首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
What is Australia suffering from at present according to the passage?
What is Australia suffering from at present according to the passage?
admin
2012-06-10
44
问题
What is Australia suffering from at present according to the passage?
[17] Australia is now in the grip of a "man drought" where women increasingly outnumber men and a good bachelor is hard to find, according to a new research. From its founding as a British penal colony more than 200 years ago, Australia has traditionally suffered from a gender imbalance where men were more likely to be more numerous than the fairer sex. But what was once an oversupply began to move in the other direction in the 1990s, and single women in their thirties are beginning to wonder where all the men have gone. [18] Salt, who drew on official statistics and the research, said men were increasingly being drawn overseas as part of the internationalization of the labor market. "Our youngest, our brightest, our most ambitious, the slightly more male occupations are being attracted out of Australia, " he said. "It upsets the gender balance. " But it’s not all bad news for Australian women. [19]Salt’s research found the "man drought" did not exist for women in their 20s who could be mistaken for thinking there were too many men, as they had more than enough candidates for their affections. "The man drought kicks in at 34 and then it just gets worse and worse every year thereafter to the point that by the time women hit the 80s. " [20] Salt said the solution for older women was to move out of the cities where the problem of the man drought remained and into the remote, rural farming and mining communities where men were still in plentiful supply, even outnumbering women by more than 20 to one.
选项
A、National policy.
B、Historic reasons.
C、Social development.
D、Overseas attraction.
答案
D
解析
细节题。短文中提到,Salt研究了官方数据,认为随着劳动力市场的国际化,男性越来越多地被吸引到海外工作(men were increasingly being drawn overseas…),由此可知Salt认为产生澳大利亚的人口问题的原因是海外市场的吸引,故答案为[D]。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/nAmK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Thegovernmentistobanpaymentstowitnessesbynewspapersseekingtobuyuppeopleinvolvedinprominenteases【C1】______the
TheexploitationofthepowerintheSun’sraysisaformofalternativeenergynowshowingnewcommercialpromise.Inthe
EducationalTVstationsofferteachinginvarious______rangingfromhomenursingtoartappreciation.
WhichofthefollowingdidNOThappentotheoperahouse?
Teachersneedtobeawareoftheemotional,intellectual,andphysicalchangesthatyoungadultsexperience.Andtheyalsoneed
Whichofthefollowingisthebesttitleforthepassage?
Youshouldhaveputtheyogurtintothefridge,Iexpectit______undrinkablebynow.
Surprisingly,nooneknowshowmanychildrenreceiveeducationinEnglishhospitals,【C1】______lessthecontentorqualityofth
TheelderlyRussiansfindithardtoliveontheirstate______.
Withover1.5millionelderlyanddependentadultsnowlivinginnursinghomesthroughoutthecountry,abuseand______hasbeco
随机试题
患者,男性,46岁,因“眼睑水肿12年,恶心纳差半年,加重1周”入院。12年来患者常于晨起出现双侧眼睑水肿,未在意。半年来出现恶心、纳差,自行服用胃药无效。1周前受凉后咳嗽、咳白痰,伴水肿加重、乏力,尿量减少,每日尿量约300ml。既往患“慢性肾炎”10
______fromthe18thfloorwhenhesawthepolicecomingnear.
患者,男,45岁,素日咳嗽,每遇天冷加重。今值隆冬,昨日忽又咳嗽频作,痰多清稀,微喘,头痛身疼,无汗,恶寒发热,微觉烦躁,口渴,舌苔白,脉浮弦,宜选
A.CMC-NaB.L-HPCC.PVPD.PVAE.HPC
不仅适用于管道保温,同时也适用于阀门、管件、石油化工设备和炉窑的保温,具有保温、保冷、隔声、防火等作用的绝热结构形式是()。
关于犹豫期条款说法正确的是:()
企业自行建造固定资产,应按建造该项资产竣工决算前所发生的必要支出,作为固定资产的成本。()
针对抽样风险和非抽样风险,以下说法中,错误的是()。
简述无氧耐力的生理学基础及其训练方法。
Inthefaceofunexpecteddifficulties,hedemonstratedatalentforquick,______action.(2010-70)
最新回复
(
0
)