首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Fifteen years ago, I entered the Boston Globe, which was a temple to me then. It wasn’t easy getting hired. I had to fight my w
Fifteen years ago, I entered the Boston Globe, which was a temple to me then. It wasn’t easy getting hired. I had to fight my w
admin
2011-02-28
54
问题
Fifteen years ago, I entered the Boston Globe, which was a temple to me then. It wasn’t easy getting hired. I had to fight my way into a dime-a-word job. But once you were there, I found, you were in.
Globe jobs were for life—guaranteed until retirement. For 15 years I had prospered there—moving from, an ordinary reporter to foreign correspondent and finally to senior editor. I would have a lifetime of security if I stuck with it.
Instead, I had made a decision to leave.
I entered my boss’s office, would he rage? I wondered. He had a famous temper. "Matt, we have to have a talk," I began awkwardly. "I came to the Globe when I was twenty-four. Now l’m forty. There’s a lot I want to do in life. I’m resigning."
"To another paper?" he asked.
I reached into my coat pocket, but didn’t say anything, not trusting myself just then.
I handed him a letter that explained everything. It said that I was leaving to start a new media company. That the Globe had taught me in a thousand ways. That we were at a rare turning point in history. I wanted to be directly engaged in the change. "I’m glad for you," he said, quite out of my expectation. "I just came from a board of directors meeting and it was seventy-five percent discouraging news. Some of that we can deal with. But much of it we can’t," he went on. "I wish you all the luck in the world, " he concluded. "And if it doesn’t work out, remember, your star is always high here."
Then I went out of his office, walking through the newsroom for more good-byes. Everybody was saying congratulations. Everybody—even though I’d be risking all on an unfamiliar venture: all the financial security I had carefully built up.
Later, I had a final talk with Bill Taylor, chairman and publisher of the Boston Globe. He had turned the Globe into a billion dollar property.
"I’m resigning, Bill," I said. He listened while I gave him the story. He wasn’t looking angry of dismayed either.
After a pause, he said, "Golly, I wish I were in your shoes."
From the passage we know that the Globe is a famous ______.
选项
A、newspaper
B、magazine
C、temple
D、church
答案
A
解析
本题是细节推理题。文中第五段老板提到“是不是到另一家报纸去”,据此推断这是一家报社。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/n9kd777K
本试题收录于:
公共英语三级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语三级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
After20yearsofmarriage,ahusbandmaystillnotunderstandhiswife.Howisitthatsheisneverata【C1】______forwords?Ho
MagueldeIcaza:Freesoftwarebenefitspeople,countriesandcompaniesbygivingthemcompletecontrolofthesoftwareonwhich
Thispassagecouldbeentitled______.WhichofthefollowingisNOTtrueaboutStevie’schildhood?
Whatarethespeakersdoingastheconversationbegins?
Belowarepicturesshowingtheflowersingreenhouse.Lookatthepicturesandwriteanessayofabout120wordsmakingreferenc
Belowisagraphshowingthedistributionofcaraccidentsinacityduring2005.Lookatthegraphandwriteanessayofabout
ThetechnologyoftheNorthAmericancoloniesdidnotdifferstrikinglyfromthatofEurope,butinonerespect,thecolonistse
WithinfifteenyearsBritainandothernationsshouldbewellonwiththebuildingofhugeindustrialcomplexesfortherecyclin
Livetheatrelives.InEnglandineverytown,someoneisrehearsing,someonedevising,some-oneperforming.Winchesterisagood
随机试题
全血细胞减少、骨髓三系增生低下,你认为符合下列何种疾病护理评估的实验室检查()
货物A,在2002年的价格为150元,若通货膨胀率为3.5714%,货物A的时价上涨率为2%,则2003年货物A的实价为()。
下列费用项目中,不在单位工程施工图预算编制范围之内的是()。
常用的双绞电缆分100Ω和150Ω两类。100Ω电缆有()。
根据技术分析理论,葛兰威尔法则可以用来判断是否出现( )。
在货币需求理论中,费雪方程式认为长期中不受总货币存量影响的变量是()。
下列各项中,企业应将其确认为—项资产的是()。
汉延熹五年(162)皇甫规得罪宦官,论输左校,太学生()等三百人,跟大官僚一起诣阙陈诉,使皇甫规获得赦免。
Duringthelast15years,theEarth’ssurfacetemperatureroseatarateof0.04°Cadecade,farslowerthanthe0.18℃increase
在期货交易中,当现货商利用期货市场来抵消现货市场中价格的反向运动时,这个过程称为()。
最新回复
(
0
)