首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
Without question there are plenty of bargains to be had at sales time—particularly at the top-quality shops whose reputation dep
Without question there are plenty of bargains to be had at sales time—particularly at the top-quality shops whose reputation dep
admin
2012-02-27
49
问题
Without question there are plenty of bargains to be had at sales time—particularly at the top-quality shops whose reputation depends on having only the best and newest goods in stock each season. They tend, for obvious reasons, to be the fashion or seasonal goods which in due course become the biggest bargains.
It is true that some goods are specially brought in for the sales but these too can provide exceptional value. A manufacturer may have the end of a range left on his hands and be glad to sell the lot off cheaply to shops; or he may have a surplus of a certain material which he is glad to make up and get rid of cheaply; or he may be prepared to produce a special line at low cost merely to keep his employees busy during a slack period. He is likely to have a good many "seconds" available and if their defects are trifling these may be particularly good bargains.
Nevertheless, sales do offer a special opportunity for sharp practices and shoppers need to be extra critical. For example the "second" should be clearly marked as such and not sold as if they were perfect. (The term "substandard", incidentally, usually indicates a more serious defect than "seconds".) More serious is the habit of marking the price down from an alleged previous price which is in fact fictitious. Misdescription of this and all other kinds is much practiced by the men who run one day sales of carpets in church halls and the like. As the sellers leave the district the day after the sale there is little possibility of
redress
. In advertising sales, shops may say "only 100 left" when in fact they have plenty more; conversely they may say "10 000 at half-price" when only a few are available at such a drastic reduction. If ever the warning "let the buyer beware" were necessary it is during sales.
During sales shoppers should ______.
选项
A、find the best bargains at every opportunity
B、beware of being cheated
C、buy things that are necessary
D、pay more attention to the price
答案
B
解析
文章最后一句作者说:有必要在大减价时提醒消费者:请消费者注意,不要上当。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/n7mi777K
0
在职申硕(同等学力)英语
相关试题推荐
TheAemergenceofelectronicBfunds-transfertechnologyCmakespossibletochangethenatureofmoneyandtodivorceitDfromev
AfterAteachinginXiamenUniversity’sMBAcenterforoverfiveyears,IBcometorealizethatCevenifpoliticalandeconomicb
Afterretirementfrommedicalresearch,mywifeandIbuiltourhomeinagatedcommunitysurroundedbyyachtclubsandgolfcou
Thepartyleaderjustifiedhissubsequentreelection______thathehadbroughtpoliticalstabilityandeconomicdevelopmentto
Americanculturehasnotbeenimmunetoculturalinfluencesfromoutside.TheideaofdemocracycamefromtheancientGreeks:th
Meteorologistsareatoddsovertheworkingsoftornadoes.
Justoverthreeyearsoldandaboutfour-feettall.Methuselahisgrowingwell."It’slovely."Dr.SarahSallonsaidofthedat
ofitsowntoclassicalmusicemotionsofthepeopleworklonghoursA.forcedto(68)______B.Incontrast(69)______C.expres
ParticipantsintheShanghaiCooperationForum________regionalteamworktopromoteinvestmentandeconomicdevelopment.
随机试题
Oceanographyhasbeendefinedas"Theapplicationofallsciencestothestudyofthesea".Beforethenineteenthcentury,s
关于流脑下列哪项错误
火灾发生的必要条件是()。
如果一国的实际GDP大于潜在GDP,表明该国( )。
下列哪个属于实用新型专利保护的客体?
Iliveinthecountryandmyfatherwasafarmer.【M1】_____Heisnowforty-fiveyearold.Becauseofyearsof【M2】_____hard
【2015山西运城】社会中心课程又称为“核心课程”。()
0.5,1,2,5,17,107,()
某种鸟有两种基本变种,有冠的和无冠的。那些生活在仅由有冠的鸟或仅由无冠的鸟组成的鸟群中的鸟倾向于选择一个和它们同一个变种的鸟作为配偶。然而,如果一只生活在所有其他成员都是有冠的鸟群中的鸟后来移居到一个混杂的鸟群中,那么不管这只鸟是有冠的还是无冠的,都有可能
ChinasaidThursdayitwillcontinuethecountry’s【B1】______sharereforminanorderlymannerandonthebasisofmaintaining【B2
最新回复
(
0
)