首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
One of the most authoritative voices speaking to us today is, of course, the voice of the advertisers. It shouts at us from the
One of the most authoritative voices speaking to us today is, of course, the voice of the advertisers. It shouts at us from the
admin
2007-12-11
71
问题
One of the most authoritative voices speaking to us today is, of course, the voice of the advertisers. It shouts at us from the television screen and the radio loudspeakers; waves to us from every page of the newspaper; signals to us from the roadside bill-boards all day and flashes messages to us in colored lights all night.
Advertising has been among England’s biggest growth industries since the war. Perhaps the reason is that advertising saves the manufacturers from having to think about the customer.
At the stage of designing and developing a product, there is quite enough to think about without worrying over whether anybody will want to buy it. The designer is busy enough without adding customer-appeal to all his other problems of man-hours and machine tolerance and stress factors. So they just go ahead and make the thing and leave it to the advertiser to find clever ways of making it appeal to purchasers after they have finished it, by pretending that it confers(赋予) status, or attracts love, or signifies manliness.
Other manufacturers find advertising saves them from changing their product. And manufacturers hate change. The ideal product is one that goes on unchanged forever. If, therefore, for one reason or another, some alteration seems called for—how much better to change the image, the packet or the pitch made by the product, rather than go to all the inconvenience of changing the product itself.
Which of the following can best describe the author’s attitude toward modern advertising?
选项
A、Indifferent.
B、Shocked.
C、Disappearing.
D、Approving.
答案
A
解析
推断题。整篇文章作者的口气都是很平和地陈述广告和制造者的关系,没有增添太多的个人色彩。所以选择A。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/nILC777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
Haveyou【B1】______askedyourselfwhychildrengotoschool?Youwillprobablysaythattheygo【B2】______theirownlanguagea
Distancelearningisdifferentfromthetraditionalcorrespondencecourseinthat______.Wecaninferthepassagethat______.
Hethoughtthatthebadworkingconditionswouldresultinthestrikeoftheworkers.
Usuallystudentsareexpectedtoreadandthinkforthemselves,butsometimestheyarerequiredtoworktogetherwiththeirclas
Ifyouwantstayyoung,sitdownandhaveagoodthink.ThisistheresearchfindingofateamofJapanesedoctors,whosaythat
Someyearsagothecaptainofashipwasveryinterestedinmedicine.Healwaystookmedicinebookstoseaandlikedtotalkabo
Thefollowingisalistoftermsintrade.Afterreadingit,youarerequiredtofindthoseitemsgiveninChineseinthetable
About70millionAmericansaretryingtoloseweight.Thatisalmost1outofevery3peopleintheUnitedStates.Somepeopleg
Iwassurprisedtofindhisarticleonsuchan______topicso______.
Thismorning’ourwatersupplywas______becauseofthecoldweather.
随机试题
带感性负载的晶闸管直流整流电路中,与负载并联的二极管的作用是()。
A.颈静脉怒张B.下肢水肿C.贫血貌D.腹部移动性浊音
肾脏维持水平衡的功能,主要依靠下列哪项调节活动来实现
郝某因犯强奸罪被甲县人民法院判处有期徒刑10年,判决生效后被送至乙县监狱服刑。期间,孔某越狱脱逃,并在丙县抢劫陈某人民币500元,后被捕获。请问,下列关于本案管辖的选项哪些是正确的?
下列选项中,对投标保证金金额的相关内容描述不正确的是()。
按现行会计制度及有关规定,长期负债核算的内容包括()。
道德楼宇的重建,除了靠制度地基,更要靠个体道德践履的“_______”。因为,道德构筑,需要你我他的身体力行,在公德的修复链中,没人能_______。填入划横线部分最恰当的一项是:
《中共中央关于制定国民经济和社会发展的第十一个五年规划的建议》提出,“十一五”时期要做到资源利用效率显著提高,单位国内生产总值能源消耗比“十五”期末降低()。
结合我国的实际,论述法的社会作用。
设矩阵A=为A*对应的特征向量.求a,b及α对应的A*的特征值;
最新回复
(
0
)