首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
Figuring out if millions of American workers are at risk from on-the-job exposure to hazardous chemicals has long been a thorny
Figuring out if millions of American workers are at risk from on-the-job exposure to hazardous chemicals has long been a thorny
admin
2015-03-25
56
问题
Figuring out if millions of American workers are at risk from on-the-job exposure to hazardous chemicals has long been a thorny scientific problem. Last week, it became a prickly political issue too. Two senior Democrats in Congress demanded that the Bush Administration kill a proposal to change how the Department of Labor conducts the risk assessments that underpin worker safety regulations. Senator Edward Kennedy(D-MA)and Representative George Miller(D-CA), who lead Congress’s labor committees, charged that a leaked draft of the proposal shows that the Administration is rushing to " slip through a rule that may have profound negative impacts on worker safety" before leaving office in January.
Labor Department officials reject the charge, saying that the changes they’re proposing—including one that could reduce a worker’s estimated exposure to dangerous substances—are designed to make risk assessments more "consistent, reliable, and transparent." And they say that if the new guidelines move forward, there will be plenty of time to hash out scientific issues.
Critics are skeptical. "There certainly could be an interesting and worthwhile debate about the technical assumptions that go into risk assessment, but you don’t do that by shoving new guidelines out at the last minute," says David Michaels, an epidemiologist and worker safety advocate at George Washington University in Washington, D. C.
The Administration had not publicly released the proposal as Science went to press. But the draft leaked to The Washington Post calls for several changes in how two agencies, the Occupational Safety and Health Administration(OSHA)and the Mine Safety and Health Administration, approach risk assessments. One is bureaucratic: It would require the agencies to do more to notify the public—a move critics claim is designed to entangle new rules in red tape.
Another more
controversial
section calls for altering how regulators calculate a key risk measure called "working life." Currently, in most cases the agencies assume that a person works for 45 years(from age 20 to 65)and use that span to calculate potential total exposure to hazardous substances. From that, they estimate how many workers might get sick or die.
But that approach likely overstates risks, the draft says, because few workers stay in the same job for 45 years. To back that view, it includes statistics showing that less than 5% of American workers stay with the same employer for even 35 years. "Thus, the actual exposure of the overwhelming majority of workers will likely be substantially less" than current methods estimate, according to the proposal. Instead, it calls for basing assessments on studies of how long workers actually work each day, and how long they stay in the same industry.
That may not be a bad idea—but it’s not good enough to dump the 45-year assumption, says Adam Finkel, a former OSHA regulator who now teaches at the University of Medicine and Dentistry of New Jersey in Piscataway. For one thing, regulators often don’t have the time or money to collect such detailed information—if it actually exists, he says. And just because workers change jobs doesn’t necessarily mean that their exposure risks go down, he adds.
Which of the following is true according to the passage?
选项
A、The proposal deemed that the risks of the workers’ exposure to hazardous substances may be over-estimated.
B、It is a good idea to let the OSHA do more to inform the public.
C、The Washington Post demanded the changes in risk evaluation.
D、David Michaels supported the proposal’s idea of changing.
答案
A
解析
事实细节题。根据第六段第一句But that approach likely overstates risks,the draft says,再联系第四段可知,the draft是泄露给The Washington Post的proposal的内容,故draft表达的意思也就是proposal想要表达的,[A]“这个建议认为对工人受有害物质危害的估计可能过高”,符合Butthat approach likely overstates risks,the draft says的意思,故正确。从第四段的最后一句可以看出,要求OSHA和Mine Safety and Health Administration这两个组织do more to notify the public有可能导致bureaucratic,即官僚主义,故排除[B];从第四段可以看出,是the draft leaked to The Washing—ton Post要求评估方式的改变,而非The Washington Post,故排除[C];从第三段可以看出David Mi-chaels对建议提出了批评,故排除[D]。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/n174777K
0
考研英语一
相关试题推荐
BillGates,thebillionaireMicrosoftchairmanwithoutasingleearneduniversitydegree,isbyhissuccessraisingnewdoubtsa
ThepopulationoftheUnitedStatesisonly6%theworld’spopulation,butAmericans(1)_____onethirdofalltheenergy(2)___
ThepopulationoftheUnitedStatesisonly6%theworld’spopulation,butAmericans(1)_____onethirdofalltheenergy(2)___
Untilrecently,mostpopulationgrowthhasoccurredinrelativelydenseurbanenvironments.In【C1】______words,evenifwewerew
Untilrecently,mostpopulationgrowthhasoccurredinrelativelydenseurbanenvironments.In【C1】______words,evenifwewerew
EverysecondintheUnitedStatesalone,morethan250animalsareslaughteredforfood,addinguptomorethan8billionanimal
EverysecondintheUnitedStatesalone,morethan250animalsareslaughteredforfood,addinguptomorethan8billionanimal
InAmericaandEuropemagazinepublishershaveacommonheadache:totalcirculationiseitherflatordecliningslightlyaspeop
[A]Notgivingbonustoemployeeswhodeserveit[B]Notgivingpositiveinformation[C]Notlinkingindividualjobstothebig
TheMeansofManagingStaffinAmericanCompanyWhenoneofhisemployeesphonedinsicklastyear,ScottMcDonald,CEOofM
随机试题
房产税的征收范围为城市、县城、建制镇和工矿区,包括农村。()
同肝细胞癌的发生关系不密切的是
在借贷记账法下,账户的贷方应登记( )。
办理个人教育贷款时,贷后与档案管理环节面临的操作风险不包括()。
下列各项中,符合营业税计税依据规定的是()。(2008年)
A公司从银行专门借入一笔款项,于2001年2月1日采用出包方式开工兴建一幢办公楼,2001年10月5日工程按照合同要求全部完工,10月31日下程验收合格,11月10日办理工程竣工结算,11月20日完成全部资产移交手续,12月1日办公楼正式投入使用。则公司专
2011年,四大区域的发展与民生指数,东部地区最高,为69.53%,比上年提高2.50个百分点;东北地区次之,为60.22%,比上年提高2.19个百分点;中部地区和西部地区分别为58.33%和55.41%,分别比上年提高2.73和2.79个百分点。从200
achtundzwanzig+zweiundsechzig=______
Whyisitsodifficulttofallasleepwhenyouareovertired?Thereisnooneanswerthat(1)______toeveryindividual.Butmany
SomemedicalcareispaidbytheU.S.governmentfor______.InAmerica,seriouslyillpatientswill______.
最新回复
(
0
)