareserved.C、Becausesomeyuppies
A、Makingasummaryofthosejobs.B、Avoidingthewrongrecords.C、Introducingeverythingofthosejobs.D、Emphasizingthesalary
A、Makealongtimetorest.B、Feelrelaxedwhileworking.C、Closeeyesmoreoften.D、Keepeye-dropshandy.C细节题。短文提到,如果你工作中面对电脑,
A、Itismeaningful.B、Itneedscourage.C、Ittakestrialanderror.D、Ittakesseveraldays.C
随机试题
对于传入侧支性抑制的描述,恰当的是
目前国际上最常用的评定帕金森病外科治疗疗效的方法为
A.异丙基肾上腺素B.腺苷C.肾上腺素D.硝苯地平E.利多卡因阵发性室性心动过速,可选用
用友报表系统中,用户可以根据自己的需要设置相应的关键字。()
X企业购入Y企业一批产品,价款50000元,增值税税率17%,付款条件为2/10,N/30。产品已入库,货款暂欠。则( )。
WindowsXP中鼠标器的单击操作方式可用来完成()操作。
InanoldfactorybuildinginlowerManhattanafintechstartupisseekinganswerstoaquestionthathastormentedteachersand
A、 B、 C、 D、 D
Deathcomesquicklyinthemountains.Eachwinterholidaymakersarecaughtunawaresastheyhappilyskiawayfromthefixedrun
Forthispart,youareallowed30minutestowritealettertoyourpenfriendinAmerica,introducingoneoftheChinesefestiv
最新回复
(
0
)